Ватный пост?

Вільне спілкування
man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Re: Ватный пост?

Повідомлення man » 14 січня 2015, 23:24

sergej1974007 писав:
man писав: Ну и кто ж это у вас в классе не вступил в ВЛКСМ??? :)
Вот только не надо лукавить, по поводу сами знаете чего:)
В универ тогда уже брали без ВЛКСМ(многие поступали в этот союз молодежи только для поступления в ВУЗ), зачем уже в то смутное время нужно было поступать в ВЛКСМ, и почему вами любимый однокласник(сын второго секретаря райкома) даже и не думал поступать в ВЛКСМ???А потому что ваш класс-это стадо,сказали вам химбиол уклон, все согласились, сказали вам ВЛКСМ,все согласились:)А кто из однокласников стал нормальным медиком(ты писал что многие поступили в медину, а зачем)???Зачем тебе(кроме как для общего развития:) нужен был этот уклон???Может ты и дальше по старинке, не думая, катишься-сказали вата это креативно(не в обиду Креэтиву), ты и считаешь что это круто??? :)))
Я еще раз повторюсь люди от спорта бывают умнее, бывают тупее, но в общей массе не отличаются интеллектом:)
Я согласен и про ВЛКСМ и про химбиоуклон и даже про стадо.(кстати когда появился уклон---я был первые дни в той группе которая не пошла под уклон--а потом меня родственники вернули взад) :(
Единственное что врач как минимум один хороший есть.(в кардиологии)
И несколько человек просто при медицине(чиновники).
Кроме того про кого ты пишешь еще один мой сосед по Роще не вступил в ВЛКСМ(Саша зовут).
Про вату---действительно считаю так как пишу.(независимо креативно это или нет).
Про спортсменов--кинул тебе ссылку на Фэйсбук.(чувака с ватным мнением).
А не было такой группы, был просто другой класс,или ты имеешь ввиду уже 10-11классы, так там тоже не было альтернативы, всем неугодным сказали просто уходить из школы:)
Ты Сосо имееш ввиду(Чачу)???
Вот блин не знал что у нас из одноклассников кто то в кардиологии работает(если можна фамилию в ПП)
Про какую сылку в фейсбук я не понял, я там типа не зарегин:)Если что то и бросать то лучше в ПП :)))
Телефонист-пятицентовый ...

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Повідомлення sergej1974007 » 14 січня 2015, 23:28

man писав: А не было такой группы, был просто другой класс,или ты имеешь ввиду уже 10-11классы, так там тоже не было альтернативы, всем неугодным сказали просто уходить из школы:)
Ты Сосо имееш ввиду(Чачу)???
Вот блин не знал что у нас из одноклассников кто то в кардиологии работает(если можна фамилию в ПП)
Про какую сылку в фейсбук я не понял, я там типа не зарегин:)Если что то и бросать то лучше в ПП :)))
1.Имел в виду класс.(я тоже ушел с теми кто не хотел в уклон и несколько дней учился в классе Тамары Мыхайливны вроде.Потом пришли мои родоки в школу--и поперерешали взад.
2.Да.
3.Илык.
4.кинул ссылку на фэйсбук. в пп.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 18 січня 2015, 22:51

