День св. Миколая 2014
Re: День св. Миколая 2014
Вважаю,що дана тема має висіти в голові всього форуму до дня "М" ;) - більша вірогідніть,що її побачать. Я, наприклад, ще минулого тижня зустрічав на форумі у різних темах "ключові" зустрінемось на "Миколая", але, що приховано під цими словами...думав -форумовка.В кінець головної сторінки рідко перемотую, тому й не помічав!
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
West писав:Вважаю,що дана тема має висіти в голові всього форуму до дня "М" ;) - більша вірогідніть,що її побачать. Я, наприклад, ще минулого тижня зустрічав на форумі у різних темах "ключові" зустрінемось на "Миколая", але, що приховано під цими словами...думав -форумовка.В кінець головної сторінки рідко перемотую, тому й не помічав!
Я написал одному из модеров просьбу закрепить по типу форумовки прошедшей.
пока ответа нет.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Як результати зустрічі?sergej1974007 писав:West писав:Вважаю,що дана тема має висіти в голові всього форуму до дня "М" ;) - більша вірогідніть,що її побачать. Я, наприклад, ще минулого тижня зустрічав на форумі у різних темах "ключові" зустрінемось на "Миколая", але, що приховано під цими словами...думав -форумовка.В кінець головної сторінки рідко перемотую, тому й не помічав!
пока ответа нет.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Обіцяли відписатись.kreativ писав: Як результати зустрічі?
Вони проводять велику акцію в готелі Корал(деталі будуть пізніше).
Там буде щось біля 200 дітей-сиріт.В тому числі колясочники.
Вони давно і успішно займаються цією діяльністю.
Якщо ми не зможем-не зумієм самі зорганізуватися--можна приєднатися до них в якості одного з спонсорів їх акції.
(Це мої думки вголос).
пс.Мені здається що Креатив помилково вважає що буде багато учасників.
Хоча я і сподіваюсь що цьогорічна акція буде більш чисельною ніж ті що відбулися.
ппс.Якщо з різних причин не відпишуться--залишу пізніше їх координати.(для бажаючих ).
пппс--одна з причин що тема не дуже чисельна---те що вона не висить в шапці форума.
можливо Славчег або Марволка можуть щось змінити в цьому плані.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
А присутнім будеш?Buxx писав:візьму участь фінансово і можу ще якісь іграшки та одяг зібрати.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- Leya
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 57 разів
sergej1974007 писав:West писав:Вважаю,що дана тема має висіти в голові всього форуму до дня "М" ;) - більша вірогідніть,що її побачать. Я, наприклад, ще минулого тижня зустрічав на форумі у різних темах "ключові" зустрінемось на "Миколая", але, що приховано під цими словами...думав -форумовка.В кінець головної сторінки рідко перемотую, тому й не помічав!
пока ответа нет.
Напишите Константину письмо от лица всех форумчан. Какая тема, о цели мероприятия, и сколько дней нам нужно чтобы тема была наверху.
Востаннє редагувалось 25 листопада 2014, 21:58 користувачем Leya, всього редагувалось 1 раз.
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)