Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
Модератор: sim72pin
Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях
22.40-22.65 обмінка в магазині "світанок"
22.30-22.65 формаркет
22.30-22.65 формаркет
Нарешті сьогодні депутати відмінили 1.5% - військовий збір при купівлі валюти в банках!!!! 2% - Пенсійний збір й далі діє....та і обмеження в еквіваленті 3000грн.
....курс в місті
22.35(40)- 22.60
24.60(70)- 25.0(10)
....якось так.....на міжбанку доллар пішов легенько в ріст....Укрзалізниця - оголосила дефолт....
....курс в місті
22.35(40)- 22.60
24.60(70)- 25.0(10)
....якось так.....на міжбанку доллар пішов легенько в ріст....Укрзалізниця - оголосила дефолт....
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Калина 21,80 - 22,10
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Калина 21,70 - 22,00 потихоньку падает.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Прямо после меня в Укрсибе закрыли прием по 22.00.(а я вокруг все ообегал хотел дороже--а там уже 21.7).Дерзкий писав:Калина 21,70 - 22,00 потихоньку падает.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
А як же твій прогноз попіісят?sergej1974007 писав: Прямо после меня в Укрсибе закрыли прием по 22.00.(а я вокруг все ообегал хотел дороже--а там уже 21.7).
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- sergej1974007
- Легенда Форуму
На данний момент--прогноз ще не виправдався.Tyrex7 писав:А як же твій прогноз попіісят?sergej1974007 писав: Прямо после меня в Укрсибе закрыли прием по 22.00.(а я вокруг все ообегал хотел дороже--а там уже 21.7).
Відбувається вимивання грошей з "матраців".
А що є якісь передумови для зміцнення гривні?
Стало краще жити?
Пішли інвестиції?
Новий прогноз---
1.Одним з факторів дестабілізації стануть нові ціни на комунальні послуги---потихеньку-полегеньку будуть накопичуватися неплатежі,почнуться відключення людей від мереж,трохи згодом почнуться силові відключення,а ще трохи згодом--почнуться нещасні випадки на цих відключеннях.Підключать до цього діла силовиків--а це викличе ще більшу протидію.І так--по наростаючій.
2.Інвестицій нема.Те що є--це подачка з барського столу щоб Україна не зкотилася до рівня Сомалі.
Гроші виходять з країни--а те що заходить--або мізер щоб відволікти увагу або те що буде в любому випадку повернено у вигляді поки ще ласомих кусочків.
Під це все готуються і приймаються закони про нову приватизацію.
Якщо встигнуть--почнуть розпродувати землю і цікаві комусь підприємства за невеликі гроші--пояснюючи невеликі гроші великими ризиками для покупців.(хоча насправді--покупці отримають і кредити свої і дивіденди в повному розмірі).
3.Приймаються нові закони які приводять тільки до подальшого зубожіння населення.Наприклад--новий закон про жеки та ОСББ.Цей закон,як я і писав раніше---калька з російського закону подібного.В Росії цей закон ні до чого доброго не призвів---там почалася на цьому фоні нова хвиля криміналу та перерозподілу власності.(трохи про недоліки закону на мій погляд----не бачив я поки що економічного підгрунтя з якого було би видно що мешканці хоча б однієї багатоповерхівки були би в змозі провести капітальний ремонт своїх 9-ти поверхів.Колись це робила держава,тепер ці мільйонні по суті кошти перекладуть(і вже переклали) на плечі і так не самих заможніх людей.З часом та дією цього закону виникне ще одна проблема--"управлінці"(яких буде все таки призначено(тому що велика кількість українців зосереджена в одному місці не може прийти до згоди(закон такий життєвий))---почнуть відселяти за борги людей.Це викличе "відстріл",нові силові дії та нову протидію.
4.Велика кількість непопулярних законів та заходів,як наприклад про заборону ввезеня автівок старше 5-ти років---викличе нову хвилю непорозуміння влади з народом.Закон цей пролобійований українським автопромом,який вже давно мав би бути на цвинтарі.
5.Конфлікт на Сході---це надовго.
І не бачу я там якихось виходів крім відокремлення та повної автономії(хоча б на деякий час) тих територій по межах адмін.кордонів(або по існуючих на цей час).А це в свою чергу--майже вся вугільна галузь,частково металургія,частково хімія,---що загалом складає велику частину ВВП України.
І так як я не бачу(можу помилятись) військового шляху забезпечити цю "автономію"---то вважаю що там буде ще гірше.
Ці всі чинники взяті загалом---не додають мені впевненності в можливості економічного зростання як мінімум на 5 років вперед.
(але так довго нова влада і не втримається на мою думку).
Таким чином не бачу ніяких підстав для зростання курсу гривні.
Крім популістських гасел та "занепокоєння" Заходу.
пс.Ще маю багато думок про євроінтеграцію,про "безвізовий режим",про АТО,але на сьогодні вистачить--набридло .
ппс.Цим постом повертаю собі звання "Ватник Форума"? :D :D :D
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Буде і попісят, а може й два рази по пісят. Причому дуже скоро.Tyrex7 писав:А як же твій прогноз попіісят?sergej1974007 писав: Прямо после меня в Укрсибе закрыли прием по 22.00.(а я вокруг все ообегал хотел дороже--а там уже 21.7).
На слідуючу весну з дуже високою ймовірністю революція по всій країні й курсом можливо навіть 100500. Будьте терплячі ;)
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Я успел по 22. :P :( :(akinak писав:21.7 сегодня продать можно было. Остальное лирика.
пс.Я на данном жизненном этапе---очень лирический человек.