Чувак сказав так як воно і є +18
І я його підтримую, тому що це є правда і всьому що є і що відбувається в державі винні саме депутати і також є наша вина за те що ми це допустили.
А так тут мало що скажеш, зокрема у нас теж на майдані така сама срака
І я його підтримую, тому що це є правда і всьому що є і що відбувається в державі винні саме депутати і також є наша вина за те що ми це допустили.
А так тут мало що скажеш, зокрема у нас теж на майдані така сама срака
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Чувак сказав так як воно і є +18
Это видео уже дважды было на форуме, это третий раз
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
А весна то скоро от тоді і згадаєте. Тоді словарний запас буде такий -280, і всі вуха позакриваєте, чи давно таксії плавали там ............................... 

Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
Головне зміст і розуміння того що нам втирають.13ый воин писав:Это видео уже дважды было на форуме, это третий раз

ICQ-650797408
ICQ-650797408
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
ничего против не имею .
но обратите внимание на стиль вождения
0.05 проезд перекрестка
0.24 пересечение двойной сплошной
похоже что на той машине что разбился
так что по трассе топил наверно неподетски
но обратите внимание на стиль вождения
0.05 проезд перекрестка
0.24 пересечение двойной сплошной
похоже что на той машине что разбился
так что по трассе топил наверно неподетски
Господи, храни Украину.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Так же ничего не имею против Скрябина, но из него уже сделали героя-великомученика-предсказателя-нонконформиста-бунтаря и т.д.
Скажу, что уже честно поднадоело везде видеть Скрябина. Примеров дам 3 точно. Форум - куча уже тем про него. Каждый находит его интервью и выкладывает то в общую тему, то в соседнюю, то новую создаёт. Это уже захламление. Второй пункт - группа, в которой читаю новости с фронта. Тут местами абсурд - про Скрябина больше новостей, чем про других людей, которые погибли, защищая нас. Каждая 3-4 новость про Скрябина -ИМХО перебор. Третье - моя новостная лента друзей\групп\бла-бла-бла. Ну в первые дни - не спорю, каждый делился новостью, материалами и т.д. Но это продолжается и по сейчас.
Скажу, что уже честно поднадоело везде видеть Скрябина. Примеров дам 3 точно. Форум - куча уже тем про него. Каждый находит его интервью и выкладывает то в общую тему, то в соседнюю, то новую создаёт. Это уже захламление. Второй пункт - группа, в которой читаю новости с фронта. Тут местами абсурд - про Скрябина больше новостей, чем про других людей, которые погибли, защищая нас. Каждая 3-4 новость про Скрябина -ИМХО перебор. Третье - моя новостная лента друзей\групп\бла-бла-бла. Ну в первые дни - не спорю, каждый делился новостью, материалами и т.д. Но это продолжается и по сейчас.
та топив добре раз у газона моста відорвало, це так бляшка. але де відео реєстратора про який ніде ні слова.
ICQ-650797408
ICQ-650797408
Nero писав:Так же ничего не имею против Скрябина, но из него уже сделали героя-великомученика-предсказателя-нонконформиста-бунтаря и т.д.
Я можу і містера Біна викласти лиш би він щось путнє сказав.
А про який фронт ви говорите в нас АТО чи я щось путаю.
Ще раз кажу головне зміст і розуміння, запитайте у любого перехожого хто керує державою і що він вам скаже цукерка, а не тут то було всім займається ВР і КМ а цукерка це так для отвода глаз

І треба робити так щоб кожен держслужбовець боявся погляду народу в свою сторону бо затопчут і фамілії не спитають.
Востаннє редагувалось 10 лютого 2015, 19:48 користувачем vetal_cv, всього редагувалось 1 раз.
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Пока топчут "народ". :( :(vetal_cv писав: І треба робити так щоб кожен держслужбовець боявся погляду народу в свою сторону бо затопчут і фамілії не спитають.