Вижницкий парк
Вижницкий парк
Не подскажите с какой периодичностью и откуда ходит транспорт в пгт Берегомет с Черновцов , можно ли в данном парке распаливать костры, есть ли там тур. стоянки, и если есть тут любители туризма, буду признателен за подсказку интересных маршрутов:)
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Re: Вижницкий парк
цієї неділі їздили з сестрою по гриби у Фальків(за Берегометом), там є в лісі багато місць де зупиняються з палатками, бесєдки, і гірська річечка.master89 писав:Спасибо за инфу. А насчет тур стоянок, случайно ничего не известно?)
якщо вас декілька людей, може краще найміть машину,що відвезе,проїзжаєте Берегомет їдете дорогою на Долишній Шепіт, буде знак на Фальківське лісництво вліво, туди і їдеде-їдете,побачите пасіку, а там чим далі тим гарніше і спокійніше.
Огромное спасибо, думаю, так и сделаем!)
Востаннє редагувалось 06 серпня 2014, 11:32 користувачем master89, всього редагувалось 1 раз.
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
И каков результат, если не секрет? Доезжали до самого Фалькова, или до него где-то? Я там раз выперся на перевал, но бросил затею и не стал ехать дальше. Правда, и грибов тогда не было, холодно было.oberig писав:цієї неділі їздили з сестрою по гриби у Фальків(за Берегометом), там є в лісі багато місць де зупиняються з палатками, бесєдки, і гірська річечка.master89 писав:Спасибо за инфу. А насчет тур стоянок, случайно ничего не известно?)
якщо вас декілька людей, може краще найміть машину,що відвезе,проїзжаєте Берегомет їдете дорогою на Долишній Шепіт, буде знак на Фальківське лісництво вліво, туди і їдеде-їдете,побачите пасіку, а там чим далі тим гарніше і спокійніше.
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
доїхали до самого Фалькова, в ньому нічого цікавого й немає, все хорошо по дорозі до. А Ви мали звернути по дорозі десь вправо наверх там якраз перевали , хороші,якщо машина дозволяє, і грибів там цього разу було :) , ми на перевал поїхали, полазили, потім вернулися і поїхали по дорозі на сам Фальків, дорога туди нормальна, всі доїзжають.Comrad писав: И каков результат, если не секрет? Доезжали до самого Фалькова, или до него где-то? Я там раз выперся на перевал, но бросил затею и не стал ехать дальше. Правда, и грибов тогда не было, холодно было.
![Зображення](http://i.piccy.info/i9/e107b0afa8c387dc0c907b2649a0c93c/1407335964/91554/695768/Bezymiannyi_800.jpg)
![Зображення](http://i.piccy.info/a3/2014-08-06-14-39/i9-6800765/704x606-r/i.gif)
по гугл карті ще раз передивіться, як Ви їхали.