Украинцы в плену +18 ВИДЕО
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Украинцы в плену +18 ВИДЕО
ютюб дебіли
там даже відповідного пункту немає.. якісь няшечні пунктики здаються на фоні вмістимого цього відео
в " Дополнительные сведения:"
кинув " ви б_ять дебіли чи шо....модерувати нада цю _____. діти дивляться..." звісно вони це слово прочитали
хоча хто як думає воно дасть толк.....бо я дедалі більше схиляюсь до думки шо ютюб в тЄмі
там даже відповідного пункту немає.. якісь няшечні пунктики здаються на фоні вмістимого цього відео
в " Дополнительные сведения:"
кинув " ви б_ять дебіли чи шо....модерувати нада цю _____. діти дивляться..." звісно вони це слово прочитали
хоча хто як думає воно дасть толк.....бо я дедалі більше схиляюсь до думки шо ютюб в тЄмі
Востаннє редагувалось 27 січня 2015, 20:55 користувачем nikalajka, всього редагувалось 3 разів.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Задача відео проста-зірвати мобілізацію, налякати до усрачки. Зявилось ЯКРАЗ зараз.
Але у мене інше питання, яке вже було - де наші диверсанти, спецура, якщо Захарченко чи Гіві спокійно ходять відкрито?????
Рік вже воюємо. Невже так важко записатись в ДНР, підібратись до нього, надіслати 9гр свинцю, і піти?? За що скільки років наша служба безпеки їла сито і отримувала ВЕЛИЧЕЗНІ гроші. ЗА ЩО? Де їх робота?
Скільки можна гратись у війну і посилати в бій селян? Чому наша спецназ захищає генералів, замість того щоб працювати в тилу?
Але у мене інше питання, яке вже було - де наші диверсанти, спецура, якщо Захарченко чи Гіві спокійно ходять відкрито?????
Рік вже воюємо. Невже так важко записатись в ДНР, підібратись до нього, надіслати 9гр свинцю, і піти?? За що скільки років наша служба безпеки їла сито і отримувала ВЕЛИЧЕЗНІ гроші. ЗА ЩО? Де їх робота?
Скільки можна гратись у війну і посилати в бій селян? Чому наша спецназ захищає генералів, замість того щоб працювати в тилу?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
патамуша ітс юкрейнДельфин писав:Задача відео проста-зірвати мобілізацію, налякати до усрачки. Зявилось ЯКРАЗ зараз.
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Дельфин писав:Задача відео проста-зірвати мобілізацію, налякати до усрачки. Зявилось ЯКРАЗ зараз.
По книжкам---подобраться близко к Захарченко или Гиви--это значит затеряться в толпе где-нибудь.Это значит внедрится на какое то время в ДНР,отследить подходы к ним,это значит время.И подойти с возможностью уйти надо как минимум на метров 800.А это значит внедряться в враждебную среду незнакомыми лицами и уходить по враждебной територии.Ну тяжелая ж задача если учесть что все на новые лица смотрят подозрительно.Плюс наверняка работает контрразведка,плюс наверняка профессиональная охрана.
Это должны быть спецы-камикадзе.И комманда,и с вертолетом чтоб забрать.(а вертолет не долетит туда).
Тут хиба шо Сталлоне вызывать.

- nikalajka
- Поважний користувач
даже якби долетів зажали би керосину. власть сказали би, що загинув як герой. а на наступний день вони б за нього забулиsergej1974007 писав: Это должны быть спецы-камикадзе.И комманда,и с вертолетом чтоб забрать.(а вертолет не долетит туда).
Тут хиба шо Сталлоне вызывать.![]()
:(
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
Шановна громадо переглядаю я цей ролик раз -по -раз і дивуюся як гіві поводиться на камеру (і декому команди надає) і цікаво чий це мікрофон лайфнюс такий червоний гуляє постійно там як би щоб його на цю малу камеру бачили, що нечисто там, або тіпа є хтось з преси а також обсє, бо преса якось без них очкує або разом працює з терористами о навіть перший кацапський виліз .
Також дійсно жорстоко з пацанами ведуть, також цікаво де передачі про те що як наша арта себе веде куда пуляє і коли щоб туман з очей вухта опи зійшов, повна бездіяльність це погано і до добра не доведе.
Зі сторони влади пофігізм мягко кажучи.

Також дійсно жорстоко з пацанами ведуть, також цікаво де передачі про те що як наша арта себе веде куда пуляє і коли щоб туман з очей вухта опи зійшов, повна бездіяльність це погано і до добра не доведе.
Зі сторони влади пофігізм мягко кажучи.

Востаннє редагувалось 27 січня 2015, 22:08 користувачем vetal_cv, всього редагувалось 1 раз.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
Пропоную голосування про знищення донбасу з усіма нах.
Щоб була пустиня
Такими темпами і діями зайде країна величезну опу, і веде її туда ВЕРХОВНА РАДА І РНБО
Щоб була пустиня

Такими темпами і діями зайде країна величезну опу, і веде її туда ВЕРХОВНА РАДА І РНБО
Востаннє редагувалось 27 січня 2015, 22:11 користувачем vetal_cv, всього редагувалось 2 разів.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ти кіно передивися. Ти чув про набір добровольців в ДНР? Там беруть всіх підряд бо воювати нема кому. Всі ходять із зброєю...sergej1974007 писав: По книжкам---подобраться близко к Захарченко или Гиви--это значит затеряться в толпе где-нибудь
Это должны быть спецы-камикадзе.И комманда,и с вертолетом чтоб забрать.(а вертолет не долетит туда).
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Обідно за наших хлопців які там не повинні бути, там повинні бути менти і сбу а всі мобілізовані бути тут на варті на місці, не зважаючи на те що написало рнбо і підписав президент, є війсковий статут який не переписують а точніше провтикали.
А пацани молодь нації гине за тупості керівництва всіх хто є в штабі ато на передову і звідти керувати а не картошкою на столі.
Обідно за наших хлопців які там не повинні бути, там повинні бути менти і сбу а всі мобілізовані бути тут на варті на місці, не зважаючи на те що написало рнбо і підписав президент, є війсковий статут який не переписують а точніше провтикали.
А пацани молодь нації гине за тупості керівництва всіх хто є в штабі ато на передову і звідти керувати а не картошкою на столі.
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Дельфин писав:Ти кіно передивися. Ти чув про набір добровольців в ДНР? Там беруть всіх підряд бо воювати нема кому. Всі ходять із зброєю...sergej1974007 писав: По книжкам---подобраться близко к Захарченко или Гиви--это значит затеряться в толпе где-нибудь
Кино кином.
А ты представляешь операцию такого плана в такой обстановке как на площади той например?(где Захарченко красуется).
Там же все забито населением таким же и охрана по любому хорошая.
А это мероприятие и для него лишний риск.
Скорее всего он так открыто редко ходит.
И еще раз--группа спецов после акции оттуда не выйдет.