GTA V PC Version
Re: GTA V PC Version
Встановив гру, встановив social club - при запуску гра хоче ввійти в учетную запись social club. Зареєструвався на сайті rockstar- ввожу при старті гри - пише вы пытались подключиться к автономному режиму і далі не йде (
Треба перемістити папку Мои документы. Створюєш в корені диску С: папку Documents, знаходиш папку Мои документы, Свойства, Расположение, Переместить, вибираєш шлях до папки Documents, і папка Мои документы переміщається в корінь диску. Мені допомогло, все працює
Я ставив її і цю http://rutor.org/torrent/426212/gta-5_g ... ot-fitgirl версії на 2 компа. Працюють без проблем.Dmytro писав:Не качайте цю версію гри, я встановив і в мене не запускається((( вірус хапанув, антивірус матюкається і ця гра докачує якісь файли з інету з вірусньою(((( ну наф її! тільки рознерувався
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
Дякую, помогло)Entony писав:Треба перемістити папку Мои документы. Створюєш в корені диску С: папку Documents, знаходиш папку Мои документы, Свойства, Расположение, Переместить, вибираєш шлях до папки Documents, і папка Мои документы переміщається в корінь диску. Мені допомогло, все працює
-
quadratnui
- Зацікавлений
встановив ігру, встанувив Social Club,створив учетку в клабі. далі клацаю GTAVLauncher -> заходжу в social club і далі він просить мене ввести Rockstar Activate Code. Де я протупив, ? де взяти цей код?
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Поставил. Установка заняла 1 час 23 минуты, полёт на ультра(оч.высоко) без лагов. Вечером буду проходить ))) Если будет время свободное....
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
який репак ставив? Урл?ash писав:Поставил. Установка заняла 1 час 23 минуты, полёт на ультра(оч.высоко) без лагов. Вечером буду проходить ))) Если будет время свободное....
Бог там, де всім добре.....
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
-
Dmytro
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
Скачав і встановив цю версію! Гра встановлювалась із 4ранку до 11дня! Запустив і пограв, іде нормально! Класно те що не нагружає систему - я граю а потім звертаю і сиджу в інеті ;)andrey_mix1982 писав:http://rutor.org/torrent/426051/gta-5_g ... steamgames
Вот скачал эту. Ставилась около 10 часов. Работает у меня супер. Единственно что пришлось крякнутый файлик добавить в исключения антивируса.
Игра бомба !