нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратисяsuperNick писав:Тарік, я за справедливість. Адмін з такого ж тіста як і ти.tarik писав:![]()
![]()
пропонуєш опустити репутацію адміну?:)
![Все путём 8-)](./images/smilies/kolobok_cool.gif)
нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратисяsuperNick писав:Тарік, я за справедливість. Адмін з такого ж тіста як і ти.tarik писав:![]()
![]()
пропонуєш опустити репутацію адміну?:)
да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися
Фил, ты один из немногих людей на этом форуме, которые тут реально работают и постоянно это доказывают. я думаю, тебе на данный момент даже та цифра не нужна - не видел о тебе плохого слова. поэтому, как только смогу репу подымать, тебе первому отсыплю, хотя мой первый у тебя заказ только в работе. ;)Phill писав::D :D :D хтось заробляв репутацію рік, заливав масу інформації, маса магазинів пройдених, та перефотканих :D а зараз кажиш забути....karamba писав:Не потрібно ніяких мультів!
Хто колись заробив чесно то і зараз заробить. Тим більше вона буде вагоміша.
вона втратила свою значимість коли у всіх стали нолі, а зараз намагаємось повернути те що мали, чого добивались хто рік хто дваΑρτέμιος писав:в том то и дело... А щас получаеться 31 человек проголосовал потому что у меня она была...
Получается репутация теряет свою значимость!!!
И пустой форум...Phill писав:да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися
максимум, горчичник - тут реально ни одного мультаPhill писав:да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися
тут без варіантівPhill писав:да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися