Мобілізація

Обговорення подій які трапились в Україні
Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Мобілізація

Повідомлення Rassel » 30 липня 2014, 21:44

Новачків в бій кидати не будуть, в основному зараз будуть старатись підготовити на всякий випадок , ну і потрібні солдати для підтримання і дочистки в звільнених містах.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Maks Gt
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Maks Gt » 30 липня 2014, 22:03

А якщо людина за кордоном, і не з'явиться у військомат по повістці, то яка відповідальність за це?
Тел. 0993126140

F.E.A.R.
Зацікавлений

Повідомлення F.E.A.R. » 31 липня 2014, 02:01

Rassel писав:Новачків в бій кидати не будуть, в основному зараз будуть старатись підготовити на всякий випадок , ну і потрібні солдати для підтримання і дочистки в звільнених містах.
Добре було б якби це була правда. Думаю завтра - післязавтра дізнаємся.
Зображення

F.E.A.R.
Зацікавлений

Повідомлення F.E.A.R. » 31 липня 2014, 02:03

Maks Gt писав:А якщо людина за кордоном, і не з'явиться у військомат по повістці, то яка відповідальність за це?
Тепер напевне багатьох цікавить це питання... *car*
Зображення

vailender
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення vailender » 31 липня 2014, 15:53

точно, новичков кидать сразу в бой не будут, сначала датут отстрелять 90 патронов, как тем парням со львовской обл. и тогда уже в бой *hammer*
Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...

zx_53
Досвідчений
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 45 разів

Повідомлення zx_53 » 31 липня 2014, 16:14

wishmaster.cv писав:
Maks Gt писав:Сьогодні принесли повістки двом співробітникам, які не служили в армії, у них було вказано з'явитися 31 липня до військомата, тобто завтра, і мати при собі кучу речей.
Це прикол чи щось нове чого я не чув?
Ні - це не прикол!
Сьогодні мій товариш, розмовляв із воінкомом - особисто!
Їм дали наказ - гребти всіх, без вийнятку!
Кривих, сліпих, глухих, держслужбовців - всіх!
щоб про щось довідатись - потрібно самому перевірити: у військкоматі був?
я - був. просто прийшов без запрошення щоб оновити інформацію. запропонували пройти медкомісію звідти направили на дообстеження до діагностичного. таких, яких відправили на дообстеження - море. всіх підряд не беруть: через день підійшов з результатами обстеження - пройшов остаточно медкомісію. у моїй присутності деяких осіб (не розрізняв кольори, щось із хребтом, грибок, серце, варєкозне розширення вен) визнали непридатними, подякували відправили додому. наскільки міг судити, перебуваючи 2 дні у військкоматі, із запрошених взяли, якщо 15-20% - то добре, (правда, у 85-80% інших включаю і тих, хто не зявився).
по моїй ВОС 021001 "замовлень" не було. потисли руки, розпрощалися.
Viribus Unitis

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 31 липня 2014, 19:09

Такая тема для обсуждения, а я её не заметил. Не читал всего, только несколько страниц сначала.
Что то я смотрю что ряды редеют *kozak* ...
Даже самые ярые революсионеры, которые все тельняшки в пух и прах изорвали теперь заметили, что их лидеры их обманули и воевать идти не спешат(к сожалению). Как я уже писал, лучше поздно чем никогда. Жаль только невинных жертв. Да, это реальная штука, это не рвать хайло на майдансах страны и не захватывать гос учереждения. Это посерьёзнее и здесь инстинкт самосохранения начинает управлять мозгом и сразу можно поменять идеологию(ёпте, война же, жопу жалко - разорвут же).

