Совет по выбору авто

Drema
Активіст

Re: Совет по выбору авто

Повідомлення Drema » 15 березня 2015, 15:29

Есть масса достойных машин, на форде свет клином не сошелся.

bukovynec
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 20 разів

Повідомлення bukovynec » 15 березня 2015, 15:56

кому що подобається - тим і займається. Мені проще дати 30грн за заміну масла і масляного фільтра ніж самому лізти скручувати захист двигуна, потім назад ставити і т.д. і т.п. Інші фільтра сам міняю. Ями немає. Скільки я вже раз бачив/ чув купують страре авто 20+ років, попадають на капіталку двигуна (від 200-300$ і більше), варити тоже грошей коштує, ходова 1-2 раза в рік потребує уваги на б/у авто. Ось і виходить купив за 2000 + 1000 вклав - міг зразу купити дорожче і не витрачати час на ремонти.
І взагалі кожен їздить по різному, хтось 500км в місяць, а хтось 5000км в місяць звідси і витрати будуть різні. Так шо все індивідуально.
Останній раз коли купив б/у авто загнав зразу на сервіс, перевірив, що мало недоліки, або в майбутньому портебувало втручання замінив зразу і катався в своє задоволення і не переживав що десь стане, або щось відлетить.

Manson_07
Новачок

Повідомлення Manson_07 » 15 березня 2015, 19:25

Неплохой выбор есть в этом киевском салоне - http://status-auto.com.ua/. Есть ли в нашем городе похожие альтернативные варианты?

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 16 березня 2015, 01:17

волга приятнее форда? о_О
бррррр, волга - огромное, звенящее, гудящее, прожорливое ведро. Как бы я не ненавидел жигули, но уж лучше жигули, чем волга...
Да и вообще сравнивать волгу и иномарку(даже 20-25 летнюю) не стоит, иномарка выигрывает.

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 16 березня 2015, 01:27

bukovynec писав:кому що подобається - тим і займається. Мені проще дати 30грн за заміну масла і масляного фільтра ніж самому лізти скручувати захист двигуна, потім назад ставити і т.д. і т.п. Інші фільтра сам міняю. Ями немає. Скільки я вже раз бачив/ чув купують страре авто 20+ років, попадають на капіталку двигуна (від 200-300$ і більше), варити тоже грошей коштує, ходова 1-2 раза в рік потребує уваги на б/у авто. Ось і виходить купив за 2000 + 1000 вклав - міг зразу купити дорожче і не витрачати час на ремонти.
І взагалі кожен їздить по різному, хтось 500км в місяць, а хтось 5000км в місяць звідси і витрати будуть різні. Так шо все індивідуально.
Останній раз коли купив б/у авто загнав зразу на сервіс, перевірив, що мало недоліки, або в майбутньому портебувало втручання замінив зразу і катався в своє задоволення і не переживав що десь стане, або щось відлетить.
ну я меняю масло у одного чудика возле Шелла на южке - ему не нужно ничего скручивать, у него идёт отсос масла через горловину щупа. Но я и у него масло покупаю. Остальные фильтра так же сам меняю.

Моей машине уже... 28 лет вроде... 1987... да, 28 лет. С мотором я попал в голову(по своей глупости). Дал за голову 100 баксов, а баксов за 50 продам свою старую. Сейчас пошла на сварку, так как пошли пороги и увидел пятнышки ржавчины(не хочу запускать, потом хуже будет). В моём случае слабый кузов - это карма данной марки(у меня опель). Ходовая - тут не всё так однозначно, как ты написал. Я её купил полтора года назад. И полгода назад сделал ходовую с усовершенствованием(3 вечера потратил с кумом). Но не знаю когда её делали до этого. Сейчас так же уверен, что год-полтора не полезу туда снова.
Дальше по ценам, что ты указал. Такой опелёк, как у меня стоит около 2500-3000 тонн. Даже если накидываем ещё 1000 - и что я куплю идеального на тысячу дороже?))) А ничего, просто нужно будет ремонтировать машину, которая стоит на тонну дороже)) Вот если брать новую с салона - тогда да, не паришься ремонтом. А с другой стороны, моя машина - моё хобби. Я работаю в офисе и мне в удовольствие пойти поковыряться в своей машинке, найти и установить какие-то редкие вещи, может какие-то ништячки, сделать в ней что-то, что не было предусмотрено заводом(вот последнее, что добавил - подогрев зеркал, удобная вещичка в снег и дождь). Есть места, куда не хочется лезть, но лезешь, бо надо сделать.

markus
Досвідчений

Повідомлення markus » 16 березня 2015, 07:25

cам вiдїхав на волзі 3110 5 років, коли пересів на мітсик перехрестився і зарікся більше на совкові колимаги вжитті не сідати, 1. Волга - вже не трактор - але ще не машина, 2. Розхід бензи захмарний - по трасі 9-10 по місту 15-20, 3. Постійно щось в ній ломалось - хоч ходова крепка, 4. Для першої машини - замахаешся руль крутити (машина 1,8 тони а гідроусілок якщо і є то ломається постійно) - краще купити іномарочку просто піти з досвідченою людиною - загнати її на яму і протестити двіжок.

bukovynec
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 20 разів

Повідомлення bukovynec » 16 березня 2015, 16:46

кадет зараз коштує 1500-2000, астра ф 2500-3000. Так вот, якщо ти зараз зробив капіталку, повариш, ходова в нормі і хтось купить дорожче середньоринкової вартості, і з твоїх слів авто в нормі то майбутній власник зразу на СТО не поїде, а буде їздити в своє задоволення.

force
Зацікавлений

Повідомлення force » 13 квітня 2015, 20:45

Ну, про Волгу это вы зря!!! Кстати, куплю запчасти для Волги 2410...у кого что есть пишите в личку, з/ч желательно новые.

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”