нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратисяsuperNick писав:Тарік, я за справедливість. Адмін з такого ж тіста як і ти.tarik писав: пропонуєш опустити репутацію адміну?:)
Репутація, яка була у вас на форумі!
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Репутація, яка була у вас на форумі!
- Laptemshop
- Постійний користувач
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
в том то и дело... А щас получаеться 31 человек проголосовал потому что у меня она была...
Получается репутация теряет свою значимость!!!
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Понес деньги в банк, на депозит (под %). Потом еще принес, еще... А потом приходишь - а тебе говорят, неси заново, у нас комп сдох и вся информация про твои деньги тоже, ничего тебе восстанавливать не будем. И никто не виноват, никто ж не знал что компы иногда дохнут...
И разговор ведь не о том что нужно неподьемную работу делать, месяц сидеть круглосуточно что-то восстанавливать...
И разговор ведь не о том что нужно неподьемную работу делать, месяц сидеть круглосуточно что-то восстанавливать...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Фил, ты один из немногих людей на этом форуме, которые тут реально работают и постоянно это доказывают. я думаю, тебе на данный момент даже та цифра не нужна - не видел о тебе плохого слова. поэтому, как только смогу репу подымать, тебе первому отсыплю, хотя мой первый у тебя заказ только в работе. ;)Phill писав::D :D :D хтось заробляв репутацію рік, заливав масу інформації, маса магазинів пройдених, та перефотканих :D а зараз кажиш забути....karamba писав:Не потрібно ніяких мультів!
Хто колись заробив чесно то і зараз заробить. Тим більше вона буде вагоміша.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
вона втратила свою значимість коли у всіх стали нолі, а зараз намагаємось повернути те що мали, чого добивались хто рік хто дваΑρτέμιος писав:в том то и дело... А щас получаеться 31 человек проголосовал потому что у меня она была...
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
И пустой форум...Phill писав:да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися
Ну и пусть... не единственный черновицкий форум ведь...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
максимум, горчичник - тут реально ни одного мультаPhill писав:да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
тут без варіантівPhill писав:да завтра половина забанених із даної темиtarik писав: нєє...адмін це "царь ва дварца" з ним краще не гратися
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=