Цим займалась раніше фірма "Еколог Буковини", вул. Винниченка, 46, тел. 7-57-72, імейл [email protected]. Платили тільки підприємства, а фізичні особи ніби ні.oberig писав:а лампи з ртутною складовою? http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=27291
в магазинах де купую лампи, не беруть їх, кажуть що постачальники не мають де їх утилізовувати, лампи так і лежать на роботі.
ВСТАНОВЛЕНО контейнери для батарейок!
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Re: ВСТАНОВЛЕНО контейнери для батарейок!
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- FanatRadio
- Зацікавлений
Від себе додам, що батарейки приймають ще в мережі "Мультимедія" (щонайменше в одному з їхніх магазинів бачив відповідну скриньку), А Ви не замислювались чому ціни на економки такі високі???? Тому що в ціну закладена вартість подальшої переробки та утилізації, що подекуди вища за вартість самого виробництва. І завод виробник або перероблює їх сам, або укладає договір про утилізацію з підрядником, АЛЕ ОСКІЛЬКИ МИ КУПУЄМО КОНТРАБАНДНУ ПРОДУКЦІЮ З КИТАЮ - ТО САМІ РОЗУМІЄТЕ. Тому проблема насправді у тому що ми самі купуємо зовсім не те що потрібно, і купивши якусь дешеву ф-ню нас абсолютно не цікавить що ми з нею будемо робити потім, головне що ціна нас влаштовує.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Это не совсем так. Если Вы имеете в виду цены на экономки произведенные на Украине - то главная составляющая цены это коррупционная составляющая.FanatRadio писав:А Ви не замислювались чому ціни на економки такі високі???? Тому що в ціну закладена вартість подальшої переробки та утилізації, що подекуди вища за вартість самого виробництва. І завод виробник або перероблює їх сам, або укладає договір про утилізацію з підрядником, АЛЕ ОСКІЛЬКИ МИ КУПУЄМО КОНТРАБАНДНУ ПРОДУКЦІЮ З КИТАЮ - ТО САМІ РОЗУМІЄТЕ. Тому проблема насправді у тому що ми самі купуємо зовсім не те що потрібно, і купивши якусь дешеву ф-ню нас абсолютно не цікавить що ми з нею будемо робити потім, головне що ціна нас влаштовує.
Долгий разговор. И при этом качество на уровне дешевого китая если не хуже.
А по теме. До недавнего времени недалеко от меня возле мусорки висела пластиковая "бутыль" из под воды с вырезом и надписью БАТАРЕЙКИ. Интересно, кто ее туда повесил. Несколько раз выбрасывал туда, и видел что кто-то еще выбрасывал. А теперь ее нет - то ли временно забрали вместе с собранными батарейками, то ли кто-то просто оторвал от дерева и выбросил
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Більше всього, що відірвали і викинули, або просто покинули, а вже двірник викинув на смітник. Нажаль керівництву міста зараз не до встановлення централізовано ємностей для їх збору. От я покищо збираю і зберігаю в себе і маю надію, що буде це централізовано.
- FanatRadio
- Зацікавлений
Блін, ідея правильна аж до коріння волосся, є бажання допомогти у Ваші нелегкій справі. Чи є на форумі представники муніципалітету? Суть в тому щоб розмістити контейнери для збору відпрацьованих елементів на тролейбусних зупинка. Можу допомогти з виготовленням контейнерів (системи ніпель + антивандальними) питання хто може допомогти з дозволом на це діло. Окрім того можу виділити 2-4 дні в місяць свого часу та авто для обходу контейнерів та збору небезпечного сміття з подальшою його передачею claude2. Розумію ідея дуже сира, може обговоримо, може в когось ще якісь варіанти?
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Викрали контейнер в "Екваторі" разом з батарейками
. Кому зручніше нести туди, то там на другому поверсі в "Мульті-медіо", в них теж є збір батарейок (не мій).
"Єльдорадо" (3 поверх у "Майдані" (біля каси)) - мій койтейнер замінили на "Дураселоський". Забирать тепер не мені.:)
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
"Єльдорадо" (3 поверх у "Майдані" (біля каси)) - мій койтейнер замінили на "Дураселоський". Забирать тепер не мені.:)
Востаннє редагувалось 07 жовтня 2014, 13:20 користувачем claude2, всього редагувалось 1 раз.
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Не мій. Мені вчора сказала дружина, що з'явився і там. Дякую за зацікавленість))Makc писав:В Эпицентре стоит контейнер для батареек.
В Comfy також замінили на свій.
Востаннє редагувалось 20 грудня 2014, 02:20 користувачем claude2, всього редагувалось 1 раз.
- PaypalPartner
- Новачок
Ну что у нас за люди такие! Зачем они кому-то нужны :(claude2 писав:Викрали контейнер в "Екваторі" разом з батарейками.
Покупка и продажа Paypal за CASH, Приват UAH, WM, ЯД, QIWI, BTC-E. Пишите в личку
А что Вы с ними делаете?
Принимаю заказы на продукцию Эйвон.
http://avon-ukraine.net.ua/katalog-Avon?gclid=COa0lZu..
http://avon-ukraine.net.ua/katalog-Avon?gclid=COa0lZu..