Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
Модератор: sim72pin
Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях
це сайт мінфіну малює такий курс, насправді торги закінчились 14\13,50xtrade писав:..."ож торги на міжбанківському валютному ринку України сьогодні завершилися доларом США по 12,95/12,95 грн. "
Востаннє редагувалось 24 вересня 2014, 19:56 користувачем Frants, всього редагувалось 1 раз.
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
я взяв з ТСНFrants писав:це сайт мінфіну малює такий курс, насправді торги закінчились 14\13,50xtrade писав:..."ож торги на міжбанківському валютному ринку України сьогодні завершилися доларом США по 12,95/12,95 грн. "
xtrade писав: я взяв з ТСН
та я бачу Українська Правда теж закинула статтю про 12,95.
Гасять курс, як можуть. Тільки напрошується питання ДЕ ВОНИ БУЛИ РАНІШЕ?!
Востаннє редагувалось 24 вересня 2014, 20:13 користувачем Frants, всього редагувалось 1 раз.
киданули тебя чутьчуть....бывает...но лучше идти обратно и дать пиз....лей... самое лучшее - вернут грини...Rassel писав:Я сегодня утром покупал валюту 220$, ток вот понять немогу, продажа была 12,95. Сейчас глянул квитанцию, заплатил 2975,75грн. за 220 у.е. В итоге получилось 13,53грн. за дол.
Ничего не понял
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Мне тут сказали что при обмене валюты снимается еще налог 0,5% в пенсионныный фонд.SLEG писав:киданули тебя чутьчуть....бывает...но лучше идти обратно и дать пиз....лей... самое лучшее - вернут грини...Rassel писав:Я сегодня утром покупал валюту 220$, ток вот понять немогу, продажа была 12,95. Сейчас глянул квитанцию, заплатил 2975,75грн. за 220 у.е. В итоге получилось 13,53грн. за дол.
Ничего не понял
Востаннє редагувалось 25 вересня 2014, 09:59 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Вже декілька раз виводив долари,схема була дуже простою я попвнював свій гривневий рахунок потім в Приват 24 конвертував в долари,і в відділенні Приватбанку знімав з карти гроші,на касі ж просто обміняти не міг.Але якщо з карти то видавали постійно також і сьогодні проте суму не більше 100 доларів.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
С карты приватовской долларовой можно было снимать до 1100 (ну плюс минус, 15к в гривнях)
Сейчас до 200 за раз в сутки (3к в гривнах).
Вот только пополнять эту карту долларовую можно по 100 в сутки.
То есть схема такая - закидываем гривну на гривневую карту, через приват24 переводим 100 на долларовую. На следующий день повторяем и идем в отделение, получаем свои 200 наличкой.
Это конечно жесть. Если надо сразу нормальную сумму, машину там купить, то по 15 в обменниках покупаем.
Если надо сразу на квартиру к примеру, то надо договариваться с владельцами обменников или ходить по нескольким.
Сейчас до 200 за раз в сутки (3к в гривнах).
Вот только пополнять эту карту долларовую можно по 100 в сутки.
То есть схема такая - закидываем гривну на гривневую карту, через приват24 переводим 100 на долларовую. На следующий день повторяем и идем в отделение, получаем свои 200 наличкой.
Это конечно жесть. Если надо сразу нормальную сумму, машину там купить, то по 15 в обменниках покупаем.
Если надо сразу на квартиру к примеру, то надо договариваться с владельцами обменников или ходить по нескольким.
НБУ налив всім бажаючим на МБ по 12.95 отже є надія на курс 13,50 на готівковому ринку.
на долго ли ? так как те кто слились по 14,6-14,8 сейчас рыскают в поисках откупится и если до вчерашнего дня хватило бы несколько сотен миллионов из резервов то со вчерашнего нужно намного большеFrants писав:НБУ налив всім бажаючим на МБ по 12.95 отже є надія на курс 13,50 на готівковому ринку.
до виборів будуть тримати усіма силами. Головне, щоб після них не спрацював ефект пружини.Dimich писав:
на долго ли ? так как те кто слились по 14,6-14,8 сейчас рыскают в поисках откупится и если до вчерашнего дня хватило бы несколько сотен миллионов из резервов то со вчерашнего нужно намного больше