В Святому Письмі написано,що ми народжені в гріху)) Від народження людина збирає гріхи собі,і нехай в дитинстві вони мізерні,але все ж таки вони є,і добре коли дитину вчать,коли та зробила щось погане,що так не можна робити і що то не добре, в її голові це фіксується на все життя і в подальшому вона вже буде знати,навіть коли вона вже доросла людина, як треба поступати,що добре,а що погано )) Фундамент треба закладати в дитинстві,а не чекати поки вашій дитині на вулиці закони розкажуть !!))Саме тому що в нас багато сімей,які ведуть антиморальний образ життя не слідкують за своїм чадом , діти їхні це споглядають і того стільки насилля й ненависті,убивств і злочинів,який приклад подаємо ,таке й потім пожинаєм )) Дитина,яка не обділена батьківською любов'ю,яка бачила тільки хороше у своїй сім'ї,яку виховували і вчили тільки доброму виросте порядною і доброю )) + ще й самому голову потрібно мати на плечах і думати про поступки і їх наслідки,що правильно,а що не правильно )) Трохи вже від'їхав від теми,але нічо :) А комплексу неповноцінності не повинно бути,має бути бажання вдосконалюватись і прагнути ідеального,тоді все буде чудово і буде до чого рости ))AntohaCV писав:А чим ми нагрішили від народження? І якщо так - ризиковано таке обдумувати людям, бо почнеться у них комплекс непоноцінності.Romanuch писав: Помиляєтесь усі ми з гріхом від народження і народжені в гріху=)) І ми на цій землі просто гості,з певною метою,наш дім не тут,а з Богом в його Царстві Небеснім,і від того як ми проживем цей мізерний проміжок часу тут,буде залежати чи отримаєм ми життя вічне в раю,яке просто незрівнянне з нашим мерським,чи отримаєм вічні муки в пеклі )) Істинний християнин не повинен бажати зла навіть поганій людині,бо так призиває Бог,хоча я й сам часто кажу,що розстріляв би ніж...
Діти не винні,там десь є місце в Євангеліє від Матвія,де Ісуса питають його учні ,що згрішив цей чоловік чи батьки його,що він сліпий,а Ісус відповідає:ні він не згрішив ні батьки його,а це щоб на ньому Слава Божа показалась )) Якщо люди будуть казати лиш: от дякую допомогли зробити операцію і дитина здорова,то це неправильно звучатиме,а Божої частки тут хіба немає,якби не Воля Божа,то наслідки могли бути різними і неважно хто скільки скинувся і чи провели операцію,а так дитина жива,результат позитивний і дякувати за це Богу)) а про священників,то і вони відповідатимуть за своє і гріх їхній буде важким,так як вони користувались Божим авторитетом собі для збагачення,в православній церкві так прийнято і це один з її недоліків ні один батюшка вас не очистить від гріхів,якщо ви самі істинно не попросите вибачення за них у Бога =)) Я хожу в іншу церкву,не православну,де немає обрядів якихось:цілувати ікони,святити пасху,хату,машину,телефон та іншого про яке в біблії ні слова не згадується,яке придумали батюшки,щоб собі карман набивати,я хожу почути слово Боже через проповідь,яке Бог промовляє до мене,такшо й ви можете піти в іншу церкву,доприкладу баптистів,харизматів чи п'ятдесятників і знайти ту,де вам буде зручно=))) :) P.S.: А убийцы не приходят к тем людям,которые с Богом,Он их защищает от етой мрази))
Спасение
Re: Спасение
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
Кароче я вам про пироги,а Ви мені пр пампушки ))Я не про дітей говорив,які лише народились і ще нічого не розуміють,я й про дорослих говорив які здатні мислити )) Новонародженнні і так мають Благословіння господнє,інакшим словом,вони і є Благословіння господнім для нас )) Якщо на те пішло,то хороше ми від Бога приймаєм з радістю,а погане не хочем ))AntohaCV писав:Блін! Та як діти можуть оцінити Божої доброти коли, наприклад, тільки вчора народилися? Це що виходить - тільки-но з утроби матері з'явився, відразу повинен дякувати божим силам, що вийшов на світ, і оцінити обстановку у світі? Ну якийсь капець! :x
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
Якщо Вам лиш ЦЕ так цікаво ідіть спитайте когось іншого,почитайте десь,порозузнавайте,я просто не хочу дурно тратити свій счас на пусті балачки ))AntohaCV писав:Можете для прикладу сказати - який конкретно гріх приписують людині при народженні?
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Так ви ж написали: "В Святому Письмі написано,що ми народжені в гріху))". Так в якому хріху? Наприклад?
Всё будет хорошо - я узнавал:)
От візьміть відкрийте Його і знайдіть: там гріх поняття загальне і не йдеть про якийсь конкретний,а "гріх: сукупність гріхів людства,попередніх гріхів до цього часу",як що хочете докладніше дізнатись не лініться,відкрийте і почитайте))Одне діло сто раз почути,інше один раз побачити ))AntohaCV писав:Так ви ж написали: "В Святому Письмі написано,що ми народжені в гріху))". Так в якому хріху? Наприклад?