надзвичайо зручний термометр. Не можу не поділитися.
- Interkaddy
- Новачок
надзвичайо зручний термометр. Не можу не поділитися.
До сьогодні не знав, що існують такі прилади, як інфрачервоні термометри. Ми для малого з дружиною в інтернеті замовили. Вимірює температуру всього за секунду))) Їх взагалі існує багато і у різних фірм. Ми взяли Арзум.
Але не про це... Раджу всім придбати собі подібну штуку, у кого є мала дитина. Простіше жити стало :) , малий не кричить хоч, коли дружина намагається поміряти йому температуру. Простіше, швидше і безпечніше, ніж ртутні термометри. Але порядком дорожчі. Мжа вибрати для себе оптимальнийварант по ціні, бо, повторюсь, їх існує багато.
То ж питання - хто також придбав собі таку штукенцію? діліться враженями)
Але не про це... Раджу всім придбати собі подібну штуку, у кого є мала дитина. Простіше жити стало :) , малий не кричить хоч, коли дружина намагається поміряти йому температуру. Простіше, швидше і безпечніше, ніж ртутні термометри. Але порядком дорожчі. Мжа вибрати для себе оптимальнийварант по ціні, бо, повторюсь, їх існує багато.
То ж питання - хто також придбав собі таку штукенцію? діліться враженями)
- Виктор Ф.
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: надзвичайо зручний термометр. Не можу не поділитися.
лучше бы чтоб дети не болели!!!! чем термометры покупать
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
зараз в цій темі з"явиться лінк на розетку. інфа 146%
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Или на "газету про бухгалтерский облик". :D :(kreativ писав:зараз в цій темі з"явиться лінк на розетку. інфа 146%
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
ещё 15 лет назад видел как ветеринар на свиноферме у свиней температуру подобным мерял.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
даю линки но на другой ресурс ;)kreativ писав:зараз в цій темі з"явиться лінк на розетку. інфа 146%
описания , впечатление , иногда расчлененка ( девайсов )
детские модели инфракрасных термометров
обычные
http://mysku.ru/blog/china-stores/21954.html
http://mysku.ru/blog/china-stores/25170.html
ушные
http://mysku.ru/blog/aliexpress/14427.html
http://mysku.ru/blog/others/19157.html
Господи, храни Украину.
- Interkaddy
- Новачок
та ну ладно???KVadik писав:ещё 15 лет назад видел как ветеринар на свиноферме у свиней температуру подобным мерял.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
А что не так? Дома оно нужно постольку-поскольку, а вот попробуй проконтролировать несколько сот, а то и тысяч животных. Вот и был (и есть наверное) такой прибор: бесконтактный инфракрасный термометр (он же пирометр), навел на животное и видишь его температуру, очень удобно.Interkaddy писав:та ну ладно???
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
ещё 15 лет назад видел как ветеринар на свиноферме у свиней температуру подобным мерял
Лишнее доказательство анатомическому сходству людей и хрюшек) Шутки шутками, но не могу согласиться, что дома оно "постольку поскольку", особенно, когда мерить температуру нужно маленькому ребенку. Я сама старовер в этом плане и пользуюсь ртутным, но малому померить температуру ртутным градусником - легче убиться об стену. Как по мне, так реальнее сотне свиньям измерить температуру, чем одному моему сыночку. Собственно ИК-термометр по этому и купила. Я от отчаяния купила дорогой, но поняла, что можно было и дешевле взять, Арзум тот же самый к примеру. Но, как говорится "умная мысля приходит опосля".
Лишнее доказательство анатомическому сходству людей и хрюшек) Шутки шутками, но не могу согласиться, что дома оно "постольку поскольку", особенно, когда мерить температуру нужно маленькому ребенку. Я сама старовер в этом плане и пользуюсь ртутным, но малому померить температуру ртутным градусником - легче убиться об стену. Как по мне, так реальнее сотне свиньям измерить температуру, чем одному моему сыночку. Собственно ИК-термометр по этому и купила. Я от отчаяния купила дорогой, но поняла, что можно было и дешевле взять, Арзум тот же самый к примеру. Но, как говорится "умная мысля приходит опосля".