Спасение

Вільне спілкування
Laptemshop
Постійний користувач
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Re: Спасение

Повідомлення Laptemshop » 23 січня 2013, 18:01

Дерзкий писав:Отписываюсь от темы! (с)
не флуди!

Romanuch писав:Просто постарайтесь глянути на світ з хорошої його сторони і зі сторони особисто вашого життя,я впевнений,що у Вас в житті немає таких глобальних проблем як в інших і мотивуйтесь по житті лише позитивними подіями,ситуаціями,емоціями - вони роблять життя яскравішим і якіснішим)) Це моя позиція і вона мені ще ніколи не зраджувала,а лише підтверджувала в різних життєвих ситуаціях,що я зробив правильний вибір і ,що все найкраще попереду,так воно і є=)) ;) Дякую Вам за + в репу *tanksyou*
Приятно было пообщаться! Серйозно это тут редкость. И пока в жизни у меня много минусов, но так посмотрим... еще спишемся *tanksyou* :D
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 23 січня 2013, 18:05

10gig писав:Представьте на минутку Рай. Всё отлично. Ни у кого нету проблем. У всех всё есть........
.......Тогда что делать? Кому помогать? Что изобретать?.......Получается утопия......И это бесконечно.......
При чем за всю скудную жизнь такого тут "насмотришся" ..........что кажется в раю очень скучно ....
и после земной жизни (в которую нас отправили с "определенной целью") никому особо там не понравится.
А ваша ціль в цьому житті якомога більше проблем на свою голову назбирати,щоб було цікаво? Куди цікавіше і легше без проблем жити,щоб не напрягати психіку і не тратити нерви,робити можна що завгодно,помагати можна кому-завгодно,не обов'язково через проблему тієї людини,винаходити теж можна багато чого=))
У нас буде вибір,який складатиметься з двох варіантів: Рай чи пекло) Що вибирете:вічне життя без проблем,в щасті,мирі,злагоді і радості чи вічне життя в пеклі зі сплошними муками зате з проблемами,але змоги вирішити ці проблеми ви вже не матиме ???)
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 23 січня 2013, 18:08

Мені також приємно)) Мінуси у всіх є і в мене теж,вони для того й мінуси,щоб справляти їх на плюси,ну удачі Вам ;)
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

10gig
Активіст
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення 10gig » 23 січня 2013, 18:30

Romanuch писав:
А ваша ціль в цьому житті якомога більше проблем на свою голову назбирати,щоб було цікаво? Куди цікавіше і легше без проблем жити,щоб не напрягати психіку і не тратити нерви,робити можна що завгодно,помагати можна кому-завгодно,не обов'язково через проблему тієї людини,винаходити теж можна багато чого=))
У нас буде вибір,який складатиметься з двох варіантів: Рай чи пекло) Що вибирете:вічне життя без проблем,в щасті,мирі,злагоді і радості чи вічне життя в пеклі зі сплошними муками зате з проблемами,але змоги вирішити ці проблеми ви вже не матиме ???)

Я про это и говорю. "Внутри себя" с детства не один человек не ищет неприятностей, старается помочь, и ....ждет результата - похвалы, оценки, поощрения, тогда он чувствует себя счастливым.
Но с самого того же детства мы сталкиваемся с тем, что "инициатива наказуема", что "благими намерениями...." и так почти всегда происходит.
В результате мы недооценены, недохвалены.....несчастны, и начинаем ожидать чего то лучшего "сверхъестественного" и ждем Рая, вместо того чтоб его творить тут и сейчас, вместе. Тогда, если рай есть, то мы будем "подготовленными" и будем знать что там делать. :)

AntohaCV
Поважний користувач
Дякував (ла): 761 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення AntohaCV » 23 січня 2013, 19:20

Romanuch писав: 3:16 Іоана -Золотий вірш Біблії=)) Розуміти треба так: кожен хто ввірує в Бога,той буде мати вічне життя в Царстві Божому,тільки вірою людина спасеться,а хто неввірує той помре і потрапить в пекло,ось так все просто :)
Корочше кажучи - "торба" атеїстам *facepalm
Востаннє редагувалось 23 січня 2013, 19:35 користувачем AntohaCV, всього редагувалось 1 раз.
Всё будет хорошо - я узнавал:)

AntohaCV
Поважний користувач

Повідомлення AntohaCV » 23 січня 2013, 19:28

Αρτέμιος писав:Почему эту девочку http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=170 спасали люди, где Бог? Она без грехов, чистая душой и телом и чуть не умерла. (кстате еще раз Спасибо всем кто помог с форума) И сами знаете сколько таких случаев, это ж ДЕТИ... невинные, хотят жить... тут значит испытание да? а мразь которая убивает людей живет здоровенько, даже не за решеткой !(полно таких случаев!) Вот и верь слепо! Если Бог и есть то он отвернулся.
Мд-а, хорошоий аргумент. Хрен поспоришь.

