Трохи вражень про "Центр ремонту" на пл. Соборній

Модератор: Сулейман

Petrovich
Забанен навсегда
Подякували: 7 разів

Трохи вражень про "Центр ремонту" на пл. Соборній

Повідомлення Petrovich » 21 жовтня 2014, 00:27

Всім доброго часу доби. Хочу написати про те, як я хотів віддати ноут в ремонт в цей центр. Мені двічі в місті давали флаєрочки з рекламою "Центра ремонту", де вказано, що вони ремонтують професійно та з гарантією та ще багато "плюшек" як терміновий ремонт за 1 день та безкоштовна діагностика. І так як вони недалеко розташовані від мене, то я і вирішив віднести туди ноут який перестав стартувати. Поточнюю, що з нього я зняв вінт, бо він мені потрібен для роботи і кришку назад не прикрутив, думаючи, що майстру буде меньше роботи.

Зайшовши туди побачив молодого хлопця та дівчину за стійкою прийому апаратури. Я сказав, що хочу здати в ремонт ноутбук. Хлопець сказав:"Добре". І я передав ноут йому. Глянувши на нього хлопець пішов в інше приміщення без ноута (думаю до майстра) та вийшовши звідти сказав мені наступне: "В Вашому ноутбуці немає жорсткого диску, а без диску ми на ремонт не беремо". :shock: Я думав, що впаду в повний ступор від цього, але сказав, що хард мені потрібен для роботи, а їм для ремонту він не потрібен. Відповідь мене знову дуже здивувала:"В жорсткому диску може щось коротити і за цього міг перестати працювати ноутбук", Ви можете собі таке уявити? Я кажу, що Ви зробіть так щоб він запускався до рівня біоса, більше мені не потрібно. А для цього хард точно не потрібен. Знаєте що мені відповіли, не вгадаєте, мені сказали:"Ну всуньте туди любий інший диск, бо без нього ми на ремонт не беремо." *wtf* *facepalm
Чесно я навіть не знав, що ще їм казати, тому попросив, щоб до мене вийшов сам майстер і я йому поясню, що саме треба ремонтувати. Мені відповіли, що майстра покликати вони не можуть. Тоді я попросив покликати їх керівництво, але виявилось що і це "неможна і якщо я хочу то можу написати заяву". Яку ще заяву і кому треба було її писати, я до сих пір не можу збагнути :) . І тут в розмову втрутилася дівчина зі словами:"Навіщо Вам керівництво, поспілкуйтеся з нами". Я відповів, що залюбки б поговорив, якщо мені пояснять навіщо їм для ремонту мій вінт, якщо з ним все в порядку. І знов "професійна" відповідь:"Ну якщо Ви приносите в ремонт мобілку, Ви ж на приносите її без екрану". Хотілося відповісти, що за цією логікою, мобілки без сім-карти клієнта вони теж не повинні приймати, бо може там щось коротить і телефон ламаеться. ;) Але я зрозумів, що продовжувати щось пояснювати немає сенсу бо з розмови і так зрозуміло - ця дівчина немає поняття, не те що про південний міст чи відеочіп, але й не знае як виглядає звичайна планка пам'яті. Тому я розвернувся та пішов.

Ось такий з'явився у нас "професійний" ремонт. І як що я нічого не можу сказати про кваліфікацію та якість роботи майстрів, але судячи з рівня тих хто сидить на прийомі, чи відмові брати ноут без харда, це викликає великий сумнів. І одне я знаю точно - цього вже я і не дізнаюсь, бо і сам і всім своїм знайомим я ніколи не пораджу іти в такий "професійний" сервіс. Хочеться навіть написати "проФФесійний", бо мені це нагадало про одного президента "проФФесора". Так що подумайте чи варто щось нести їм на ремонт.

І на останок, як що хтось захоче порадити якісний ремонт за розумні ціни, то пишіть будь-ласка в ПП. Я не хочу, щоб хтось думав, що це реклама одних і спроба "зливу" інших. Це просто реальний випадок який демонструє в які абсурдні ситуації можна попасти *hi*
Бажаю всім блага :)

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Трохи вражень про "Центр ремонту" на пл. Соборній

Повідомлення Rassel » 21 жовтня 2014, 00:36

На Соборці не один центр по ремонту, уточни щоб люди знали.
По друге, симптоми ноутбука можеш розписати?.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 21 жовтня 2014, 01:01

Отнесите одному из двух реально профессиональных мастеров:

Сергей - 0505237238 (р-к Энтузиастов)
Федор - 0994347422 (мастерская в магазине оператора моб. связи "Life" по ул. Комарова - рядом с бабушками, торгующими тортами))

P.S. Думаю, опасения на счёт харда у тех ребят с Соборки могли быть не случайны и не по безграмотности, а, скорее, из предосторожности: не часто, но на харде действительно может коротнуть контроллер и закоротить питание на материнке. Так что смешного тут ничего нет - очевидно раз таки имел место такой инцидент и потому они побоялись брать ноут на ремонт без предварительной проверки харда.
Востаннє редагувалось 21 жовтня 2014, 01:08 користувачем German, всього редагувалось 3 разів.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Petrovich
Забанен навсегда

