В Москве убит Борис Немцов
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: В Москве убит Борис Немцов
Всё больше мелочей, на которые сразу и не обращаешь внимания... 

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
[/quote]
думка якоїсь невідомої мені істоти мене не обходить і ніяким чином не вплине на мою позицію
не треба мені приписувати ваші дії чи мрії на рахунок язика у дупі. якщо вам це подобається, шукайте таких самих :)
це ваше право
а мене звільніть від цих огидних подробиць з вашого особистого життя ;)[/quote
Що це у вас за схиблені сексуальні мрії?
Те що ви ссикун-ви не заперечили, тоб то це ви безхребетна істота, яка смілива тільки тут на форумі:)
Чому ви своїх дітей навчите?виростуть так ж безхребетні, чи будуть казати що їх тато боягуз?Вам самому не соромно?
думка якоїсь невідомої мені істоти мене не обходить і ніяким чином не вплине на мою позицію
не треба мені приписувати ваші дії чи мрії на рахунок язика у дупі. якщо вам це подобається, шукайте таких самих :)
це ваше право
а мене звільніть від цих огидних подробиць з вашого особистого життя ;)[/quote
Що це у вас за схиблені сексуальні мрії?
Те що ви ссикун-ви не заперечили, тоб то це ви безхребетна істота, яка смілива тільки тут на форумі:)
Чому ви своїх дітей навчите?виростуть так ж безхребетні, чи будуть казати що їх тато боягуз?Вам самому не соромно?
Телефонист-пятицентовый ...
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
логіки у ваших словах я не бачу, це ви пропонуєте то в дупу, то з дупи, мабуть на більше фантазії не вистачає, або крім дупи ви в житті нічого не бачилиman писав:Що це у вас за схиблені сексуальні мрії?телефонист писав: а мене звільніть від цих огидних подробиць з вашого особистого життя ;)
на понт мене ви не візьмете, бо з любителями дупи мені огидно навіть спілкуватися, не те що зустрічатися і руки бруднити
дбайте про своїх дітей, якщо ви, як любитель дупи, на це спромоглися
це остання моя відповідь на ваші закиди, нешановний полюблювач дуп.
можете далі строчити свої пости про дупи, я на них не буду відповідати і реагувати:)
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
дівчинко, по собі судити людей - гріхwishmaster.cv писав:...
man, воно "опущене"!
- Тому й не соромно!
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Эту девочку по приезде в Украину нужно было бы как следует добросить СБУшникам - конкретно допросить, чтобы излечить её склероз и выяснить, что же там реально произошло (тем более, если она участвовала в процессе убийства Немцова не как запуганная жертва, а как соучастник и подставная фигура, которую, в своё время, к нему специально подослало ФСБ, чтобы потом легко было переводить стрелки на "украинский след" в деле об убийстве Немцова).Tyrex7 писав:
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо

Скоріш за все це ви істота не відомої статі,ні один поважаючий себе мужик не був би таким сикломтелефонист писав:дівчинко, по собі судити людей - гріхwishmaster.cv писав:...
man, воно "опущене"!
- Тому й не соромно!

Вас мало кто уважает на форуме!Samson писав:Пишите по теме. Надоело читать ваши разборки. Уважайте коллег по форуму.man писав:Скоріш за все
Молодой человек, тыкать будете себе пальцем в нос!Samson писав:Как раз ты есть это "мало" :Dman писав: Вас мало кто уважает на форуме!
Около 80% форума вас считают мудаком:)