AntohaCV
Поважний користувач

Повідомлення AntohaCV » 23 січня 2013, 19:31

Romanuch писав: Ехх які ж ви далекі всі від істини,лише емоціями керуєтесь,а те що ви всі не криві не сліпі,можете тут зараз сидіти чия заслуга,думєте ваша? Бог так само міг і на вас якусь хворобу повісити або ж що завгодно зробити погане,Бог милостивий, а ви тут гоните на Нього і що Його немає,Бог може відвернутись від людини за її гріх,не чути її молитов і не реагувати на них,але якщо людина у всьому надіється на Бога,вірує в Нього то вона побачить,що все що трапляється в її житті,все послане Всевишнім,а ви сліпі були й будете поки не ввіруєте серцем )) Ці діти потім отримають своє добро від Бога,а мразь буде відповідати за своє і повірте там питки будуть пострашніше всіх які ви нині знаєте)) А Христос-Син Божий які муки перетерпів за всіх нас грішних,кому з вас приходилось подібне пройти,чи може скажете знову,що Бог поганий і він послав свого сина на загибель? Богом все продумано наперед і випадковостей небуває,Бог-досконалий навідміну від нас=)))
А що заважає дітям відразу дати добро?

AntohaCV
Поважний користувач

Повідомлення AntohaCV » 23 січня 2013, 19:34

Romanuch писав: Помиляєтесь усі ми з гріхом від народження і народжені в гріху=)) І ми на цій землі просто гості,з певною метою,наш дім не тут,а з Богом в його Царстві Небеснім,і від того як ми проживем цей мізерний проміжок часу тут,буде залежати чи отримаєм ми життя вічне в раю,яке просто незрівнянне з нашим мерським,чи отримаєм вічні муки в пеклі )) Істинний християнин не повинен бажати зла навіть поганій людині,бо так призиває Бог,хоча я й сам часто кажу,що розстріляв би ніж...
Діти не винні,там десь є місце в Євангеліє від Матвія,де Ісуса питають його учні ,що згрішив цей чоловік чи батьки його,що він сліпий,а Ісус відповідає:ні він не згрішив ні батьки його,а це щоб на ньому Слава Божа показалась )) Якщо люди будуть казати лиш: от дякую допомогли зробити операцію і дитина здорова,то це неправильно звучатиме,а Божої частки тут хіба немає,якби не Воля Божа,то наслідки могли бути різними і неважно хто скільки скинувся і чи провели операцію,а так дитина жива,результат позитивний і дякувати за це Богу)) а про священників,то і вони відповідатимуть за своє і гріх їхній буде важким,так як вони користувались Божим авторитетом собі для збагачення,в православній церкві так прийнято і це один з її недоліків ні один батюшка вас не очистить від гріхів,якщо ви самі істинно не попросите вибачення за них у Бога =)) Я хожу в іншу церкву,не православну,де немає обрядів якихось:цілувати ікони,святити пасху,хату,машину,телефон та іншого про яке в біблії ні слова не згадується,яке придумали батюшки,щоб собі карман набивати,я хожу почути слово Боже через проповідь,яке Бог промовляє до мене,такшо й ви можете піти в іншу церкву,доприкладу баптистів,харизматів чи п'ятдесятників і знайти ту,де вам буде зручно=))) :) P.S.: А убийцы не приходят к тем людям,которые с Богом,Он их защищает от етой мрази))
А чим ми нагрішили від народження? І якщо так - ризиковано таке обдумувати людям, бо почнеться у них комплекс непоноцінності.

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 23 січня 2013, 20:35

AntohaCV писав:
Romanuch писав: Ехх які ж ви далекі всі від істини,лише емоціями керуєтесь,а те що ви всі не криві не сліпі,можете тут зараз сидіти чия заслуга,думєте ваша? Бог так само міг і на вас якусь хворобу повісити або ж що завгодно зробити погане,Бог милостивий, а ви тут гоните на Нього і що Його немає,Бог може відвернутись від людини за її гріх,не чути її молитов і не реагувати на них,але якщо людина у всьому надіється на Бога,вірує в Нього то вона побачить,що все що трапляється в її житті,все послане Всевишнім,а ви сліпі були й будете поки не ввіруєте серцем )) Ці діти потім отримають своє добро від Бога,а мразь буде відповідати за своє і повірте там питки будуть пострашніше всіх які ви нині знаєте)) А Христос-Син Божий які муки перетерпів за всіх нас грішних,кому з вас приходилось подібне пройти,чи може скажете знову,що Бог поганий і він послав свого сина на загибель? Богом все продумано наперед і випадковостей небуває,Бог-досконалий навідміну від нас=)))
А що заважає дітям відразу дати добро?
Тому що,якщо відразу ізцілити,то ніхто не оцінить Божої доброти,через яку та дитина потім вздоровіє і подумають,що це закономірність і так має бути тай уже про Бога взагалі не згадають як про непотрібну річ ))
Раніше люди прокажені лиш торкнувшись одежі ісуса зразу ізцілялись і вздоравлювали,а все чому? Тому що вірили,що Бог їм допоможе,а зараз лиш врачі і гроші - надія людей ,а не Бог,тому то й так лишаються з своїми проблемами наодинці ))

AntohaCV
Поважний користувач

Повідомлення AntohaCV » 23 січня 2013, 20:39

Блін! Та як діти можуть оцінити Божої доброти коли, наприклад, тільки вчора народилися? Це що виходить - тільки-но з утроби матері з'явився, відразу повинен дякувати божим силам, що вийшов на світ, і оцінити обстановку у світі? Ну якийсь капець! :x

Відповісти

Повернутись до “Балачки”