вул. Садова -автомобіль збив на пішоходному переході дитину
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: вул. Садова -автомобіль збив на пішоходному переході дитину
слава Богу живой остался, а если бы мамаша с коляской? Все бы так радужно не закончилось.
Понятно что малой не 5 км в час, но с другой стороны он на пешеходном и бмв явно не собиралась притормаживать на пешеходном.
Кроме того попытка забрать ТС с места дтп, чего делать нельзя, даже не пол метра.
На лицо - грубое нарушение ПДД и надеюсь урок для всех водителей кто это видит.
(и родителей кто отпускает своих детей для катания на велосипедах по городу)
Понятно что малой не 5 км в час, но с другой стороны он на пешеходном и бмв явно не собиралась притормаживать на пешеходном.
Кроме того попытка забрать ТС с места дтп, чего делать нельзя, даже не пол метра.
На лицо - грубое нарушение ПДД и надеюсь урок для всех водителей кто это видит.
(и родителей кто отпускает своих детей для катания на велосипедах по городу)
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
не знаю Жень, отдельно спасибо автору видео за видео и водителю впереди стоящей машины - за то, что тупо не уехали с мета, как сделало бы 95% водителей, типа не причем!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Skiv
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
Мене в свій час, там теж збили, слава богу живий, але перехід дуже проблемний, тільки на моїй пам'яті під час навчання там збили чотирьох людей, при чому двох до стану реанімації.
Нічого страшного,дійсно головне що цілий, але на веліках через пішоход не їдуть а тручають його, буде уроком
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Так есть же знак пешеходного перехода? В чем проблема? Притормозить? Я бы этих фраеров,которые считают,что притормозить на пешеходном переходе это ниже их достоинства,кастрировала бы .. ( не буду опять писать мою страшную историю на пешеходном переходе)
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Номера забугорні. Може за кермом був і не громадянин України.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
и что? За бугром не пропускают пешеходов?Trentemoller писав:Номера забугорні. Може за кермом був і не громадянин України.
У мене така думка, що у нас в місті пішоходні переходи роблять спеціально в небезпечних місцях. Я розумію, що там навчальний заклад, але цей перехід дуже небезпечний. Такий самий перехід біля автостанції нижче, там машини майже не зупиняються.
Проспект взагалі поза конкуренцією. Такий самий перехід біля готелю Київ, аналогічно перехід перед поворотом на Б. Хмельницького. Зупинка біля Формаркету взагалі нонсенс, там в будь-який момент може вискочити людина із-за автобуса.
Проспект взагалі поза конкуренцією. Такий самий перехід біля готелю Київ, аналогічно перехід перед поворотом на Б. Хмельницького. Зупинка біля Формаркету взагалі нонсенс, там в будь-який момент може вискочити людина із-за автобуса.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))