Пропал мобильный телефон Samsung Galaxy S II (16Gb black)
-
- Новачок
Пропал мобильный телефон Samsung Galaxy S II (16Gb black)
Потерян телефон коллеги:
Samsung Galaxy S2 (i9100 - 16Gb) Black
IMEI: 358537/04/473408/4
Прежде всего просьба к покупателям шары или продавцам-скупщикам на местных рынках,
Пожалуйста дайте информацию за вознаграждение!!!
Контактный телефон: (095) 2432-786
Samsung Galaxy S2 (i9100 - 16Gb) Black
IMEI: 358537/04/473408/4
Прежде всего просьба к покупателям шары или продавцам-скупщикам на местных рынках,
Пожалуйста дайте информацию за вознаграждение!!!
Контактный телефон: (095) 2432-786
Re: Пропал мобильный телефон Samsung Galaxy S II (16Gb blac
якщо телефон був куплений в магазині(так званий білий апарат) то можна сміливо писати заяву в міліцію тіпа Вкрали\витягли з кишені поки їхав в тролейбусі)
в мене так сестра пару років назад "загубила" телефон в тролейбусі, тато написав заяву, не знаю як, через місяць телефон був знайдений)
телефон був якась нокия 55 з копійками експерс мюзік)
в мене так сестра пару років назад "загубила" телефон в тролейбусі, тато написав заяву, не знаю як, через місяць телефон був знайдений)
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 5 разів
Зараз правила змінились, якщо телефон був загублений, то в міліції ніхто шукати не буде, а якщо вкрали, то повинні швидко знайти.
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
А після цього випадку твоя сестра не загубила (вже на завжди) ново-куплений айфон? :D
- x-killer
- Постійний користувач
Ага, і через обман і свою розсіяність поламати життя людині яка його знайшла і просто вирішила не повертати :)Revoltec писав:Зараз правила змінились, якщо телефон був загублений, то в міліції ніхто шукати не буде, а якщо вкрали, то повинні швидко знайти.
в той проміжуток, коли загубила ходила з нокиа 1100 :Dx-killer писав:А після цього випадку твоя сестра не загубила (вже на завжди) ново-куплений айфон? :D
я її привчив що андроід рулить(нексуси) і вона на іфони не дивиться
- x-killer
- Постійний користувач
Ого. Не любить яблука! А вона не заміжня? :D ;)ogboiko писав:в той проміжуток, коли загубила ходила з нокиа 1100 :Dx-killer писав:А після цього випадку твоя сестра не загубила (вже на завжди) ново-куплений айфон? :D
я її привчив що андроід рулить(нексуси) і вона на іфони не дивиться
- Мартин Лютер
- Активіст
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 6 разів
У друга была подобная ситуация, если ты не верно представишь объяснение на расспросе (заявление) они сразу тебе скажут, что ты что то не договариваешь, и могут возмущаться, что ты лукавишь :) Но если договоришься около 1000грн, могут принять как заявление, и быстренько найдут за 2-3 дня, может чуть дольше) А как Папа написал заявление, может заплатил также) :)ogboiko писав:якщо телефон був куплений в магазині(так званий білий апарат) то можна сміливо писати заяву в міліцію тіпа Вкрали\витягли з кишені поки їхав в тролейбусі)
Востаннє редагувалось 20 травня 2014, 15:37 користувачем Мартин Лютер, всього редагувалось 2 разів.
- German
- Забанен навсегда
Ну, во-первых, несмотря на смену власти, бесплатно телефон никто искать не будет; за бабки найдут - но только в том случае, если телефон появится в сети (а опытные воришки мобилок сразу его включать не станут, чтобы не засветиться - ну разве что быстро найдут лоха, которому скинут его за треть цены, и тогда под раздачу попадёт тот "счастливый" покупатель дешевого телефона). Где-то так.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)