Ватный пост?

Вільне спілкування
vetal_cv
Активіст
Контактна інформація:

Re: Ватный пост?

Повідомлення vetal_cv » 14 січня 2015, 15:54

Всі хто зі зброєю на іншому боці іменно всі.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)

ICQ-650797408

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Повідомлення sergej1974007 » 14 січня 2015, 16:02

akinak писав:
wishmaster.cv писав:Які наші дії, панове?!
Смотря чего мы хотим.

Если мы хотим сохранить государство, то сделать можно следующее:
1) Пойти в армию
2) Если нет возможности в армию - работать усердно. Зарабатывать денег, лучше всего за границей и присылать на родину.
3) Платить налоги. И еще перечислять денег на армию, кроме налогов.
4) Отказаться от импорта.
5) Нести деньги в банки, в гривне.
6) Экономить тепло, электричество, воду, утеплить дом/квартиру
7) Помогать бедным в бытовых вопросах.
8) Не давать взяток
9) Контролировать чиновников
Этими действиями мы поможем стране выстоять. Да, это практически все - себе в минус. Надо это понимать, что действуя так - уровень жизни ухудшится. И не факт, что жертва не будет напрасной. Способно ли украинское общество к жертвам - покажет время. Я думаю, что способно.
Если цель сохранить или улучшить уровень жизни, то действия должны быть другими, прямо противоположными.
За себя отвечу--
1.Не только не готов но и не считаю для себя приемлимым.
2.Согласен полностью.
3.Так же полностью не согласен.(нет контроля тем налогам--а значит--деньги на ветер).
4.Возможно.В чем то однозначно могу поприжаться.
5.Так же однозначно не согласен.Хрен им а не мои деньги.(извиняюсь за грубость но без нееникак не мог выразить).
6.Согласен и большую часть этого всего реализовываю в данное время.
7.Согласен.
8.Так же однозначно не согласен.(сначала систему менять надо а потом людей).(ну и тут еще моя личная принципиальная позиция).
9.Не имею таких возможностей и не считаю что будет эффективно(например "люстрировать"их),но согласен.
пс.И цель у меня все-таки больше сохранить и улучшить уровень жизни.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 14 січня 2015, 16:05

По уровню жизни если, то валить просто надо в канаду/америку/европу.
И там уже строить свою мечту.
Но я себе решил еще год побороться тут, а не выйдет ежели - то свалю.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 14 січня 2015, 16:08

vetal_cv писав:Всі хто зі зброєю на іншому боці іменно всі.
А почитайте первый ватный пост.
Там человек пишет про Богом данную Землю и ее жителях.
На мой ватный взгляд когда и если Украина опять будет на территории Донбасса--она будет там уже в качестве "оккупационных войск" для тех жителей.
И получим такую же партизанскую войну и таких же партизанских героев,которых можно будет сравнить с Бандерой и Партизанским движением здесь у нас.
Но это конечно на ватный взгляд.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Andrey111
Активіст

Повідомлення Andrey111 » 14 січня 2015, 16:10

wishmaster.cv
Цікаво стало, напиши свої думки по вирішенню проблеми "кризи".

akinak
Ну як ти можеш такі речі писати? Це просто клініка.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 14 січня 2015, 16:11

akinak писав:По уровню жизни если, то валить просто надо в канаду/америку/европу.
И там уже строить свою мечту.
Но я себе решил еще год побороться тут, а не выйдет ежели - то свалю.
Тут у нас проблемма.
:( :( :(
Я считаю себя патриотом Украины *tanksyou* *hi* *gun* и валить никогда не собирался и (пока) не собираюсь.
Хотя и изучаю варианты.
Для меня большой неожиданостью было что наши друзья решили на днях валить В Россию на убежище.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 14 січня 2015, 16:13

sergej1974007 писав: Хотя и изучаю варианты.
Для меня большой неожиданостью было что наши друзья решили на днях валить В Россию на убежище.
Это они зря, там веселье только начинается.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 14 січня 2015, 16:17

akinak писав:Чего хочет путин?
Уничтожения Украины как государства.
Готовы мы к этому? Очевидно, что нет.
Да здравсвует флуд!
ну давайте і тут про це поговоримо! Іще одна тема... *facepalm
Знищити не можна Україну, якщо є люди яким вона цінна. Окупувати в нього сил нема, поки ми в таких розмірах. Якщо ми будемо як Латвія - знищити Україну можна. І знищити її він не хоче - він хоче її контролювати.

Чи готові ми до знищення?
Головне питання - чи є народ який заслуговує мати країну, і скільки його? Щоб це вияснити треба дати народу визначитись. І це не знищення, а культурно-еволюційний вибір населення. Бо все інше ИМХО окупанція і колонізація чужих земель. І тут або їх вигнати і захопити ту землю собі, або дозволити їм там жити. Воювати за землю орків - не дуже хочеться, бо в крові українця НЕМА зарабницьких генів.

