Правильный разговор со СтопХамом
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: Правильный разговор со СтопХамом
норм так. здоровий глузд завжди має переважати над якимись там правилами.
Правила є, їх треба дотримуватися, а те що немає місця вибач не твій день.
Раніше було таке що в місто пускали по перепустках або певну кількість, то давно пора його повернути а то кожен на колесах того й нема порядку, хотіли з недобудови біля метро зробили криту стоянку чому затихло, порядок і здоровий глузд має брати верх завжди, місто (любе місто) не безмежне.
і окрім того хто не правильно парканувся я б не клеїв наліпку, машину нафіг на мусор а то мона й продати (бюджет порожній) а власникові самокат, відкриє варешку то її закрити так щоб не відкривалася з місяці два.
ПРАВИЛА ОДНІ ДЛЯ ВСІХ
Раніше було таке що в місто пускали по перепустках або певну кількість, то давно пора його повернути а то кожен на колесах того й нема порядку, хотіли з недобудови біля метро зробили криту стоянку чому затихло, порядок і здоровий глузд має брати верх завжди, місто (любе місто) не безмежне.
і окрім того хто не правильно парканувся я б не клеїв наліпку, машину нафіг на мусор а то мона й продати (бюджет порожній) а власникові самокат, відкриє варешку то її закрити так щоб не відкривалася з місяці два.
ПРАВИЛА ОДНІ ДЛЯ ВСІХ
Востаннє редагувалось 30 листопада 2014, 18:28 користувачем vetal_cv, всього редагувалось 2 разів.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
це за царя Гороха було чи раніше?Раніше було таке що в місто пускали по перепустках або певну кількість
Можна його горохом назвати, але то були 80-90 роки, і містом (зокрема центром) можна було пройтися вільно, я вже не кажу про повітря.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
ICQ-650797408
ICQ-650797408
Лично я себе не позволяю парковатся на пешехоных переходах, тротуарах и остановках общественного транспорта. В других местах, даже если стоит знак запрета паркуюсь. А как иначе ? Чтоб люди так не парковались должны быть созданы условия.
Как известно, Черновцы достаточно старый город, и когда строился, то естественно дороги не были расчитаны на такое количество подвод!Ну и как для твоей задницы создать условия?Может иногда стоит пронести свою задницу пешком, чтоб не создавать непонятных ситуаций, и не парковаться под знаком???Dimich писав:Лично я себе не позволяю парковатся на пешехоных переходах, тротуарах и остановках общественного транспорта. В других местах, даже если стоит знак запрета паркуюсь. А как иначе ? Чтоб люди так не парковались должны быть созданы условия.
Телефонист-пятицентовый ...
Не відомо наскільки глузд у вас здоровий, та й правила мабуть писались виходячи з якогось глузду, мабуть здоровішого ніж ваш!!!Тому правила треба виконувати і їх дотримуватись!!!kreativ писав:норм так. здоровий глузд завжди має переважати над якимись там правилами.
Телефонист-пятицентовый ...
А при чем тут старый город ? Старый город не дает построить в городе несколько парковок ?man писав: Как известно, Черновцы достаточно старый город, и когда строился, то естественно дороги не были расчитаны на такое количество подвод!Ну и как для твоей задницы создать условия?Может иногда стоит пронести свою задницу пешком, чтоб не создавать непонятных ситуаций, и не парковаться под знаком???
У вас феерический подход к решению проблем, ну типа если в городе нет ни одного туалета то достаточно понаставлять знаков "писать нельзя", или ввести запрет на всеобщее писанье и штрафы побольше. Сразу убиваем двух зайцев - и туалеты строить не нужно и бюджет наполняем
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Я просто в ах..уї не перший раз.
Я водій, проблеми з паркуванням знаю. Але я на стороні Стоп-хам!
Мене просто дратує, коли пішоходи, за чиї права борються, стоять на стороні хамів-водії.
Це якийсь Стокгольмський синдром + комплекс раба?
Боряться за ЗАКОННІ права відвідувачів ресторанів - відвідувачі на стороні шеф кухаря засраної кухні із тарганами.
Боряться проти ДАЇ за ЗАКОННІ права водіїв - водії проти тих, хто бореться за їх праа.
Боряться за ЗАКОННІ права пішоходів - пішоходи на стороні водіїв-хамів.
Це вже не паршива вівця в стаді, це вже якесь стадо не здорове...
Ну яке ви суспільство нормальне хоче то? Вам же ж в цьому в самий раз!!

Я водій, проблеми з паркуванням знаю. Але я на стороні Стоп-хам!
Мене просто дратує, коли пішоходи, за чиї права борються, стоять на стороні хамів-водії.
Це якийсь Стокгольмський синдром + комплекс раба?
Боряться за ЗАКОННІ права відвідувачів ресторанів - відвідувачі на стороні шеф кухаря засраної кухні із тарганами.
Боряться проти ДАЇ за ЗАКОННІ права водіїв - водії проти тих, хто бореться за їх праа.
Боряться за ЗАКОННІ права пішоходів - пішоходи на стороні водіїв-хамів.
Це вже не паршива вівця в стаді, це вже якесь стадо не здорове...
Ну яке ви суспільство нормальне хоче то? Вам же ж в цьому в самий раз!!
Востаннє редагувалось 30 листопада 2014, 20:17 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!