Повідомлення Petrovich » 21 жовтня 2014, 02:18

Rassel писав:На Соборці не один центр по ремонту, уточни щоб люди знали
По друге, симптоми ноутбука можеш розписати?.
1- Він таку назву і має - "Центр ремонту" пл.Соборна 10.
2- Ноут начебто стартує (вмикаеться підсвітка та пропеллер на проці), але на матриці ніякої реакції.
German писав:...P.S. Думаю, опасения на счёт харда у тех ребят с Соборки могли быть не случайны и не по безграмотности, а, скорее, из предосторожности: не часто, но на харде действительно может коротнуть контроллер и закоротить питание на материнке. Так что смешного тут ничего нет - очевидно раз таки имел место такой инцидент и потому они побоялись брать ноут на ремонт без предварительной проверки харда.
German наче ж сам збираеш різні конмпи і повинен розумітися на цьому, наведи хоч один приклад коли мамка ноута горіла через хдд, плюс я ж писав - я працюю з цим хардом, він під'єднаний і в цю хвилину, повністю робочий і навіть без бедів ;) Але ж питання все одне не в цьому, а в тому що:
1) Для того щоб визначити і відремонтувати мамку до запуску біоса хард не потрібен.
2) Якщо мали місце фантастичні підозри про те, що вінт на інших компах працює, а коротить тільки на цьому, то який сенс в проханні вставити туди будь-який інший хдд?
Востаннє редагувалось 21 жовтня 2014, 02:20 користувачем Petrovich, всього редагувалось 1 раз.

Petrovich
Забанен навсегда

Повідомлення Petrovich » 21 жовтня 2014, 03:13

І окремим постом для German - що незрозуміло в написаному мною - як що хтось захоче порадити якісний ремонт за розумні ціни, то пишіть будь-ласка в ПП. Я не хочу, щоб хтось думав, що це реклама одних і спроба "зливу" інших.? Навіщо всупереч написаному таки всувати телефони майстрів, про яких я вже читав на форумі, що German їх пропихує всюди. Чим я Вам насолив, що Ви не звертаєте увагу на моє прохання, якщо ми навіть незнайомі? Але тепер я принципово не можу до них звертатись, так що у Вас для них ведмежа послуга вийшла.

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 21 жовтня 2014, 10:41

если не берут ноут без хард диска, это не значит что плохой центр ремонтов? значит такие у них правила. причем как по мне, абсолютно вменяемые.

Petrovich
Забанен навсегда

Повідомлення Petrovich » 21 жовтня 2014, 12:47

Comrad писав:если не берут ноут без хард диска, это не значит что плохой центр ремонтов? значит такие у них правила. причем как по мне, абсолютно вменяемые.
Кожен має право на особисту думку, але я би подивився на Вашу реакцію, якщо б у Вас зламався мобільний і його приймали в ремонт тільки з Вашою сім-картою, а на вулканізацію допускали машини тільки з повним баком палива :) Я не збираюсь сперечатись про їхні правила, я просто пишу про їхню абсурдність.

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 21 жовтня 2014, 12:56

Petrovich писав:І окремим постом для German - що незрозуміло в написаному мною - як що хтось захоче порадити якісний ремонт за розумні ціни, то пишіть будь-ласка в ПП. Я не хочу, щоб хтось думав, що це реклама одних і спроба "зливу" інших.? Навіщо всупереч написаному таки всувати телефони майстрів, про яких я вже читав на форумі, що German їх пропихує всюди. Чим я Вам насолив, що Ви не звертаєте увагу на моє прохання, якщо ми навіть незнайомі? Але тепер я принципово не можу до них звертатись, так що у Вас для них ведмежа послуга вийшла.
НЕ идите к тем мастерам, которых я вам посоветовал, потому, что они "очень плохие"; НЕ носите ноут в те ремонтные мастерские, которые не берут их вне полной комплектации - потому, что они "очень плохие"; НЕ имейте дело с теми, кто знает и разбирается в чём-то немного больше вас - потому, что это делается исключительно "из пакости к вам". Лучше делайте "очень полезное дело" - создавайте побольше таких вот тем, чтобы тут на Форуме было весело и смешно: тролли будут угорать с тех, кого вы описываете в теме, а грамотные люди - с тех, кто создаёт такие темы, и кто смеётся над теми, кого в них высмеивают - и наступит всеобщее счастье.
P.S. Обсуждать что и как я делаю - не собираюсь, ибо ни мне неинтересно тратить на это время, ни тема не об этом. Всё остальное написал выше, больше повторяться не буду.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Petrovich
Забанен навсегда

Повідомлення Petrovich » 21 жовтня 2014, 13:49

German писав:НЕ идите к тем мастерам, которых я вам посоветовал, потому, что они "очень плохие"; НЕ носите ноут в те ремонтные мастерские, которые не берут их вне полной комплектации - потому, что они "очень плохие"; НЕ имейте дело с теми, кто знает и разбирается в чём-то немного больше вас - потому, что это делается исключительно "из пакости к вам". Лучше делайте "очень полезное дело" - создавайте побольше таких вот тем, чтобы тут на Форуме было весело и смешно: тролли будут угорать с тех, кого вы описываете в теме, а грамотные люди - с тех, кто создаёт такие темы, и кто смеётся над теми, кого в них высмеивают - и наступит всеобщее счастье.
P.S. Обсуждать что и как я делаю - не собираюсь, ибо ни мне неинтересно тратить на это время, ни тема не об этом. Всё остальное написал выше, больше повторяться не буду.
Судячи з вищесказаного, роблю висновок, що саме German і є найперший троль. Тепер я розумію реакцію багатьох форумчан на Ваші висловлювання в будь-який темі. Дійсно, дискутувати про Ваші вчинки нема сенсу, тому просто більше ніколи не пишіть в моїх темах. Тексту багато - толку нуль, а клоунів я не замовляв.
Востаннє редагувалось 21 жовтня 2014, 13:52 користувачем Petrovich, всього редагувалось 1 раз.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 21 жовтня 2014, 13:54

Нормальний, серйозний СЦ має правила прийому і не буде приймати в ремонт напів розібрану, розібрану чи некомплектну техніку. І на це є причини. Ваш випадок саме такий. Так, що вони по своєму праві.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Відповісти

Повернутись до “Компьютерна техніка”