Порадьте масажиста для маленької дитинки
Порадьте масажиста для маленької дитинки
Порадьте будь-ласка хорошого масажиста для маленької дитинки, в дитинки підвищений тонус мязів ніжок. дуже дякую.
Re: Порадьте масажиста для маленької дитинки
Зверніться у дитячий реабілітаційний центр, знаходиться на бульварі, там Вам масажист покаже як і Ви зможете дома самі робити дитині масаж.
Дякую, мене саме там і цікавлять мсажисти, тому що нам близько туди. Хотілося б знати, хто там найкращий спеціаліст по масажу для діток до року.
можу дізнатись, у мене там знайома працює, я на днях Вам напишу у пплапушка писав:Дякую, мене саме там і цікавлять мсажисти, тому що нам близько туди. Хотілося б знати, хто там найкращий спеціаліст по масажу для діток до року.
дякую, можливо можете і номер телефону взнати, щоб домовитись.Котик писав:можу дізнатись, у мене там знайома працює, я на днях Вам напишу у пплапушка писав:Дякую, мене саме там і цікавлять мсажисти, тому що нам близько туди. Хотілося б знати, хто там найкращий спеціаліст по масажу для діток до року.
Востаннє редагувалось 06 серпня 2014, 21:33 користувачем лапушка, всього редагувалось 1 раз.
в поліклініці навпроти туриста, масажистка дитині ногу зламала!!! ЗАДУМАЙТЕСЬ
просто будьте обережні!!! все може статись, то була лікар вищої категорії, також гарну репутацію мала, але.... Бог судя
- gash_cv
- Активіст
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 14 разів
узнавал. Во первых: врач был не массажистом, а педиатром. Во вторых: ребенок уже пришел с травмированной ногой (трещина). А мамаша этого ребенка даже не знала что у него проблема с ногой .Olha писав:просто будьте обережні!!! все може статись, то була лікар вищої категорії, також гарну репутацію мала, але.... Бог судя