Мобілізація
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Мобілізація
Новачків в бій кидати не будуть, в основному зараз будуть старатись підготовити на всякий випадок , ну і потрібні солдати для підтримання і дочистки в звільнених містах.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Добре було б якби це була правда. Думаю завтра - післязавтра дізнаємся.Rassel писав:Новачків в бій кидати не будуть, в основному зараз будуть старатись підготовити на всякий випадок , ну і потрібні солдати для підтримання і дочистки в звільнених містах.
Тепер напевне багатьох цікавить це питання...Maks Gt писав:А якщо людина за кордоном, і не з'явиться у військомат по повістці, то яка відповідальність за це?

- vailender
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
точно, новичков кидать сразу в бой не будут, сначала датут отстрелять 90 патронов, как тем парням со львовской обл. и тогда уже в бой 

Жизнь бьёт ключём....и всё по голове...
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
щоб про щось довідатись - потрібно самому перевірити: у військкоматі був?wishmaster.cv писав:Ні - це не прикол!Maks Gt писав:Сьогодні принесли повістки двом співробітникам, які не служили в армії, у них було вказано з'явитися 31 липня до військомата, тобто завтра, і мати при собі кучу речей.
Це прикол чи щось нове чого я не чув?
Сьогодні мій товариш, розмовляв із воінкомом - особисто!
Їм дали наказ - гребти всіх, без вийнятку!
Кривих, сліпих, глухих, держслужбовців - всіх!
я - був. просто прийшов без запрошення щоб оновити інформацію. запропонували пройти медкомісію звідти направили на дообстеження до діагностичного. таких, яких відправили на дообстеження - море. всіх підряд не беруть: через день підійшов з результатами обстеження - пройшов остаточно медкомісію. у моїй присутності деяких осіб (не розрізняв кольори, щось із хребтом, грибок, серце, варєкозне розширення вен) визнали непридатними, подякували відправили додому. наскільки міг судити, перебуваючи 2 дні у військкоматі, із запрошених взяли, якщо 15-20% - то добре, (правда, у 85-80% інших включаю і тих, хто не зявився).
по моїй ВОС 021001 "замовлень" не було. потисли руки, розпрощалися.
Viribus Unitis
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Такая тема для обсуждения, а я её не заметил. Не читал всего, только несколько страниц сначала.
Что то я смотрю что ряды редеют
...
Даже самые ярые революсионеры, которые все тельняшки в пух и прах изорвали теперь заметили, что их лидеры их обманули и воевать идти не спешат(к сожалению). Как я уже писал, лучше поздно чем никогда. Жаль только невинных жертв. Да, это реальная штука, это не рвать хайло на майдансах страны и не захватывать гос учереждения. Это посерьёзнее и здесь инстинкт самосохранения начинает управлять мозгом и сразу можно поменять идеологию(ёпте, война же, жопу жалко - разорвут же).
Что то я смотрю что ряды редеют

Даже самые ярые революсионеры, которые все тельняшки в пух и прах изорвали теперь заметили, что их лидеры их обманули и воевать идти не спешат(к сожалению). Как я уже писал, лучше поздно чем никогда. Жаль только невинных жертв. Да, это реальная штука, это не рвать хайло на майдансах страны и не захватывать гос учереждения. Это посерьёзнее и здесь инстинкт самосохранения начинает управлять мозгом и сразу можно поменять идеологию(ёпте, война же, жопу жалко - разорвут же).
бля: дь, а я вірю цьому чоловікові, думаю він не бреше!!! інтелегент в окулярках-зрадник!! а мені шкода донецьк і луганськ, і людей шкода!! крім того, що вони україн, вони мої сусіди!!! де мобілізовані олігархичі зі своми статками, де турчин, віталька кличко і ляшко, в киеві!? а люд гине:- слова Т. Шевченка актуальні на сьогодення: - " якби ви знали паничі, люди плачуть у ночі...". Куля в лоба на Донбасі, аF.E.A.R. писав:Недавно говорив з знайомим з Вижницького району. Пустили його на 10 днів. Розказує що ми тут і половини правди не знаємо! Те шо по телевізорі показують - тупо показуха. Там реальна війна, на місці маленьких сіл - гола земля. Причому не тільки терористи, але і наші часто стріляють з артилерії навгад (не думаючи чи задінуть мирних жителів, чи ні). Як то кажуть - керівництво сказало стріляти туди - значить треба стріляти. Після бойових дій скрізь руїни - тільки по телику показують гарні райончики, які вціліли. Наших солдатів кидають як м'ясо на передову без бронежелетів і з легким озброєнням в той час як терористи роблять обстріли з градів! Тим хто не хоче йти на смерть наші ж погрожують розстрілом на місці. Втрати в рази перевищують опрелюднені в новинах данні. Багато - хто не вірить, що взагалі повернеться. Часто їх кидають в гарячі місця взагалі не проінформувавши і залишають без підкріплень. У багатьх відчуття що наша влада спеціально так робить. Цивільних не випускають щоб люди не знали реальної інформації!
Назад повертатись не хоче, але каже, що виходу немає, всерівно знайдуть. А тим хто там не був, рекомендує тікати і ховатися, бо сумнівається, що звідти нашим так просто дадуть повернутись.
Складається в мене відчуття, шо нас знову тупо кинули.
не в уряді, клічко одним ударом може зняти вартового, арсеній петрович допитати язика!!! дивись, і війни не буде!
Не думайте так погано...багато просто чекають своєї повістки, а у когось виникла ситуація на зразок цієї - Батальйон добровольців «Золоті ворота» не пускають воювати в зону АТО.Нічого не пояснюючи патріотам, які пройшли півторамісячну підготовку, показують на двері. Відмовляється армія і від бійців, які повернулися із відпусток і вже готові повернутися бити ворога.Руслан Балан писав:Такая тема для обсуждения, а я её не заметил. Не читал всего, только несколько страниц сначала.
Что то я смотрю что ряды редеют...
Відео http://tsn.ua/video/video-novini/bataly ... u-ato.html
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 243 рази
В том то и дело. Тех кто имеет желание и возможность воевать - не пускают. А у кого семейные проблемы такие что и месяц отсутствия (например на "переподготовке") равен смерти - гребут за милую душу. Складывается впечатление что Запад Украины тупо уничтожают чтоб не было нового восстания. Какой тут уже патриотизм. Нас снова кинули, господа присяжные заседатели... И на этот раз окончательно. Так как с такой скоростью отправляют работоспособное население на бойню, что и Украины скоро не будет. А то что брешут по телеку - чушь собачья. Там реальная война. И конца ей не видно. А жертвы считать будут потом, но будет поздно...West писав: Не думайте так погано...багато просто чекають своєї повістки, а у когось виникла ситуація на зразок цієї - Батальйон добровольців «Золоті ворота» не пускають воювати в зону АТО.Нічого не пояснюючи патріотам, які пройшли півторамісячну підготовку, показують на двері. Відмовляється армія і від бійців, які повернулися із відпусток і вже готові повернутися бити ворога.
Відео http://tsn.ua/video/video-novini/bataly ... u-ato.html
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...