Щодо України.
Якщо українців знайдеться на 2 області і вони в кінці-кінців будуть окуповані і знищені - то значить так і має бути. Значить це утворення не має змісту і ця нація виродилась. АЛЕ не так все просто, бо тут замішані ГЕОПОЛІТИЧНІ інтреси сусідів. Думка нашого народу і його вибір тут діло 33-тє. Все вирішується зверху в кабінетах, оскільки населення тут "вівці", і його "ведуть". Утворення Україна на сьогодні, якщо не потрібна народу, вона потрібна олігархату і сусідям. Територія потрібна для великих геополітичних ігор. А ігри потрібні... Глибше краще не залазити, бо там мрак, і нам зараз не до цього... 8-)

Тепер ідемо назад.
Щоб закінчити війну треба мати представника НАРОДУ, який би в переговрах із усіма висловлював волю більшості НАРОДУ. Бо якщо народ НЕ вівці, то його фіг використаєш, навіть у великі іграх великих хлопчиків. Народ визначається хто він, чого хоче і в яких межах може. Після того, як буде консенсус всередині держави, такий представник інтресів народу починає переговори із сусідами. Думка доноситься до сусідів і робиться політично-економічний вибір, як жити далі і що робити. Разом із сусідами визначається - є тут народ який готовий за своє боротись, чи забирайте кому що треба.

Вести війну танками в геоекономічну епоху, епоху глобалізації і корпоратизації - тупо і смішно. А можна таке, тому що є вівці і в кожної вівці свій план в голові, як керувати планетою. Нема консенсусу - нема руху вперед.
Можна захищати РАЗОМ свої кордони від орків, але воювати "от так" - це ідіотизм. ДОПОМОГТИ І ЗРОБИТИ ЗА КОГОСЬ -ен одне і теж саме. У нас зараз не допомога сусіду в обороні, а зробити за когось його робоиую поки він відпочине.

Все эти разговоры про "договорится", "чтобы не стреляли", "дайте ему что он хочет" - это все сказки для детей. Нельзя договорится с путиным, как нельзя было договорится с гитлером. Такие рассуждения - от не знания истории
Можна! навіть із Гітлером було, але умовине влаштовуали сусідів. І зараз домовитись можна. Пу не піде туди, де його не люблять, бо воювати своїми руками він НЕ БУДЕ. Якщо всю вату вислати в ДНР, і відокремити її - війна закінчиться. ПУ буде воювати ТІЛЬКИ руками ДНР і ТІЛЬКИ в тих регіонах де можна сослаться на місцевее населення яке його хоче. Що не ясно?

Давайте знайдемо національного лідера. Він зробить жосткі кроки, які не сподобаються сусідям - наприклад департацію всієї вати. Міцеву вату в голові жорстко затке на пару років принципом чемодан-вокзал-.... А потіми ВІЗЬМЕТЬСЯ ЗА КРАЇНУ, і через 5 років вата, яка причаїлась буде клястись що все життя мріяла тут жити, що вона щирий бандерівець.
Ітого -
1. Національний лідер, консенсус в країні, єдність в бажаннях регіонів
2. Наведення дисципліни і порядку
3. Самовизначення населення регіонів
4. Формування кордонів СПРАВЖНЬОЇ України
5. Жорстка модернізація - южнокорейський варіант.
6. Розгляд "челобітних" від сусідів із проханням прийняти сук назад...

Можна я не буду писати як виконати кожен пункт?? :oops:
Востаннє редагувалось 14 січня 2015, 16:26 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 14 січня 2015, 18:16

Дельфин писав:
Давайте знайдемо національного лідера. Він зробить жосткі кроки, які не сподобаються сусідям - наприклад департацію всієї вати. Міцеву вату в голові жорстко затке на пару років принципом чемодан-вокзал-.... А потіми ВІЗЬМЕТЬСЯ ЗА КРАЇНУ, і через 5 років вата, яка причаїлась буде клястись що все життя мріяла тут жити, що вона щирий бандерівець.

Ітого -
1. Національний лідер, консенсус в країні, єдність в бажаннях регіонів
2. Наведення дисципліни і порядку
3. Самовизначення населення регіонів
4. Формування кордонів СПРАВЖНЬОЇ України
5. Жорстка модернізація - южнокорейський варіант.
6. Розгляд "челобітних" від сусідів із проханням прийняти сук назад...

Можна я не буду писати як виконати кожен пункт?? :oops:
Самое главное---вата не готова к депортациям.
Она здесь живет,родилась и выросла,множество интересов бизнесовых и имущественных.Считает патриотов как раз--понаехавшими.Будет мимикрировать и скрываться в овечьей шкуре.Со временем будет саботировать всех и вся.
Не менее главное--(что идет главным пунктом в Вашей программе)---традиционно невозможно среди трех украинцев найти Лидера.
Традиции и менталитет выстраивались годами и вот так чтобы Лидер появился---утопия.
И по пунктам--
1.Традиционно и ментально невозможно.(ну или Чудо).
2.Мусор не могут научится выкидывать и окурки в урну --а Вы о Дисциплине и Порядке.Даже не смешно.
3.Это наверное самое мудрое и правильное решение на сегодня.(но ведь во время событий Майдана--меня за такие мысли называли страшной ватой--попустило?).И назовем этот процесс все-таки правильно--Федерализация.
4.Согласен.Лидер только нужен.(а егонет).
5.Утопия.Кто хочет работать--тому не дают и он "собирается валить".
6.Сначала Лидер,Порядок,Дисциплина и Модернизация--а потом и это можно обсуждать.
Как то так.
пс.Опять я за главного Ватника работаю?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

vetal_cv
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення vetal_cv » 14 січня 2015, 19:05

Є країна і вона єдина - цілісна.

І хто розкрив варешку на її територію той і є ворогом, і робіть висновки самі.

А це вже історія для роздумів на іншу тему. А так є біда з якою треба боротися і так званим ватникам мозги набивають як зомбі нам теж тут промивають.

Ворог є і він можна сказати замаскувався але як кажуть на комусь і шапка горить і тут пісенька складається.

ля ля ПТН ПНХ ля ля
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)

ICQ-650797408

Відповісти

Повернутись до “Балачки”