СтопХам по-бразильски
СтопХам по-бразильски
ось таким способом в місті треба навести порядок з паркуванням де попало, і так само треба наводити порядок з маршрутками та їх власниками.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: СтопХам по-бразильски
Сомнительный способ. Как и шины спускать, или там разбивать машину.
Она ж на месте останется и проблема зависнет на долго. Хорошо чувак попался адекватный и перегнал. А так могли только усугубить.
Зачем велосипед придумывать? Есть эвакуаторы, это работает, остальное все фигня.
Она ж на месте останется и проблема зависнет на долго. Хорошо чувак попался адекватный и перегнал. А так могли только усугубить.
Зачем велосипед придумывать? Есть эвакуаторы, это работает, остальное все фигня.
проблеми зависают в мозгах, а так їх треба вирішувати, місто мале а мишин раз в 100 більше ніж треба і на це всім до лампочки, де парковки куча пустирів де можуть бути паркінги а маршрутки ходять як попало і це теж нормально а маршрут чи графік то так для мерії щоб відстали
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Кстати в Болгарии хорошо развит бизнесс автоэвакуаторов.
Сидит в машине мент и два работника---мент пишет квитанции а те загружают машину--в основном на цепях поднимают ее на эвакуатор.
Быстро и надежно.
Приезжают достаточно быстро(наблюдал правда в небольшом городке).
Плюс для города хорошие деньги.
Я думаю с десяток даже таких машинок плюс желание и правовая база--решат вопрос в Черновцах за несколько недель.
Сидит в машине мент и два работника---мент пишет квитанции а те загружают машину--в основном на цепях поднимают ее на эвакуатор.
Быстро и надежно.
Приезжают достаточно быстро(наблюдал правда в небольшом городке).
Плюс для города хорошие деньги.
Я думаю с десяток даже таких машинок плюс желание и правовая база--решат вопрос в Черновцах за несколько недель.
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
народ какие эвакуаторы , какой бизнес ...maestro писав:Вот Серега тебе и бизнес план. Евакуаторы!
вы думаете что мажоры близкие к власть имущим не работали бы уже по таким схемам?
насколько я помню конституционный суд дал разъяснения. эвакуация авто без хозяина
незаконна , и по моему еще попадает под статью УК .. были эвакуаторы , стригли бабло.
теперь они вне закона. а знаки остались висеть по городу ...
Господи, храни Украину.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Ну вот как реагируют у нас (или в России - не столь важно, менталитет везде одинаковый):
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Ніколи не любив стопхамів. Вони бикують більше ніж водії і перевищують свої повноваження, яких в них в принципі нема.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
очень зря, как можно превысит свои полномочия пешехода на пешеходной зоне? все правильно делаютtarik писав:Ніколи не любив стопхамів. Вони бикують більше ніж водії і перевищують свої повноваження, яких в них в принципі нема.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
На приклад псувати чуже майно, за таке цілком обґрунтовано можна дати по морді. Спеціально кидаються під машини, чим створюють аварійну ситуацію, що також попадає в порушення ПДД. Загалом я не кажу що я проти того чим вони займаються. Діло в них хороше, методи не дуже.13ый воин писав:очень зря, как можно превысит свои полномочия пешехода на пешеходной зоне? все правильно делаютtarik писав:Ніколи не любив стопхамів. Вони бикують більше ніж водії і перевищують свої повноваження, яких в них в принципі нема.