П'яний майор міліції на "Лексусі" розчавив автівку
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
П'яний майор міліції на "Лексусі" розчавив автівку
Старенький "Запорожець" зі знаком аварійної зупинки стояв на дорозі, коли у нього на величезній швидкості врізався потужний позашляховик. Автівку, яка перетворилась просто на млинець, відкинуло на кілька десятків метрів. Дівчина, яка сиділа у салоні, загинула одразу. Того дня подружжя з батьком поверталося додому. За кілька кілометрів від села машина зламалась. Дівчина лишилась у салоні, а чоловіки намагалися полагодити старий генератор. Обидва встигли відскочити. У Катерини шансів не було. Тим часом водій-винуватець ДТП одразу після трагедії почав дзвонити батькам. "Він стоїть та ледь за двері тримається – п'яний. Та по телефону з таким цинізмом говорив – "тут, якийсь дибіл стояв, я в нього влетів, якась клуша завернулась". Я ці слова до кінця життя не забуду", - розповідає чоловік загиблої Олександр Касьянов. Олександр каже, що за кермом "Лексуса" сидів майор міліції, який повертався додому з полювання. Згодом на місце ДТП приїхав батько правоохоронця, і заявив, що автівкою керував він. На експертизу також повезли батька. А згодом чоловіку загиблої почали пропонувати гроші. "Вони пропонують, щоб я інститут закінчив, а вони все оплатять. Зараз вони мені що тільки не пропонували: "Давайте ми вам 10 тисяч доларів, а ви до нас претензій ніяких мати не будете", - каже Олександр. Каті було лише 21. У день загибелі вона дізналась , що нарешті завагітніла, і почувалася найщасливішою у житті. Зараз майор та його родичі ховаються від журналістів. СТО, яка належить міліцейський родині, зачинена. Рідні потерпілої кажуть - від них приховують матеріали справи, досі не показали навіть схеми ДТП. Хто насправді був за кермом позашляховика, встановлює прокуратура. Майор, якого підозрюють у злочині, працював в управлінні боротьби з організованою злочинністю. Зараз він у відпустці, але, за останньою інформацією, його вже звільнили заднім числом.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/p-yaniy-mayor-mi ... nkoyu.html
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/p-yaniy-mayor-mi ... nkoyu.html
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Re: П'яний майор міліції на "Лексусі" розчавив автівку
Надо было того козла на месте линчевать, а не слушать как он стебается. Теперь не удевлюсь если потерпевшие станут виновными
Востаннє редагувалось 13 січня 2013, 12:32 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Нє, но вражає наглість і безнаказаність таких собак
Як можна було взяти старого на експертизу, як за кермом синочок сидів!!!! Це повна наглість, ігнорування всіх законів і порядків. Це підтверджує розмежування народу на касти. Вкрав яблуко - на 20 років у тюрму, збив людей і маєш бабло - шана й подяка тобі. Слів нема![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
![Убить готов *hammer*](./images/smilies/dh.gif)
Як можна було взяти старого на експертизу, як за кермом синочок сидів!!!! Це повна наглість, ігнорування всіх законів і порядків. Це підтверджує розмежування народу на касти. Вкрав яблуко - на 20 років у тюрму, збив людей і маєш бабло - шана й подяка тобі. Слів нема
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
Востаннє редагувалось 13 січня 2013, 12:38 користувачем Trentemoller, всього редагувалось 1 раз.
Я би не витримав, я б розх..ярив тому мажору башню монтіровкою. Він би не дожив до приїзду свого папіка.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
Четвертовать его надо было на месте. Я один заметил, что в последнее время у нас назревает тирания и власть имущих?
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
такое уже давно у нас !!!x-killer писав:Четвертовать его надо было на месте. Я один заметил, что в последнее время у нас назревает тирания и власть имущих?
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
Раньше это было стабильно, а теперь - панацея!ash писав:такое уже давно у нас !!!x-killer писав:Четвертовать его надо было на месте. Я один заметил, что в последнее время у нас назревает тирания и власть имущих?