Москаль: СБУ зламала мій сайт і запустила туди інформаційну "качку"

Обговорення подій які трапились в Україні
Відповісти
Сергій Пірожков
Забанен навсегда

Москаль: СБУ зламала мій сайт і запустила туди інформаційну "качку"

Повідомлення Сергій Пірожков » 26 червня 2015, 10:54

Зображення
Глава Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль стверджує, що кілька днів його сайт був зламаний працівниками "СБУ", які вставили туди замовну інформацію про нового керівника Антитерористичного центру.

"« Тупорилі «специ» з СБУ зламали мій сайт і вставили інформаційну «качку» для компрометації нового керівника Антитерористичного центру »Кілька днів тому персональний сайт Геннадія Москаля http://www.moskal.in.ua був зламаний, і в стрічку новин майже півторарічної давності, по 1 березня 2014, була вставлена інформація про Віталія Малікова - нинішнього керівника Антитерористичного центру, заступника голови СБУ "- зазначив луганський губернатор.

Він попросив ЗМІ не поширювати дану інформацію, яка вже видалена з сайту.

"Замовники цієї брудної піар-технології мені відомі - сліди ведуть на Володимирську, 33 у Києві до, прошу вибачення за різкість, говнометов з СБУ, яким не подобаються нові кадрові призначення в своєму відомстві. Низька кваліфікація виконання замовлення є зайвим доказом, що його виконували саме в СБУ "- зіронізував голова Луганської військово-цивільної адміністрації.

По-перше, чужорідна новина настільки різко виділялася по стилю подачі від сусідніх інформацій, що це очевидно навіть для непрофесіоналів. По-друге, 1 березня на моєму сайті було розміщено заяву з різкою критикою керівництва МВС за призначення на посаду начальника Кримського главку міліції члена партії регіонів Авруцького, який здав Крим росіянам без будь-якого опору. Ця заява зникла, а замість неї виставили інформаційну «качку» "- розповів Москаль.

Він додав, що постарається особисто з'ясувати, хто конкретно стоїть за цим «спецзавданням», і пообіцяв "відпіарити" його "по-донбаськи".

А чому дивуватися? Зробив свою справу, і все! Став не потрібен, а значить пора тебе знімати з посади.

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Re: Москаль: СБУ зламала мій сайт і запустила туди інформаційну "качку"

Повідомлення 13ый воин » 26 червня 2015, 12:23

Та че вы докулапались - он молодец, все зассали туда ехать, он не просто поехал, а и руководит. Проще всего писать всякую х.йню ничего не делаю - вы езжайте туда, порулите немного, потом обсырайте.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 26 червня 2015, 12:36

13ый воин писав:Та че вы докулапались - он молодец, все зассали туда ехать, он не просто поехал, а и руководит. Проще всего писать всякую х.йню ничего не делаю - вы езжайте туда, порулите немного, потом обсырайте.
Согласен.
Москаль--Мужик.
пс.Подозреваю что он там тоже время даром не теряет в плане финансов,но тем не менее--один из политиков на своем месте.
пс.Мне лично он не особо нравится--за быдлизм и хамство,но с другой стороны понимаю что это наверное харизма. :D
В любом случае--один из немногих достойных уважения очильныкив.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

jumas
Забанен навсегда

Повідомлення jumas » 26 червня 2015, 12:59

Заявление председателя Луганской военно-гражданской администрации Геннадия Москаля о якобы взломе его сайта сотрудниками СБУ нуждается в уточнении. Так прокомментировала данный инцидент пресс-секретарь Службы безопасности Елена Гитлянская, отвечая на соответствующий вопрос корреспондента Укринформа.

"Я только что прочитала эту новость и пока ее не уточняла. Она довольно странная", - отметила Гитлянская.

Представитель СБУ предположила, что Москаль, заявляя о взломе своей интернет-страницы, скорее всего, имел в виду бывших сотрудников Службы.

"Я так понимаю, что он имел в виду не нынешних СБУшникив, а бывших", - сказала Гитлянская, добавив, что это является ее личным предположением.

Сегодня, 26 июня, Москаль написал, что его сайт был взломан с целью размещения на нем дискредитирующей информации.

При этом Москаль заявил, что за всем этим стоят сотрудники СБУ, "которым не нравятся новые кадровые назначения в своем ведомстве".
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"

"Без України не було б перемоги,
без Росії не було б війни!"

Anubis
Забанен навсегда

Повідомлення Anubis » 26 червня 2015, 13:46

Потрібно звикати , тепер тільки так.
СБУ щось зробили, а потім рабтом вони не були співробітниками СБУ.
Їх брехня, вже набридла

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”