Потрібна допомога.

Вільне спілкування
Очень приятно,ЦАРЬ!
Зацікавлений

Потрібна допомога.

Повідомлення Очень приятно,ЦАРЬ! » 09 серпня 2014, 14:11

Сьогодні у маршрутці мені передали записку з таким текстом:

а

Я не знаю просто з ким можна поговорити на цю тему. я попав у дуже неприємну ситуацію і тепер незнаю як з неї вийти. щодня молюсь Богу щоб допоміг. Мене побили сильно, звинувачують у тому що не робив, забрали документи вимагають гроші. і роблю й живу тепер я з цими людьми, бо вони бояться щоб я не втік. я думав що вже викрутився з життєвих проблем і почав жити і дякув Богу за це, але потрапев у ще гірше чим було. скоріше всього я і цього року не піду учитись так як не встигну зібрати ту суму щоб розрахуватись з бандитами і зібрати на навчання. працюю дуже важко. з ранку почті до ночі, лиш для того щоб відробити гроші. ходив у міліцію, написав заяву так цим зробив ще гірше. їх відпустили і вони суму підняли вдвічі. я незнаю як з цим розібратись. молюсь Богу щоб допоміг. і Він дає мені сили усе це терпіти і дає сил працювати, так як втікти я не можу. в мене якщо бути чесним навіть немає з ким поговорити нормально на цю тему і щоб хтось дав пораду. батько від мене відмовився і з ним я не спілкуюсь, а матір змінила номер телефону і не хоче сказати новий. з нею теж рідко коли спілкуємось. говорим по телефону раз в два три тижні, а так би хотілось схилитись мамі на плуче і розповісти їй усе що на серці.

Контакти я приховую. куди з цим звернутись щоб допомогли?
Востаннє редагувалось 18 жовтня 2014, 23:46 користувачем Очень приятно,ЦАРЬ!, всього редагувалось 1 раз.
Ненавидя кого-то, ты ненавидишь в нем нечто
такое, что есть в тебе самом. То, чего нет в нас
самих, нас не волнует. © Герман Гессе

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Re: Потрібна допомога.

Повідомлення Bodya_Hollywood » 09 серпня 2014, 14:20

Как теперь найти бедолагу этого с "Контакти я приховую." Мне вот интересно...
А так то всё просто нужно в прессу идти, а потом уже к ментам вместе!!!

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 09 серпня 2014, 14:22

Очень приятно,ЦАРЬ! писав:Сьогодні у маршрутці мені передали записку з таким текстом:

а

Я не знаю просто з ким можна поговорити на цю тему. я попав у дуже неприємну ситуацію і тепер незнаю як з неї вийти. щодня молюсь Богу щоб допоміг. Мене побили сильно, звинувачують у тому що не робив, забрали документи вимагають гроші. і роблю й живу тепер я з цими людьми, бо вони бояться щоб я не втік. я думав що вже викрутився з життєвих проблем і почав жити і дякув Богу за це, але потрапев у ще гірше чим було. скоріше всього я і цього року не піду учитись так як не встигну зібрати ту суму щоб розрахуватись з бандитами і зібрати на навчання. працюю дуже важко. з ранку почті до ночі, лиш для того щоб відробити гроші. ходив у міліцію, написав заяву так цим зробив ще гірше. їх відпустили і вони суму підняли вдвічі. я незнаю як з цим розібратись. молюсь Богу щоб допоміг. і Він дає мені сили усе це терпіти і дає сил працювати, так як втікти я не можу. в мене якщо бути чесним навіть немає з ким поговорити нормально на цю тему і щоб хтось дав пораду. батько від мене відмовився і з ним я не спілкуюсь, а матір змінила номер телефону і не хоче сказати новий. з нею теж рідко коли спілкуємось. говорим по телефону раз в два три тижні, а так би хотілось схилитись мамі на плуче і розповісти їй усе що на серці.

В міліцію.
Щось мені здається, що я здогадуюсь про кого йде мова :(
Востаннє редагувалось 09 серпня 2014, 14:26 користувачем Tyrex7, всього редагувалось 1 раз.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 09 серпня 2014, 14:27

Тоже подумал о этом человеке с форума. 8-)
Востаннє редагувалось 09 серпня 2014, 14:27 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення xtrade » 09 серпня 2014, 14:31

Тобі ж пропонували ще пів року назад їхати в Київ на Майдан, там би і залишився - гірше б не було.

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 09 серпня 2014, 14:41

Неужели Гагус ещё в дерьме...

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 09 серпня 2014, 15:10

Очень приятно,ЦАРЬ! писав:Сьогодні у маршрутці мені передали записку з таким текстом:

а

Теперь, очевидно, и вы слишком много знаете - раз записку передали именно вам... *gun* Следующая "записка", переданная кем-то кому-то в маршрутке, будет, очевидно, от вас... *facepalm
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 09 серпня 2014, 16:41

Подібною запискою можна хіба підтертися ... , оскільки жодної реальної адресної допомоги по ній надати неможливо ... . І підозрюю допомога не дуже і очікувалась ... , у вже відомому форумчанам стилі ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 09 серпня 2014, 16:46

TAZIT писав:Подібною запискою можна хіба підтертися ... , оскільки жодної реальної адресної допомоги по ній надати неможливо ... . І підозрюю допомога не дуже і очікувалась ... , у вже відомому форумчанам стилі ... .
Согласен. Есть на эту тему поговорка: моряк - это уже на всю жизнь :!: И то, что описано выше в "записке, переданной в троллейбусе", только её подтверждает... *censored2*
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 09 серпня 2014, 20:36

мдаааа
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Закрито

Повернутись до “Балачки”