Трохи вражень про "Центр ремонту" на пл. Соборній

Модератор: Сулейман

vailender
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Re: Трохи вражень про "Центр ремонту" на пл. Соборній

Повідомлення vailender » 21 жовтня 2014, 14:29

нормальный сурйозный СЦ идёт навстречу клиенту и в крайнем случае втыкает для теста туда свой винт и все эти моменты оговариваются при приёме, а как быть в ситуации когда у человека там инфа нужная для работы и он даже на день не может оставить этот винт?
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 21 жовтня 2014, 14:50

Petrovich писав:
German писав:НЕ идите к тем мастерам, которых я вам посоветовал, потому, что они "очень плохие"; НЕ носите ноут в те ремонтные мастерские, которые не берут их вне полной комплектации - потому, что они "очень плохие"; НЕ имейте дело с теми, кто знает и разбирается в чём-то немного больше вас - потому, что это делается исключительно "из пакости к вам". Лучше делайте "очень полезное дело" - создавайте побольше таких вот тем, чтобы тут на Форуме было весело и смешно: тролли будут угорать с тех, кого вы описываете в теме, а грамотные люди - с тех, кто создаёт такие темы, и кто смеётся над теми, кого в них высмеивают - и наступит всеобщее счастье.
P.S. Обсуждать что и как я делаю - не собираюсь, ибо ни мне неинтересно тратить на это время, ни тема не об этом. Всё остальное написал выше, больше повторяться не буду.
Судячи з вищесказаного, роблю висновок, що саме German і є найперший троль. Тепер я розумію реакцію багатьох форумчан на Ваші висловлювання в будь-який темі. Дійсно, дискутувати про Ваші вчинки нема сенсу, тому просто більше ніколи не пишіть в моїх темах. Тексту багато - толку нуль, а клоунів я не замовляв.
Вы попросили помощи, человек вам предоставил информацию, в результате вы ему нагрубили, в результате чего, получили ответку от него. Кто в этом случае тролль?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Petrovich
Забанен навсегда
Подякували: 7 разів

Повідомлення Petrovich » 21 жовтня 2014, 15:01

Tyrex7 писав:Нормальний, серйозний СЦ має правила прийому і не буде приймати в ремонт напів розібрану, розібрану чи некомплектну техніку. І на це є причини. Ваш випадок саме такий. Так, що вони по своєму праві.
І знову повний абсурд :) Тому що "Нормальний, серйозний СЦ" прийме на ремонт і одну материнську плату окремо і продіагностує її і відремонтує і навіть попередить, якщо простіше купити нову ніж ремонтувати стару.
zepellin писав:Вы попросили помощи, человек вам предоставил информацию, в результате вы ему нагрубили, в результате чего, получили ответку от него. Кто в этом случае тролль?
Де саме Ви прочитали моє прохання про поміч? Бо саме просив я писати в ПП, чи Ви теж не розумієте скорочення "писати в ПП" у моїй фразі "...то пишіть будь-ласка в ПП. Я не хочу, щоб хтось думав, що це реклама..."?
Востаннє редагувалось 21 жовтня 2014, 15:07 користувачем Petrovich, всього редагувалось 5 разів.
Бажаю всім блага :)

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 21 жовтня 2014, 15:30

Все залежить від встановлених умов прийому в СЦ і переліку того, що вони ремонтують. Я взагалі не впевнений, що в Чернівцях є серйозні СЦ по таких ремонтах.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 21 жовтня 2014, 15:51

Я бы тоже винт не отдавал в СЦ.
Там моя инфа, нельзя её в чужие руки. Нормальный СЦ воткнет свой винт да и починит/продиагностирует.

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 21 жовтня 2014, 19:53

Tyrex7 писав:Все залежить від встановлених умов прийому в СЦ і переліку того, що вони ремонтують. Я взагалі не впевнений, що в Чернівцях є серйозні СЦ по таких ремонтах.
Ну ось і сам відповів на усі запитання. :)
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 22 жовтня 2014, 19:16

Petrovich писав:то який сенс в проханні вставити туди будь-який інший хдд?
тирять вінти. шо тут ще сказати?

по логіці вінт потрібен. але саме той. і жоден інший. (на крайняк скинути інфу). але якщо він на іншому обладнанні працює, а ноут без цього вінта веде себе так само, то звісно діло в чомусь іншому, а не в вінті.... тут фішка ще й така : "їм що впадло свій тестовий вінт туди упхати щоб нарадуватися незмінністю симптому?"
Востаннє редагувалось 22 жовтня 2014, 19:28 користувачем nikalajka, всього редагувалось 2 разів.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 23 жовтня 2014, 16:05

Petrovich писав:Кожен має право на особисту думку, але я би подивився на Вашу реакцію, якщо б у Вас зламався мобільний і його приймали в ремонт тільки з Вашою сім-картою, а на вулканізацію допускали машини тільки з повним баком палива :) Я не збираюсь сперечатись про їхні правила, я просто пишу про їхню абсурдність.
неудачный пример. причем тут симка и бензин? может, вы и на СТО аккум снимаете, и сдаете авто - "ищите поломку".
и действительно нечего спорить, с вашей точки зрения - абсурдность, с моей - абсолютно нормальные требования.

Petrovich
Забанен навсегда
Подякували: 7 разів

Повідомлення Petrovich » 23 жовтня 2014, 16:43

Comrad писав:...и действительно нечего спорить, с вашей точки зрения - абсурдность, с моей - абсолютно нормальные требования.
1- Якщо "и действительно нечего" то навіщо Ви це писали? Дуже дивно припиняти суперечку виписуючи нові аналогіїї ;)
2- Підкреслюю ще раз - солідний сервіс-центр, а вони саме так себе позиціюють, повинен брати і материнську плату окремо, без хдд, озп, проца, кулера і відновити її. Вони взагалі повинні брати техніку в будь якому варіанті комплектації. Тому що не всі люди "чайники" і якщо у когось глюканула відяха, то він може вставити іншу, або (при наявності) працювати на вбудованій. А в ремонт віднести тільки непрацюючу запчастину (але це при наявності знань і рук, яки ростуть звідки треба).
Бажаю всім блага :)

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 23 жовтня 2014, 17:36

Petrovich писав: 2- Підкреслюю ще раз - солідний сервіс-центр, а вони саме так себе позиціюють, повинен брати і материнську плату окремо, без хдд, озп, проца, кулера і відновити її. Вони взагалі повинні брати техніку в будь якому варіанті комплектації. Тому що не всі люди "чайники" і якщо у когось глюканула відяха, то він може вставити іншу, або (при наявності) працювати на вбудованій. А в ремонт віднести тільки непрацюючу запчастину (але це при наявності знань і рук, яки ростуть звідки треба).
Солидный сервисный центр может отказать вам в приеме аппарата на ремонт без объяснения причин! Есть такой тип клиентов, которым проще отказать в ремонте, чем объяснять почему. Вы видимо, как раз, из таких. Без обид. :)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Відповісти

Повернутись до “Компьютерна техніка”