Дитяча школа програмування.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Дитяча школа програмування.

Повідомлення Дельфин » 06 листопада 2014, 19:50

Шановні спеціалісти веб-програмування, яких тут багато. Допоможіть інформацією.

Спочатку епілог.
Доньці, вона в 9-му класі, пропонують платні курси програмування. Приватна школа програмування.
Заняття один раз в тиждень. 2 часа. Вартість 270грн в місяць. Програма першого року - html, і ще якась мова програмування. Точно не зрозумів. Після цього дають якусь "бамажку" -сертифікат, що ти ніби ознайомлений.
Якщо прозайматись у них далі ще два роки - вони будуть знайомити із Jawa, С++ та якісь інші основи веб програмування. В кінці здають "екзамен" - здають готовий сайт. Після цього дають ще одну бумажку.

Навіщо це мені -хотів би щоб донька ознайомилась із цієї спеціальністю. Може би їй це сподобалось, підійшло. Вона схильна до математики і точних наук. Вона(ми :D ) в пошуку свого місця в житті. Хотілось би ознайомити із цією сферою.

Тепер запитання - є у нас аналогічні пропозиції в місті. Є якісь навчально-пізнавальні дитячі курси по веб програмуванню, дизайну?
Викладати їм будуть викладачі, здається, буковинського університету. напевно цього - http://www.bukuniver.edu.ua/ У них ця школа орендує приміщення, залучає частво їх викладачів...

Так і виникло питання - а ще хтось пропонує щось таке у нас в місті. Наскільки конкурентна ця пропозиція.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Re: Дитяча школа програмування.

Повідомлення Tyrex7 » 06 листопада 2014, 20:22

Основне матиматика, а все інше додасться. Курси може щось там і розкажуть, але спеціальність не дадуть. В цій професії дуже важливу роль відіграє знання англійської. Про ще якісь курси для такої категорії слухачів не чув. А можливо вони не будуть мати того ефекту, що ти очікуєш, а навпаки зворотній.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 06 листопада 2014, 20:26

Любий результат-це результат.
Як знати чи я люблю авокадо, якщо я його ніколи не пробував?
Тут важливо розповісти доходчиво про ці "дебрі", щоб зрозуміти чи вони взагалі цікаві. Але біда, що можна розповісти хріновоі і не дати зрозуміти чи воно дійне тобі цікаве..

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 06 листопада 2014, 21:14

пробувати можна
ну дорогувато як на мене
аналогів правда не знаю. не цікавився

тепер трохи прокоментую

Основне матиматика, а все інше додасться. ---- математика там явно не основне. скоріше логіка
Курси може щось там і розкажуть, але спеціальність не дадуть. ---- курси це завжди бізнес... сказати що ознайомлена вона може й просто. їй повірять... на ті срані бумажки ніде неіхто не дивиться. це наіііііоб для лохів....
В цій професії дуже важливу роль відіграє знання англійської. ----- неправда... англ бажано добре знати, але не обовязково... по ходу підучується.... А можливо вони не будуть мати того ефекту, що ти очікуєш, а навпаки зворотній. ---- і це теж добре. краще зразу зрозуміти що це не твоє
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 06 листопада 2014, 21:35

30 грн / год як на мене теж забагато , враховуючи вік , досвід і реальні навички , яких за місяць такої інтенсивності і не набудеш ... .
Треба хоча б два заняття на тиждень по любому !
Хоча якщо вчителі правильні і зможуть дати і організувати самонавчання ... то можливо воно і варте тих грошей ... . І якщо вони є , то краще ці гроші все таки вкласти в майбутній досвід і навички якомога раніше ! Бо потім після того як мозок перестане так активно накопичувати методи самоорганізації навчитися чогось буде важно ... .
Програмування як ніщо на даний момент може інтегрувати весь пласт знань послідовно з набуттям досвіду . І як я писав тут недалеко дещо раніше : досліджувати реальність за допомогою програмування дуже цікаво і безмежно різноманітно ... ! І що не менш важливо -- на найближчих 100 років точно перспективно .
За допомогою програмування Землю можна не тільки зрушити як мріяв Ньютон , а й зрушити так як він не мріяв , і взагалі зробити з нею все що навіть важко уявити ... !
Востаннє редагувалось 06 листопада 2014, 21:36 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення xtrade » 06 листопада 2014, 21:45

однозначно пробувати

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 06 листопада 2014, 22:07

Я б радив поспілкуватися з Неро. А ще краще з кимось з "молодих" програмерів, як правило це студенти старших курсів.
Різні математичні дисципліни є базисом. І навчаючись, спочатку будуть різні математичні предмети типу мат. аналіз, диф. рівняння, аналітична геометрія, теорія ймовірності і т.д. Спеціальність перпективна і робота може бути цікавою та дохідною. Правда робота не легка.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 06 листопада 2014, 22:10

тут головне усідчівость і щоб це подобалось - все інше в цьому віці можна наздогнати.
Щоб дізнатись чи подобається-треба спробувати.
А ДЕ СПРОБУВАТИ? Поки один варіант. Сподіваюсь може ще хтось знає якісь аналогічні пропозиції.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 06 листопада 2014, 22:12

Ребенку в 9-м классе тяжело будет понять ООП. А Java/C++ это чистое ооп.
С другой стороны, программирование это достаточно интересно. Я бы на вашем месте отдал на месяц/неделю, потом просто спросите у неё нравится или нет.
270 грн/мес это 1 раз в кабак сходить, я бы не сказал что это дорого за обучение. Ну и не предполагается ведь, что по прохождению этих курсов ребенок пойдет работать, верно? Это для общего кругозора и дальнейшего выбора професии.

sysadmin
Досвідчений
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 76 разів
Контактна інформація:

Повідомлення sysadmin » 06 листопада 2014, 22:16

Мне кажется, что изучать html целый год на курсах - это слишком. Базовые навыки можно дать за пару занятий и месяц самостоятельной работы.
Дизайн-студия, 098-2991919, 050-3535319 Создание сайтов

Відповісти

Повернутись до “Освіта та навчання”