Еще один пост от автора "ватного поста"
Про мобилизацию.
Практично щодня запитують... як уникнути мобілізації... Таких людей реально багато, як би ми не говорили про патріотизм і т.п... Причому уникнути хочуть в т.ч. через те, що не відчувають реальної мотивації йти під гради туди, де більшість населення з проросійськими настроями. Знаю, це "не модно", але це реалії...
Так ось...
"Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю".
"забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави"
Чи може держава гарантувати мобілізованим ЖИТТЯ, НЕДОТОРКАНІСТЬ і БЕЗПЕКУ?!! Безмовно - ні!
Держава має забезпечити СВОБОДУ людині, а це і свобода вибору - у т.ч. йти чи не йти воювати.
До Збройних сил і спецпідрозділів можна і треба набирати виключно добровольців на контрактній основі, і платити високі зарплати! І буде боєздатна армія і гідні спецпідрозділи!!!
Але владно-олігархічна верхівка хоче і тут "зекономити".
Військовозобов’язаних, якщо вони не хочуть йти воювати, можна залучати хіба що на роботу на оборонних підприємствах і т.п.
А насильна мобілізація суперечить Конституції. Не може навіть Президент України своїм Указом перечити Основному закону.
От правильний крок роблять у Чернівцях - створюють піхотний полк на контрактній основі! Браво! Ось це видно, що люди знають закони, відчувають ситуацію і не хочуть сприяти зростанню соціальної напруги.
Ще б там була справді гідна зарплата, то набрати хороших хлопців, думаю, буде не так складно.
А тут --в Черновцах организовывают проект по пропаганде.Искали медийщиковю
Вот его мысли про пропаганду.
Полностью совпадают с моими.
Но я--вата,а он нет. :(
где Справедливость?
Особисто я бачу завданням такої інформаційної боротьби - якісне спростування кремлівської пропагандистської брехні. Але якщо раптом ми будемо відповідати на їхню пропагандистську брехню нашим теж пропагандистським перекручуванням, тоді я поставлю між нами і Кремлем знак "="...
Я вважаю, що треба прагнути до правдивого висвітлення подій! Так, іноді щось недоговорюється, аби не було паніки і т.п. Але це виняток. А взагалі треба завжди писати і показувати правду, і це буде найкращою "інформаційною зброєю", думаю;)
И про некоторые голосования Оппозиционного Блока.В частности Папиева.
Цікаво, чому хтось вважає це ледь не сенсацією?:)
Я не входжу до "фан-групи" Папієва:), більше того. стосунки "напружились" після моїх "олімпійських наїздів" свого часу, але... А хіба не правильно він каже, що перші ніж визнавати щось, треба у цьому розібратися (про жахливий розстріл автобусу з мирними жителями). Або що перш ніж проголосувати, депутат має прочитати проект рішення.
А головне - хтось може пояснити, чи рішення про визнання ДНР і ЛНР терористичними організаціями може РЕАЛЬНО покращити ситуацію на сході України, РЕАЛЬНО зупинити кровопролиття?!
Схоже, владно-олігархічна верхівка продовжує вміло відволікати увагу суспільства від важливіших проблем, головною з яких сьогодні особисто я вважаю ПРИПИНЕННЯ БЕЗГЛУЗДОГО ЗНИЩЕННЯ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ
Востаннє редагувалось 18 січня 2015, 22:53 користувачем sergej1974007, всього редагувалось 1 раз.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 18 січня 2015, 23:14

Был сегодня в центре.
Там был митинг "Я Волноваха". Я подошел послушать, слушал выступление какого-то мужичка. Суть его - олигархи нас обманывают, порошенко сволочь, 1320 общественных организаций игнорят мероприятие.
Посмотрел я на траурную ленточку на флаге и пошел дальше. А осадок остался.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 18 січня 2015, 23:37

akinak писав:Был сегодня в центре.
Там был митинг "Я Волноваха". Я подошел послушать, слушал выступление какого-то мужичка. Суть его - олигархи нас обманывают, порошенко сволочь, 1320 общественных организаций игнорят мероприятие.
Посмотрел я на траурную ленточку на флаге и пошел дальше. А осадок остался.
А вот что про этот митинг пишет еще один небезызвестный в Черновцах человек.
Марш миру в Чернівцях був? Так. Для "галочки". Сьогодні, як і тисячі співгромадян по всій Украіні, пішов на Марш миру. Побачене, відверто кажучи, дещо збентежило. Трішки більше сотні людей, де кожен четвертий - журналіст, а кожен другий - партієць "Свободи". Зо п'ятеро депутатів міськради і жодного - з обласноі. Були мер, секретар і пару чиновників міськради. Була невеличка кількість представників громадськості. І практично не було звичайних чернівчан і буковинців. Чому? Вони знали, що всеукраінський захід чомусь візьме під свій патронат "Свобода" і не хотіли в тому брати участь? Вони знали, що влада проігнорує його і долучиться хіба оголошенням на сайті? Вони знали, що виступатиме найбільший правозахисник Хеков і берегли своі вуха? Де були ті тисячі невдоволених війною? Де були ті, хто хоче миру? Напевно, вдома.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 20 січня 2015, 15:43

А вот еще высказывание по поводу призыва львовского журналиста против мобилизации.
Цікава річ: коли під час Євромайдану "Свобода", "ПС" і Ко регулярно створювали "інформаційні приводи" для кремлівської пропаганди, це була "свята справа", а тепер накинулись на львівського журналістка, який, як на мене, сказав все коректно і по ділу: залучати для виконання антитерористичних і військових завдань треба лише добровольців (бо лише повні ідіоти можуть сподіватися, що на передовій буде толк з людей. які не хочуть воювати) і підготовлених фахівців. у т.ч. представників правоохоронних органів і т.п. Що не так він сказав? А роблять з хлопця ледь не ворога народу... Завжди у нас шукають крайніх...
https://www.youtube.com/watch?v=KxMi6KVbf6U
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти