Вальдес іде, але ми нічого не можемо змінити
Вальдес іде, але ми нічого не можемо змінити
Головний тренер Барселони Тіто Віланова заявив, що впевнений в професійних якостях голкіпера Віктора Вальдеса, який відмовився продовжувати контракт з клубом.
"Я розмовляв з Вальдесом, але це була особиста бесіда. Він може перейти куди завгодно. Він не просив нас відпустити його в якийсь клуб. Просто Віктор не буде продовжувати контракт з клубом", - розповів Віланова.
За словами наставника Барселони, він повністю задоволений Вальдесом, але вважає, що кожен має право працювати там, де він хоче.
"Люди повинні бути там, де їм хочеться. Клуб впевнений, що Вальдес буде робити все можливе для команди.
У нас буде час, щоб обміркувати ситуацію, клуб зможе знайти нового вартового воріт. У кожного є право працювати там, де він хоче.
Повністю впевнений у професіоналізмі Вальдеса. Задоволений його виступами і вважаю, що він радий грати в Барселоні. Шкода, що він іде, але ми нічого не можемо змінити", - наводить слова Віланови Football Espana.
Нагадаємо, що термін контракту Вальдеса з Барселоною закінчується влітку 2014 року. І він вирішив не продовжувати контракт з іспанським грандом.
"Я розмовляв з Вальдесом, але це була особиста бесіда. Він може перейти куди завгодно. Він не просив нас відпустити його в якийсь клуб. Просто Віктор не буде продовжувати контракт з клубом", - розповів Віланова.
За словами наставника Барселони, він повністю задоволений Вальдесом, але вважає, що кожен має право працювати там, де він хоче.
"Люди повинні бути там, де їм хочеться. Клуб впевнений, що Вальдес буде робити все можливе для команди.
У нас буде час, щоб обміркувати ситуацію, клуб зможе знайти нового вартового воріт. У кожного є право працювати там, де він хоче.
Повністю впевнений у професіоналізмі Вальдеса. Задоволений його виступами і вважаю, що він радий грати в Барселоні. Шкода, що він іде, але ми нічого не можемо змінити", - наводить слова Віланови Football Espana.
Нагадаємо, що термін контракту Вальдеса з Барселоною закінчується влітку 2014 року. І він вирішив не продовжувати контракт з іспанським грандом.
- Вкладення
-
- 0cf477990ca79870d69983b9d7974e70.jpg (17.4 Кіб) Переглянуто 3100 разів
Самое нервное для нервной
системы-это медленный интернет...
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: Вальдес іде, але ми нічого не можемо змінити
автор добавте в список голосування варіант інший....за цілий рік може ще багато чого змінитися .тож я думаю ще рано про це говорити...
з вашого списку: МЮ/Баварія/Борусія відпадає ,я думаю що такі команди не продадуть таких голкіперів...особливо Баварія
3 інших кандидата ,просто не потрібні Барселоні
в останінй час в Касільяса дуже суперечки з Мауром ,і він не в основі ,я чув через те що він заявив що пішов би в барсу ,теж тоді варіант
з вашого списку: МЮ/Баварія/Борусія відпадає ,я думаю що такі команди не продадуть таких голкіперів...особливо Баварія
3 інших кандидата ,просто не потрібні Барселоні
в останінй час в Касільяса дуже суперечки з Мауром ,і він не в основі ,я чув через те що він заявив що пішов би в барсу ,теж тоді варіант
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Давид де Хеа (Манчестер Юнайтед);
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- GRAND
- Експерт
а ще як варіант, що основним стане Пинто...Барса думаю йому довіряє .вихованець своєї школи :)
-
- Активіст
GRAND писав: в останінй час в Касільяса дуже суперечки з Мауром ,і він не в основі ,я чув через те що він заявив що пішов би в барсу ,теж тоді варіант
скорее мы Роналду в Барсе увидим нежели Касильяса. Маур в Реале просидит до конца сезона, максимум следующего, а Касильяс воспитаник Реала и всю карьеру провел там, он не раз заявлял что хочет закончить карьеру в Реале.
Ну а если по теме, то чет мне кажется что Вальдес еще поменяет свое мнение, так как это совсем не логично. Ему радоватся надо что играет за такой Великий клуб, так как сам он великим не является...
- GRAND
- Експерт
Я не думаю що Касільяс против барси, в нього там пів команди друзів, і я теж думаю, що Вальдес ще змінить свою думку
Може змінить своє рішення, а може і не змінить...GRAND писав:Я не думаю що Касільяс против барси, в нього там пів команди друзів, і я теж думаю, що Вальдес ще змінить свою думку
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
я думаю, що це не Вальдес вирішив, а босси вирішили не продовжувати контракт, або запропонували занадто малу суму, щоб він сам пішов.
все ж таки, він не взірець надійності у рамці.
все ж таки, він не взірець надійності у рамці.
Чому я не думаю, що це так. Барса йому дуже довіряє. Але якщо так то я думаю, що Вальдес піде, а Пінто зроблять головним голкіпером і куплять ще одного на заміну. Це моя власна думка!!!