та чому може і додає...за мене начебто раніше не було жалоб що неадекватTAZIT писав:Я ще не бачив щоби чай чи сигари когось заспокоювали чи додавали адекватності ... !
МАГАЗИНИ
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: МАГАЗИНИ
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Нехай спробують тільки пожалітися , ГРАНД -- загризу насмерть ворогів твоїх ! І ніякі магазини їм не допоможуть ... ! Хіба по Калинці трохи встигнуть побігати ... .
. . .
Я хотів трохи раніше зробити тему якраз "СТОП - SHOP !' ... , але не вистачило часу , а тепер і духу мабуть не вистачить ... !
. . .
Я хотів трохи раніше зробити тему якраз "СТОП - SHOP !' ... , але не вистачило часу , а тепер і духу мабуть не вистачить ... !
Востаннє редагувалось 14 січня 2013, 23:40 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
- GRAND
- Експерт
:) ;)TAZIT писав:Нехай спробують тільки пожалітися , ГРАНД -- загризу насмерть ворогів твоїх ! І ніякі магазини їм не допоможуть ... ! Хіба по Калинці трохи встигнуть побігати ... .
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
. . .GRAND писав:та чому може і додає...за мене начебто раніше не було жалоб що неадекватTAZIT писав:Я ще не бачив щоби чай чи сигари когось заспокоювали чи додавали адекватності ... !
Воно то "додає" , але лише самовідчуття адекватності ... ! Я ж не кажу що взагалі нічого не відбувається ... .
:)
- GRAND
- Експерт
Tazit, це вже як в кого...якщо по форумі то є багато неадекватних моментів, треба казати люди !!!! ...ПИЙТЕ ЧАЮ......хоча на самому відновленню форумі ,сам чучуть сварився декілька сторінок , ну як сварився ,доводив до відома Германа як то було ;)
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Ну , я собі , ГРАНД , не уявляю щоби я міг подумати що хтось на форумі на мене свариться з нього ... !
Але часто тут дивуюся як один про одного вигадують казна що (не знаю вже під чим і чому) та й ще намагаються в цьому когось іншого винним зробити ... . О це біда ! А то що хтось погарячкував коли поспішив не те подумати чи через чайок ... то вже можна пробачити , або і взагалі не бачити ... !? Особливо за наявності відчуття реальності та почуття гумору одночасно ... . :)
Але часто тут дивуюся як один про одного вигадують казна що (не знаю вже під чим і чому) та й ще намагаються в цьому когось іншого винним зробити ... . О це біда ! А то що хтось погарячкував коли поспішив не те подумати чи через чайок ... то вже можна пробачити , або і взагалі не бачити ... !? Особливо за наявності відчуття реальності та почуття гумору одночасно ... . :)
- GRAND
- Експерт
з почуттям гумору проблем ніколи не було, навіть навпаки ;)
Востаннє редагувалось 15 січня 2013, 00:43 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
- advanced member
- Поважний користувач
А про что тема то? В названии ошибка, автор поменяй на Психоанализ форумчан и внутренней атмосферы форума!
Магазин з наушніками, телефонами, зарядні пристрої...
Востаннє редагувалось 15 січня 2013, 09:08 користувачем S.T.1.M17, всього редагувалось 1 раз.