Ортопедичні устілки
Re: Ортопедичні устілки
мені раніше виготовляли під мою ногу так саме краще фахівець дивиться і знає де більший згин робити де менший все що продають то стандарти а люди різні от і для кожного має бути своя устілка в мене даже 1 пара устілок мали різно форму в залежності від ноги
- UNREAL
- Зацікавлений
- Подякували: 9 разів
- Контактна інформація:
На калине, где оптовые ряды - 2 или 3 ряд. Мужик продует стельки, спинаторы, подпяточники и т.д. везет все с Польши. Дает мерить и советует, возможно даже заказать. Жаль, но телефон потярялся..
Ортопедичні устилки бувають лікувальні і профілактичні (це не зовсім чіткий такий розподіл, але в загальних рисах приблизно так виглядає). Чим вираженіша плоскостопість або інша специфічна деформація стопи, тим більша потреба у лікувальних ортопедичних устилках. Лікувальні виготовляються індивідуально і коштують дешевше за якісні профілактичні (ми не беремо до уваги дешевий ширпотреб). І всім би вони були б добрі, але залежать від майстра, що виготовляє, зазвичай товстіші та мало куди влазять у взутті, матеріали менш якісні - швидше стоптуються і потребують заміни, ноги більше пітніють. Стандартні профілактичні якісні устилки всім добрі - тонкі, красиві, не так смердять та пітніють, довго носяться, але рази в 3 дорожчі (якщо брати нормальну фірму) та не можуть впоратись зі значними деформаціями.
Я рекомендую своїм пацієнтам поступати наступним чином.
Якщо плоскостопість чи інша деформація незначна, рекомендую нормальні якісні стандартні устилки, наприклад, Bauerfind, або трохи дешевші Medi. Але треба, щоб лікар підібрав, яка саме модель потрібна. Якщо деформація суттєва, рекомендую індивідуальні + якісні тонкі фабричні (профілактичні), для того взуття, куди індивідуальні не влізуть, і від якого пацієнт зовсім відмовитись не згоден. + чим довше ви перебуваєте в устилках, тим краще. Тому, якщо ви їдете на авто на роботу, а там цілий день сидите за компьютером, і ходите переважно по квартирі, то устилки Вам потрібні і дома, навіть переважно дома. Тому потрібні капці з можливістю установки туди устилок, або хоча б ортопедичні капці по типу Crocs, Birkenstock тощо. Якщо Ви потребуєте індивідуальних устилок, але є потреба ходити на роботі в модельному тонкому вузькому взутті, то краще взяти тонкі якісні фабричні устилки, хай і просто профілактичні, ніж взагалі ніякі не носити.
Я рекомендую своїм пацієнтам поступати наступним чином.
Якщо плоскостопість чи інша деформація незначна, рекомендую нормальні якісні стандартні устилки, наприклад, Bauerfind, або трохи дешевші Medi. Але треба, щоб лікар підібрав, яка саме модель потрібна. Якщо деформація суттєва, рекомендую індивідуальні + якісні тонкі фабричні (профілактичні), для того взуття, куди індивідуальні не влізуть, і від якого пацієнт зовсім відмовитись не згоден. + чим довше ви перебуваєте в устилках, тим краще. Тому, якщо ви їдете на авто на роботу, а там цілий день сидите за компьютером, і ходите переважно по квартирі, то устилки Вам потрібні і дома, навіть переважно дома. Тому потрібні капці з можливістю установки туди устилок, або хоча б ортопедичні капці по типу Crocs, Birkenstock тощо. Якщо Ви потребуєте індивідуальних устилок, але є потреба ходити на роботі в модельному тонкому вузькому взутті, то краще взяти тонкі якісні фабричні устилки, хай і просто профілактичні, ніж взагалі ніякі не носити.
Я ж не говорю, что они не удобные. Они просто не могут исправить большие выраженные деформации. А при небольшом плоскостопии или с профилактической целью они часто будут лучше индивидуальных, т.к. стельки нормальных фирм изготавливаются из более качественных материалов чем наши самодельные.
- Petr1
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
А детские бывают такие? и с какого размера они начинаются?
Все не так плохо как кажется, все гараздо хуже.
- UNREAL
- Зацікавлений
- Подякували: 9 разів
- Контактна інформація:
http://cv.goldenpages.ua/details/4124/6 ... %D0%B2#map
Роблять ортопедію на замовлення індивідуально
Роблять ортопедію на замовлення індивідуально
- OksanaJhoana
- Новачок
Я брала с медтехники. Через сайт. Да, такие подстилки довольно серо смотрятся...но потом подумала, какая разница-то, ведь главное чтобы помогали) Прослужили они мне долго конечно.