Ти не зрозумів. В їхній компанії ЗП прив*язана до $, а видають в грн. по курсу НБУ. Відповідно втрати в різниці між нальним курсом та курсом НБУ. От і все. А ЗП у сеньйорів нормальна. Тому і втрати аналогічні.Дельфин писав:
В тебе такий надлишок зарплати, що ти не витратиш все на Новій рік, і тобі обовязково треба його перевести в валюту?
Навіщо взагалі переводити в валюту? Ти збираєшся імігрувати чи в тебе кредит доларовий? Чи реально не встигаеш витратити гривні і вони накоплюються горою?
Навіщо тобі купувати валюту? Щоб потім здати на 10% дорожче і цим підтримати спекуляцію?
Пари по курсу доллара.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Re: Пари по курсу доллара.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Я на Новий рік не збираюсь витрачати багато грошей. А чому переводити в валюту? Ну мені не зовсім потрібно переводити в доллари, але сама суть того, що товари продаються в валютному еквіваленті на курсу обмінників, але не нацбанку, як отримую я. Тобто по суті - це те, де мене най***є банк. Ну і плюс переведення гривні в валюту, щоб потім її дорожче здати - чому б і ні? Це буде мій прибуток і, якщо можна так сказати, моя компенсація за цю хрєнь.Дельфин писав:В тебе такий надлишок зарплати, що ти не витратиш все на Новій рік, і тобі обовязково треба його перевести в валюту?Nero писав:Не знаю я или просядет. Сегодня получил зарплату по курсу нацбанка 15.56 - а в обменниках бакс перевалил за 18, это же жопа! На тысяче баксов почти 3000грн потери. И вот сколько помню курс начисления - не было падений. Несколько лет получал стабильно по 7.99 а вот с весны пошло-поехало.
Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk
Навіщо взагалі переводити в валюту? Ти збираєшся імігрувати чи в тебе кредит доларовий? Чи реально не встигаеш витратити гривні і вони накоплюються горою?
Навіщо тобі купувати валюту? Щоб потім здати на 10% дорожче і цим підтримати спекуляцію?
- Nero
- Адміністратор
я на сініора не промоутався, я перейшов у іншу компетенцію))) але зміна позиції суті не міняєTyrex7 писав: А ЗП у сеньйорів нормальна. Тому і втрати аналогічні.
- Tyrex7
- Експерт
Ну я нюансів незнаю. Так, що вибач за неточність. Знаю, що ти не рядовий жуніор.Nero писав:
я на сініора не промоутався, я перейшов у іншу компетенцію))) але зміна позиції суті не міняє
Симон Петлюра
Симон Петлюра
рядовим джунам порахували за листопад по середньозваженому курвсу по 14.93 нбу =\
але в мене інша контора
цікаво, який середньозважений курс буде за грудень у нас..)
![car *car*](./images/smilies/car.gif)
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
А моя рублевая зп просела на 35% по сравнению с маем месяцом. Что интересно, в гривне она просела только на 7%.
Но я рад, т. к. чем дешевле рубль, тем быстрее война закончится.
Но я рад, т. к. чем дешевле рубль, тем быстрее война закончится.
- Nero
- Адміністратор
у вас берут средний курс? У нас ввели правило - какой курс НБУ 11 числа будет - по такому мы 15го и получим зарплату.ogboiko писав:рядовим джунам порахували за листопад по середньозваженому курвсу по 14.93 нбу =\але в мене інша контора
- Nero
- Адміністратор
от цікаво звідки такі інформаційні знання про мене?)))))))Tyrex7 писав:Ну я нюансів незнаю. Так, що вибач за неточність. Знаю, що ти не рядовий жуніор.Nero писав:
я на сініора не промоутався, я перейшов у іншу компетенцію))) але зміна позиції суті не міняє
- Tyrex7
- Експерт
Від тебе. Ти сам писав раніше.)))))Nero писав:от цікаво звідки такі інформаційні знання про мене?)))))))
Симон Петлюра
Симон Петлюра