Курс доллара к гривне (опрос) до Нового года
Re: Курс доллара к гривне (опрос) до Нового года
Тут цікава ситуація виходить...Якщо в понеділок НБУ продає (задовільняє) попит експортерів....він біля 1млрд. долларів,- то тиск на грн. спадаєСулейман писав:Если это так, ожидаем обвал гривняшки.
![Восклицание :!:](./images/smilies/kolobok_exclaim.gif)
![Восклицание :!:](./images/smilies/kolobok_exclaim.gif)
![штаа?! *wtf*](./images/smilies/wtf.gif)
....деякий цікавий факт...НБУ умудрився продати 500млн.долларів, що були у золоті...(2млрд.дол.-500=1.5млрд.дол. залишилось у золоті)
...шалений тиск гривневих "акційних" депозитів, що закінчуються у листопаді-грудні!!!
...кошти, які отримало населення від фонду гарантування вкладів...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Гонтарева сказала что все под контролем.Astronom писав:Тут цікава ситуація виходить...Якщо в понеділок НБУ продає (задовільняє) попит експортерів....він біля 1млрд. долларів,- то тиск на грн. спадаєСулейман писав:Если это так, ожидаем обвал гривняшки.одразу....і за години "розвертається " чорний ринок до 14-14.50.....Але це великий ризик
продати одразу 1 млрд. долларів!!!! А якщо ще й ринок не розвернеться, то взагалі буде.....весело.
![]()
....деякий цікавий факт...НБУ умудрився продати 500млн.долларів, що були у золоті...(2млрд.дол.-500=1.5млрд.дол. залишилось у золоті)
...шалений тиск гривневих "акційних" депозитів, що закінчуються у листопаді-грудні!!!
...кошти, які отримало населення від фонду гарантування вкладів...
И если в понедельник очередной аукцион( по сути копеечный) не выправит ситуацию опять начнут административными методами понижать.
ПС. Про золото тоже читал. Интересно что в остальной части ЗВР.
![Зображення](https://pp.vk.me/c622420/v622420116/7f1b/DjRumMw4fn8.jpg)
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать © Мер Киева
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Вот хорошая статья.
http://minfin.com.ua/2014/11/07/5221835 ... cr=5221835
Из нее следует что курс зависит исключительно от желания экспортеров продавать заныканный бакс.
А НБУ несмотря на свое громкое название может за этим процессом только наблюдать со стороны.
Так как не с чем выходить на аукционы.
Пишут что в ЗВР налички осталось кот наплакал.
И это при более- менее затишье на Донбассе. :(
http://minfin.com.ua/2014/11/07/5221835 ... cr=5221835
Из нее следует что курс зависит исключительно от желания экспортеров продавать заныканный бакс.
А НБУ несмотря на свое громкое название может за этим процессом только наблюдать со стороны.
Так как не с чем выходить на аукционы.
Пишут что в ЗВР налички осталось кот наплакал.
И это при более- менее затишье на Донбассе. :(
Щось я вже передумав купляти гривню при курсі 17-18 ))
Слухайте, так то є ймовірність що взагалі гривні настане гаплик.
Хоча ще декілька днів тому навіть про це не думав. Трохи почитав і мені здається вже реальним такий поворот.
Слухайте, так то є ймовірність що взагалі гривні настане гаплик.
Хоча ще декілька днів тому навіть про це не думав. Трохи почитав і мені здається вже реальним такий поворот.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Экспортерам придется продать баксы, им надо платить зарплаты и налоги в гривнах. С экспортом в этом году все не так плохо, урожай хороший опять же. Пока мвф и запад нас кредитует, не будет дефолта.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ти не ображав людей на Майдані, я не ображав тебе. У тебе право вибору варіанту, і у мене право вибору варіанту.nikitos писав:ЗЫ. Дельфин - я вас предупреждаю - будете оскарблять, буду сообщать администратору. Я вас не оскорблял.
Будеш розрізняти людей на майдані і чиновників в кріслах - не буду ображати. Не будеш відділяти людей від держави - буду... давати право вибору в тому, як тебе назвати.
Хочеш говорити про курс долара - говори про державу, про НБУ, про кабмін. Не трогай людей, які мерзли на вулиці і вимагали щоб з ним рахувались і не вважали їх бидлом. За тих людей буду ображати всіх і скрізь.
І навіть адміністрацію, якою ти мене лякаєш, буду ображати, якщо вона буде рахувати людей бидлом. Досвід маю. Адміністрація в курсі.
Востаннє редагувалось 08 листопада 2014, 18:31 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!