Допомога переселенцям!

Обговорення останніх новин в регіоні
Назар ukr
Активіст

Re: Допомога переселенцям!

Повідомлення Назар ukr » 06 липня 2014, 08:54

TAZIT писав:Я би міг багато сказати по темі ... , але нІколи ... .
Тільки спитаю :
*А нафіга (вибачте) в списку "згущене молоко" ... ?!
*Це що необхідний продукт харчування біженця ... ?!
*Невже в кожній хаті на Буковині того молока завалісь ... і його терміново біженці потребують ... ?!
*Чому це я маю зранку їсти чай хлібом (просто чай і просто хліб) ... , а біженцям жертвувати на явно НЕ дієтичний продукт НЕ першої необхідності ... ?!

*
Зараз ця Волонтер , або Акінак чи ще якась сердобольщина відпише Вам шо згущене молоко вкрай важливий продукт, без якого біженцям не прожити, і то все для дітей, так само як і прокладки та жіночі станки для гоління :lol: :lol: :lol:

Так Словянськ уже вільний хай забираються під три чорти ті шо з Словянська! Ця Волонтер ще має мені совість казати і нагадувати що, ой ой бідні бідні біженці тікали і лиш документи взяли а гроші забули, чи не встигли.
Я коли на заробітки приїхав в чужу країну, мав з собою 10 марок ( і то не своїх а позичених), і житла не було.І Повірте Акінак, в чужій країні, і без знання мови, без взагалі якої не будь допомоги роботу було знайти значно важче ніж зараз в Чернівцях. Тому коли ви кажете шо для цих нероб біженців в місті немає роботи я відверто сміюсь з ваших слів.

Ще додам що вчора почитав коментарі трускавецького чоловіка про тих біженців яких приймив на свою голову!!! 8-) 8-) 8-) 8-) Він вже Бога просив щоб тільки ті наглі, безсовісні, та невдячні нахлібники поїхали, бо ще день два і він візьме в руки вила - і ті нероби зі Сходу ждалі будуть кричати шо тут бандеровці, шо їх угнітают и убівают
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 09:07 користувачем Назар ukr, всього редагувалось 1 раз.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 06 липня 2014, 22:23

Свині в Словянську стоять в черзі за українськикй хлібом і при тому відкрито хають укр. армію. І годуй таких?

phpBB [video]

https://www.youtube.com/embed/C9z5xT6nXp8

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 06 липня 2014, 22:32

Назар ukr писав:Свині в Словянську стоять в черзі за українськикй хлібом і при тому відкрито хають укр. армію. І годуй таких?

phpBB [video]

https://www.youtube.com/embed/C9z5xT6nXp8
Это, к сожалению, не свиньи, а ещё хуже: есть поговорка - плюнь курве в очи, так она скажет, что дождь идёт... *gun* - вот это тот самый случай: пришла, оказЦа, украинская армия - поломала им водопровод, перерезала линии электропередач и стала расстреливать мирное население... *facepalm Но главное - насильно присоединить их к Украине... *hammer* И как с такими вот перевёрнутыми взглядами, спрашивается, эти "жители Украины" могут не развалить, а укрепить целостность страны - ? *balabol*
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 22:32 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 06 липня 2014, 22:36

akinak писав: Так якщо в вас є праця на городі і це не є жарт, а реальна пропозиція, то будет дуже доречно залишити цю інформацію волонтерам. Бо з працею у Чернівцях не дуже добре. Впевнений, що знайдуться бажаючі, та будуть вдячні. Не знаю, чому ви вважаєте, що на сході усі нероби. Це не правда, люди там різні.
Також маю думку, що люди приїздять різні. Звісно і ситуація у кожного різна. Думаю є ті хто готовий допомогти, але враховуючи неоднозначність деяких біженців і виникає ось такий дискус.
пс.
Ну і до речі, що саме цікаво, судячи з теми ніхто крім матеріальної допомоги, роботи не потребує.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 06 липня 2014, 22:40

:D точно подмечено! Первым в списке должно быть : "Будь-яку роботу пропонуйте"
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 07 липня 2014, 02:09

Если бы беженцы хотели поработать .. то ехали бы в Румынию : там румыны знают как работать и другим работу давать ... .
Да и мне кажется они итак работают ... провокаторами /(дез)информаторами /агентами /разведчиками ... .
Что хотите думайте но в стремлении попасть по глубже на запад а не в ближайшее безопасное место ... я вижу спланированную схему распределения ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 07 липня 2014, 02:39

Всё верно, а потом несколько тысяч таких "патриотов" переберутся сюда, освоятся и уже здесь начнут собираться в волчьи стаи и вопить "Утя! Приди и спаси на от этих гадостных бЭндеровцев!" :o
Я вообще не понимаю: как можно сюда пускать "пострадавших", которые там накликали хаос, кровь и войну, а теперь переползают сюда и, не стесняясь, кричат, что украинская армия - это зло, и что они очень хотят видеть свои города в составе независимых республик под крылом Гадкого Путёнка - ?! *facepalm *hammer*
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 07 липня 2014, 04:01

Чем встречает Россия беженцев с юго-востока Украины

http://www.gazeta.ru/social/2014/06/30/6092821.shtml
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

SLEG
Активіст
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення SLEG » 07 липня 2014, 07:21

Назар ukr писав:Акінак - без проблем! До мене на город. сапу в руки і 150 грн в день + обід , на станки та засоби гігієни вистачає повністю!
Людина котра не лінива, і дійсно потребує допомоги вона і сама собі допоможе.
Хто не хоче сапати, чи не може - на ринку вантажникам завше є робота. Так що тут таке. Це Буковина, хто працює - той і має. А то звикли лежати і кричати - "Нас угнетают! Рассея, Рассея ! Деды ваивали! Водки давай!"
Присоединяюсь..В село...дом предоставлю..сапу одолжу...работы - валом..ведро-колодец... продукты сами себе накопают...
Привыкли *censored2* питьжрать, а сейчас обломалась лафа? подайте-спасите...бандеры...
покажите хоть пару человек, захотевших приехать в село? мы с женой ещё с февраля месяца дали координаты свои в разные службы...и хоть один кто-то откликнулся...нуждающиеся в помощи *censored2*
ТУНЕЯДЦЫ...

Iriswine
Новачок
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Iriswine » 07 липня 2014, 12:23

SLEG писав:[ мы с женой ещё с февраля месяца дали координаты свои в разные службы...и хоть один кто-то откликнулся...нуждающиеся в помощи *censored2*
ТУНЕЯДЦЫ...
ось і в нас два будинки в селі (правда старенькі - треба дрова колоти, які, ми теж безоплатно запропонували) - ще жодного разу ніхто не зателефонував, бо в село ніхто не хоче :x
Але ж там нормальні умови, і засаджені городи - іди сапай, копай (нам не шкода, бо всім забезпечені, а багато сільських жителів з таких городів і виживають) - жити і з голоду не вмерти можна. АЛЕ - не йдуть, ми вже й не чекаємо на тих біженців *facepalm

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”