Який вибрати ноутбук?
Модератор: Сулейман
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Re: Який вибрати ноутбук?
Павильйоны у НР упрощенная линейка что отражается на мультимедийных возможностях и качестве материалов. Если уже брать 17 за такие деньги то ищите с серии НР Envy или ProBook. Доводилось держать в руках павилйоны и Envy разница очень существенна. Это приб как Ford Galaxy сравнивать с Ford Mustang
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
знайшов такий http://anonim.xyz/go/rozetka.com.ua/hp_probook_470_h6q46es/p403649/
що краще вибрати процесор(4-ядра) і 8 ОЗУ 1Тб вінт + відеокарта не дуже чи проц(2-х) 6 ОЗУ 750 Тб вінт і відеокарта нормальна
хоча в принципі в ігри я рідко граю
що краще вибрати процесор(4-ядра) і 8 ОЗУ 1Тб вінт + відеокарта не дуже чи проц(2-х) 6 ОЗУ 750 Тб вінт і відеокарта нормальна
хоча в принципі в ігри я рідко граю
Востаннє редагувалось 20 листопада 2014, 12:28 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
сам собі відповів трохи вище, якщо від карта на 121 місці - то краще "процесор(4-ядра) і 8 ОЗУ 1Тб вінт + відеокарта не дуже"
дякую, було б дуже класно
HP Pavilion 17-e074sr (F2U33EA)
HP Pavilion 17-e074sr (F2U33EA)
Востаннє редагувалось 21 листопада 2014, 13:05 користувачем Рома, всього редагувалось 2 разів.
дякую, в принципі підходить але я хочу брати десь на початку грудня (після ЗП), вам зручно буде так?
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
та коли хочете) впаде долар меньше 16, ще і дешевше станеРома писав:дякую, в принципі підходить але я хочу брати десь на початку грудня (після ЗП), вам зручно буде так?
доставка займає пару днів