купую станцію для ребола..хто що порадить для bga-чіпів??
Модератор: Сулейман
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
купую станцію для ребола..хто що порадить для bga-чіпів??
треба перекатати чіп на одному нотіку.
хто може дати гарантію хоча б на 2місяці щоб гроші були витрачені не даремно??
цікавить саме :::
1. хто на чому катає?
2. які матеріали використовуються?
3. гарантії
4. чи можете замовити чіп якщо цей не буде працювати???
крім того хочу купити повітряну станцію для цього діла. прошу порадити чи вистачить таку для ребола чіпів нотіка
(знаю що іч-станції краще але все ж воздущні дешевші)
1. хто на чому катає?
3. гарантії
крім того хочу купити повітряну станцію для цього діла. прошу порадити чи вистачить таку для ребола чіпів нотіка
(знаю що іч-станції краще але все ж воздущні дешевші)
Востаннє редагувалось 14 січня 2013, 14:53 користувачем nikalajka, всього редагувалось 2 разів.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Re: потібен ребол..хто на чому перекатує bga-чіпи??
Судя по твоим знаниям, название станции тебе ничего не скажет, тем более уже название флюсов..... Достаточно тебе просто просить гарантию..... На перекатку тем более не дадут, а вот на замену могут и дать...
Востаннє редагувалось 13 січня 2013, 12:58 користувачем ash, всього редагувалось 3 разів.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Не думаю что все сейчас поспешат рассказывать кто на чем "катает" и какие материалы при этом используются :D
Тем более, ash правильно написал, тебе как заказчику эта информация не нужна и ничего не скажет, а если хочешь сам заняться - вперед и с песней :)
Тем более, ash правильно написал, тебе как заказчику эта информация не нужна и ничего не скажет, а если хочешь сам заняться - вперед и с песней :)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
шо порадиш?OlegLOA писав:Не думаю что все сейчас поспешат рассказывать кто на чем "катает" и какие материалы при этом используются :D
корисно? натисни палець вверх
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
Я бы советовал обратится к кому-то из форумчан и не заниматься самодельничеством.
Гарантию если и дают, то обычно не более трех месяцев.
Чип можете хоть сами заказать на ибее.
Гарантию если и дают, то обычно не более трех месяцев.
Чип можете хоть сами заказать на ибее.
- ATB trans
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 7 разів
в мене питанняnikalajka писав:треба перекатати чіп на одному нотіку.
а з якому метою хочеш робити перекатку ? для чого ? (треба терміново роботу робити там реферат , курсак ; у людей мало грошей )
на яку сумму розраховуэш ту перекатку - максимум скыльки за це даш ?
і взагалі шо за апарат параметри ?
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
nikalajka писав:треба перекатати чіп на одному нотіку.
1. Про яке "катання" мова ?! Подібдного роду ЖарГОНіЗМ мабуть не слід використовувати с точки ... дилетанта ... ! А то результат очевидний у виконанні "профессіоналів" і незабариться ... !
Якщо річ про яйця ... то я -- точно пас ... !
2. "Матеріали використовують" хто які дістав , собі дозволив , зміг освоїти , ... !
3. "Гарантії" залежать від совісті , технології , навичок та інших індивідуальних особливостей і умов ... !
Хто завгодно вам може надати "гарантії" за ваш рахунок ... ! А ви готові за гарантії платити по ціні від 100$ (не всякий чіп і в цю ціну знайти можна) ?!
4. Замовити мабуть можна що завгодно ... , але хто буде оплачувати ризики в свою чергу також ... ?! А то гарантії навіть "для своїх" далеко не завжди фізично реалізовувані ... !
. . .
5. Я звичайно розумію що "спєци" спєцом не хочуть розголошувати "секрети" ... , але хто якими технологіями користується могли би і розказати ... , але не довбати зайвий раз потенційного користувача за те що він захотів дізнатися більше за що він врешті решт потенційно платитиме ... !!!

6. Тай врешті решт , Нікалайка , вказали б що за чіп , корпус , тип виводів , ... !?
Шансів мало , але може хтось би взявся , або хоч сказав за скільки би взявся ... . ;)
. . .
TAZIT2013010713130518UA26 !
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
ІЧ-паяльна станція, з верхнім і нижнім підігрівом та примусовим охолодженням...1. хто на чому катає?
матеріали зазвичай шлюс, припой та шарики ;)2. які матеріали використовуються?
гарантію даємо, але залежно від складності роботи, чіпа і т.д....мінімально 1 місяць3. гарантії
чіпи звісно ж замовляємо...4. чи можете замовити чіп якщо цей не буде працювати???
Востаннє редагувалось 13 січня 2013, 13:30 користувачем tarik, всього редагувалось 2 разів.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Повторюсь: до бесконечности всем Форумом чинить ноуты заочно клиентам, которые обращаются к тебе, никто не будет. Обратись к OlegLOA или к Сергею с ИТ-Сервиса на рынке Энтузиастов (0505237238) - порекомендуй клиентам их, а сам изучай и реализуй на демо-практике всё, что не умеешь, не знаешь и пытаешься нахрапом "чинить", опираясь только на заочные советы и не имея реальной практики и опыта для самостоятельного ремонта.nikalajka писав:треба перекатати чіп на одному нотіку.
1. хто на чому катає?
3. гарантії

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)