dovgvj
Новачок

Повідомлення dovgvj » 31 липня 2014, 21:58

F.E.A.R. писав:Недавно говорив з знайомим з Вижницького району. Пустили його на 10 днів. Розказує що ми тут і половини правди не знаємо! Те шо по телевізорі показують - тупо показуха. Там реальна війна, на місці маленьких сіл - гола земля. Причому не тільки терористи, але і наші часто стріляють з артилерії навгад (не думаючи чи задінуть мирних жителів, чи ні). Як то кажуть - керівництво сказало стріляти туди - значить треба стріляти. Після бойових дій скрізь руїни - тільки по телику показують гарні райончики, які вціліли. Наших солдатів кидають як м'ясо на передову без бронежелетів і з легким озброєнням в той час як терористи роблять обстріли з градів! Тим хто не хоче йти на смерть наші ж погрожують розстрілом на місці. Втрати в рази перевищують опрелюднені в новинах данні. Багато - хто не вірить, що взагалі повернеться. Часто їх кидають в гарячі місця взагалі не проінформувавши і залишають без підкріплень. У багатьх відчуття що наша влада спеціально так робить. Цивільних не випускають щоб люди не знали реальної інформації!
Назад повертатись не хоче, але каже, що виходу немає, всерівно знайдуть. А тим хто там не був, рекомендує тікати і ховатися, бо сумнівається, що звідти нашим так просто дадуть повернутись.

Складається в мене відчуття, шо нас знову тупо кинули. *wtf*
бля: дь, а я вірю цьому чоловікові, думаю він не бреше!!! інтелегент в окулярках-зрадник!! а мені шкода донецьк і луганськ, і людей шкода!! крім того, що вони україн, вони мої сусіди!!! де мобілізовані олігархичі зі своми статками, де турчин, віталька кличко і ляшко, в киеві!? а люд гине:- слова Т. Шевченка актуальні на сьогодення: - " якби ви знали паничі, люди плачуть у ночі...". Куля в лоба на Донбасі, а
не в уряді, клічко одним ударом може зняти вартового, арсеній петрович допитати язика!!! дивись, і війни не буде!

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 31 липня 2014, 22:06

Руслан Балан писав:Такая тема для обсуждения, а я её не заметил. Не читал всего, только несколько страниц сначала.
Что то я смотрю что ряды редеют *kozak* ...
Даже самые ярые революсионеры, которые все тельняшки в пух и прах изорвали теперь заметили, что их лидеры их обманули и воевать идти не спешат(к сожалению). Как я уже писал, лучше поздно чем никогда. Жаль только невинных жертв. Да, это реальная штука, это не рвать хайло на майдансах страны и не захватывать гос учереждения. Это посерьёзнее и здесь инстинкт самосохранения начинает управлять мозгом и сразу можно поменять идеологию(ёпте, война же, жопу жалко - разорвут же).
Не думайте так погано...багато просто чекають своєї повістки, а у когось виникла ситуація на зразок цієї - Батальйон добровольців «Золоті ворота» не пускають воювати в зону АТО.Нічого не пояснюючи патріотам, які пройшли півторамісячну підготовку, показують на двері. Відмовляється армія і від бійців, які повернулися із відпусток і вже готові повернутися бити ворога.
Відео http://tsn.ua/video/video-novini/bataly ... u-ato.html
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 243 рази

Повідомлення Jillian » 01 серпня 2014, 00:05

West писав: Не думайте так погано...багато просто чекають своєї повістки, а у когось виникла ситуація на зразок цієї - Батальйон добровольців «Золоті ворота» не пускають воювати в зону АТО.Нічого не пояснюючи патріотам, які пройшли півторамісячну підготовку, показують на двері. Відмовляється армія і від бійців, які повернулися із відпусток і вже готові повернутися бити ворога.
Відео http://tsn.ua/video/video-novini/bataly ... u-ato.html
В том то и дело. Тех кто имеет желание и возможность воевать - не пускают. А у кого семейные проблемы такие что и месяц отсутствия (например на "переподготовке") равен смерти - гребут за милую душу. Складывается впечатление что Запад Украины тупо уничтожают чтоб не было нового восстания. Какой тут уже патриотизм. Нас снова кинули, господа присяжные заседатели... И на этот раз окончательно. Так как с такой скоростью отправляют работоспособное население на бойню, что и Украины скоро не будет. А то что брешут по телеку - чушь собачья. Там реальная война. И конца ей не видно. А жертвы считать будут потом, но будет поздно...
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”