Собираю отзывы о 1 и 7 гимназиях

Aленka
Активіст
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 31 раз

Собираю отзывы о 1 и 7 гимназиях

Повідомлення Aленka » 25 серпня 2014, 22:46

Закончив в свое время первую гимназию, всегда была уверена, что моя дочка пойдет именно в нее. И тут близится время окончательного выбора.. Я засомневалась. Потянем ли мы эту школу умственно, морально, материально,...
Как альтернатива - 7я гимназия
Интересуют отзывы конкретно тех людей, чьи дети там сейчас учатся. (конкретно, 1я и 7я гимназии)
Размышления на тему "знакомые знакомых говорили..." не пишите.
из вопросов можно выделить следующие:
-пожалели ли вы, что отдали именно в эту гимназию
-тяжелая ли программа учебная
-много ли денег собирают
Востаннє редагувалось 25 серпня 2014, 22:55 користувачем Aленka, всього редагувалось 1 раз.

Dgray
Активіст
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 24 рази

Re: Собираю отзывы о 1 и 7 гимназиях

Повідомлення Dgray » 25 серпня 2014, 22:52

Я там (7 гімназія) 9 років провчився (2001 - 2010). Збирали гроші як і всюди. Я задоволений.
Востаннє редагувалось 26 серпня 2014, 09:29 користувачем Dgray, всього редагувалось 2 разів.

Aленka
Активіст

Повідомлення Aленka » 25 серпня 2014, 22:54

Dgray писав:Я там 9 років провчився. Збирали гроші як і всюди. Я задоволений.
Где там? Когда это было?

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 25 серпня 2014, 22:55

зроби ще голосування...але з 3 варіантом

взагалі зараз, щоб саме по навчанні це вже як получиться...чим дальше, тим більше діти не вчаться((( і це кажуть всі викладачі і т.д.
я би віддав в ту гімназію, де сам вчився
нагадало сьогоднішню статтю з Від і До Буковинські медалісти не підтвердили свої знання на ЗНО

вибач за флуд(не відповів по темі) :oops:
Востаннє редагувалось 25 серпня 2014, 22:56 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 25 серпня 2014, 23:02

Мне кажется больше зависит от первого учителя, а не от самой школы.
До 4 класса можно спокойно отдавать в ближайшую школу (к хорошему первому учителю), а дальше уже выбирать направление гимназии по склонностям ребенка.

У меня и у моего отца - был один и тот же первый учитель. Просто совпадение. :)
Извините что не ответил на ваш вопрос. :oops:
Востаннє редагувалось 25 серпня 2014, 23:04 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.

Aленka
Активіст

Повідомлення Aленka » 25 серпня 2014, 23:04

А смысл переводить из школы в школу? Только привыкла к коллективу.. И тут на тебе, привыкай снова... Да и новичком быть не думаю, что очень прикольно.

maestro
Поважний користувач

Повідомлення maestro » 25 серпня 2014, 23:14

Aленka писав:А смысл переводить из школы в школу? Только привыкла к коллективу.. И тут на тебе, привыкай снова... Да и новичком быть не думаю, что очень прикольно.
Пусть вы отдаете ребенка в 7 гимназию - у нее наклон на английский язык и физкультуру.
Инфа на их сайте http://gym7-cv.ho.ua/istoria.htm . А у ребенка склонность к точным наукам математика, физика.

Я однозначно перевел бы в профильный вуз и развивал бы то что получается у ребенка лучше всего.
А не из под палки заставлял бы учить английский или историю. Это мое сугобо личное мнение.

P.S. Я так ради мамы в свое время закончил музыкальную школу. После окончания ни разу не подходил к инструменту.

3 раза менял школу, так как в СССР родители молодые специалисты не могли больше 3-х лет работать на одном месте.
Так у всех в среднем по 30 одноклассников, а у меня 90. ;)
Востаннє редагувалось 25 серпня 2014, 23:16 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.

Aленka
Активіст

Повідомлення Aленka » 25 серпня 2014, 23:15

Ну, начнем с того, что я вроде как вижу, к чему есть наклонности у моего ребенка))) И поэтому стоит выбор между первой (нем.язык) и седьмой (англ.язык).
Впрочем, не вижу смысла размышлять на эту тему дальше. Поскольку мы ушли далеко от вопросов, которые интересовали изначально.
Востаннє редагувалось 25 серпня 2014, 23:16 користувачем Aленka, всього редагувалось 1 раз.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 25 серпня 2014, 23:20

Донька вчиться в першій гімназії. Вибирав саме з надії, що гімназія максимально використає її можливості, що там вчитимуть краще...
Пожалів? -Так. Я думав рівень навчання буде набагато кращим. Не бачу ні різниці в знаннях, ні в методиці навчання. При тому що вона навчається на 9-11, і знання з математики кращі в класі, я не скажу що вона знає добре математику, чи добре розбирається в предметах по яких в неї 10-11.
Чи то зараз система навчання така чи що, але оцінки високі є, а знань і розуміння матеріалу нема...
Програма? - така сама як скрізь, тільки ухил на іноземну мову. Занять з німецької набагато більше чим в інших.
Грощі? О, да... Всередньому щомісця 100грн в шкільну касу. Щоправда вже тошнить їх від філармонії, вистав, та кукольного теарту в молодших класах.

Якщо мета вищий рівень знань - то цього нема зараз там... Олімпіади вже не виграють як раніше, а виграють зараз за рахунок тих ХТО САМ займаєть із репетитором.

І ще НЕ ЙДІТЬ до Мирослави Степанівни - учителя початкових класів.
Востаннє редагувалось 25 серпня 2014, 23:24 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

maestro
Поважний користувач

Повідомлення maestro » 25 серпня 2014, 23:23

Aленka писав:Ну, начнем с того, что я вроде как вижу, к чему есть наклонности у моего ребенка))) И поэтому стоит выбор между первой (нем.язык) и седьмой (англ.язык).
Впрочем, не вижу смысла размышлять на эту тему дальше. Поскольку мы ушли далеко от вопросов, которые интересовали изначально.
Удачи в выборе!

Закрито

Повернутись до “Освіта та навчання”