Спасение

Вільне спілкування
Romanuch
Активіст

Re: Спасение

Повідомлення Romanuch » 23 січня 2013, 21:01

AntohaCV писав:
Romanuch писав: Помиляєтесь усі ми з гріхом від народження і народжені в гріху=)) І ми на цій землі просто гості,з певною метою,наш дім не тут,а з Богом в його Царстві Небеснім,і від того як ми проживем цей мізерний проміжок часу тут,буде залежати чи отримаєм ми життя вічне в раю,яке просто незрівнянне з нашим мерським,чи отримаєм вічні муки в пеклі )) Істинний християнин не повинен бажати зла навіть поганій людині,бо так призиває Бог,хоча я й сам часто кажу,що розстріляв би ніж...
Діти не винні,там десь є місце в Євангеліє від Матвія,де Ісуса питають його учні ,що згрішив цей чоловік чи батьки його,що він сліпий,а Ісус відповідає:ні він не згрішив ні батьки його,а це щоб на ньому Слава Божа показалась )) Якщо люди будуть казати лиш: от дякую допомогли зробити операцію і дитина здорова,то це неправильно звучатиме,а Божої частки тут хіба немає,якби не Воля Божа,то наслідки могли бути різними і неважно хто скільки скинувся і чи провели операцію,а так дитина жива,результат позитивний і дякувати за це Богу)) а про священників,то і вони відповідатимуть за своє і гріх їхній буде важким,так як вони користувались Божим авторитетом собі для збагачення,в православній церкві так прийнято і це один з її недоліків ні один батюшка вас не очистить від гріхів,якщо ви самі істинно не попросите вибачення за них у Бога =)) Я хожу в іншу церкву,не православну,де немає обрядів якихось:цілувати ікони,святити пасху,хату,машину,телефон та іншого про яке в біблії ні слова не згадується,яке придумали батюшки,щоб собі карман набивати,я хожу почути слово Боже через проповідь,яке Бог промовляє до мене,такшо й ви можете піти в іншу церкву,доприкладу баптистів,харизматів чи п'ятдесятників і знайти ту,де вам буде зручно=))) :) P.S.: А убийцы не приходят к тем людям,которые с Богом,Он их защищает от етой мрази))
А чим ми нагрішили від народження? І якщо так - ризиковано таке обдумувати людям, бо почнеться у них комплекс непоноцінності.
В Святому Письмі написано,що ми народжені в гріху)) Від народження людина збирає гріхи собі,і нехай в дитинстві вони мізерні,але все ж таки вони є,і добре коли дитину вчать,коли та зробила щось погане,що так не можна робити і що то не добре, в її голові це фіксується на все життя і в подальшому вона вже буде знати,навіть коли вона вже доросла людина, як треба поступати,що добре,а що погано )) Фундамент треба закладати в дитинстві,а не чекати поки вашій дитині на вулиці закони розкажуть !!))Саме тому що в нас багато сімей,які ведуть антиморальний образ життя не слідкують за своїм чадом , діти їхні це споглядають і того стільки насилля й ненависті,убивств і злочинів,який приклад подаємо ,таке й потім пожинаєм )) Дитина,яка не обділена батьківською любов'ю,яка бачила тільки хороше у своїй сім'ї,яку виховували і вчили тільки доброму виросте порядною і доброю )) + ще й самому голову потрібно мати на плечах і думати про поступки і їх наслідки,що правильно,а що не правильно )) Трохи вже від'їхав від теми,але нічо :) А комплексу неповноцінності не повинно бути,має бути бажання вдосконалюватись і прагнути ідеального,тоді все буде чудово і буде до чого рости ))
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

AntohaCV
Поважний користувач
Дякував (ла): 761 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення AntohaCV » 23 січня 2013, 21:06

Можете для прикладу сказати - який конкретно гріх приписують людині при народженні?
Всё будет хорошо - я узнавал:)

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 23 січня 2013, 21:08

AntohaCV писав:Блін! Та як діти можуть оцінити Божої доброти коли, наприклад, тільки вчора народилися? Це що виходить - тільки-но з утроби матері з'явився, відразу повинен дякувати божим силам, що вийшов на світ, і оцінити обстановку у світі? Ну якийсь капець! :x
Кароче я вам про пироги,а Ви мені пр пампушки ))Я не про дітей говорив,які лише народились і ще нічого не розуміють,я й про дорослих говорив які здатні мислити )) Новонародженнні і так мають Благословіння господнє,інакшим словом,вони і є Благословіння господнім для нас )) Якщо на те пішло,то хороше ми від Бога приймаєм з радістю,а погане не хочем ))
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 23 січня 2013, 21:11

AntohaCV писав:Можете для прикладу сказати - який конкретно гріх приписують людині при народженні?
Якщо Вам лиш ЦЕ так цікаво ідіть спитайте когось іншого,почитайте десь,порозузнавайте,я просто не хочу дурно тратити свій счас на пусті балачки ))

AntohaCV
Поважний користувач
Дякував (ла): 761 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення AntohaCV » 23 січня 2013, 21:13

Так ви ж написали: "В Святому Письмі написано,що ми народжені в гріху))". Так в якому хріху? Наприклад?
Всё будет хорошо - я узнавал:)

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 23 січня 2013, 21:40

AntohaCV писав:Так ви ж написали: "В Святому Письмі написано,що ми народжені в гріху))". Так в якому хріху? Наприклад?
От візьміть відкрийте Його і знайдіть: там гріх поняття загальне і не йдеть про якийсь конкретний,а "гріх: сукупність гріхів людства,попередніх гріхів до цього часу",як що хочете докладніше дізнатись не лініться,відкрийте і почитайте))Одне діло сто раз почути,інше один раз побачити ))

Відповісти

Повернутись до “Балачки”