Проблема з ПК зависає білий екран
Модератор: Сулейман
Re: Проблема з ПК зависає білий екран
З гадав що вчора прога не пам'ятаю як називається від інвідіа попросила обновити ігровий драйвер але під час установки видала якусь ошибку я не звернув уваги,
не могло це якимось чином вплинути на роботу пк?
не могло це якимось чином вплинути на роботу пк?
Покажіть скріншоти смарта HDD і датчиків в Aidi64.
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
скріншоти.
Вданий момент пк працює без проблем вже 45 хв Opera теж.
На пк дата 14.11.1014
Вданий момент пк працює без проблем вже 45 хв Opera теж.
На пк дата 14.11.1014
Востаннє редагувалось 13 листопада 2014, 21:19 користувачем nykolai, всього редагувалось 1 раз.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Теперь видно, что это НЕ перегрев и не питание - тут проблема либо в мамке, либо таки интересный какой-то конфликт на программном уровне.
А флэш-плэйер в браузерах последний установлен? Может на каком-то видео ролике он виснет и так неадекватно выбивает систему?![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
А флэш-плэйер в браузерах последний установлен? Может на каком-то видео ролике он виснет и так неадекватно выбивает систему?
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
![Dopovid *Dopovid*](./images/smilies/Dopovid.gif)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Флеш стоїть послідний, в даний момент дивлюсь кухню :)German писав:Теперь видно, что это НЕ перегрев и не питание - тут проблема либо в мамке, либо таки интересный какой-то конфликт на программном уровне.
А флэш-плэйер в браузерах последний установлен? Может на каком-то видео ролике он виснет и так неадекватно выбивает систему?
Все що зробив це відключив від пк джостик, блокиратор реклами в опері та поправив всі шнури в системнику.
Покищо працює нормально, з ранку повис хвилин через 10 після загрузки віндовса.
Може це сама зборка віндовса погана?
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
![Вопрос :?:](./images/smilies/kolobok_question.gif)
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
У квартиры географическое местоположение плохое, и климат системнику не подходит ;)nykolai писав:Флеш стоїть послідний, в даний момент дивлюсь кухню :)
Все що зробив це відключив від пк джостик, блокиратор реклами в опері та поправив всі шнури в системнику.
Покищо працює нормально, з ранку повис хвилин через 10 після загрузки віндовса.
Може це сама зборка віндовса погана?![]()
Посмотрите как будет работать - погоняйте день-два системник - и сообщите тут как он себя ведёт.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
![Dopovid *Dopovid*](./images/smilies/Dopovid.gif)
-
- Новачок