Виталий Ткачук - поющий депутат

Обговорення останніх новин в регіоні
maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 7 разів

Re: Виталий Ткачук - поющий депутат

Повідомлення maestro » 15 травня 2014, 19:04

Dj-Rembrand писав: Ну ви трохи гоните...Якщо будемо по цій критерії завжди голосувати,то ми далеко поїдемо.Ну,залатає він може ту диру і що далі,він вам більше не потрібен???То давайте виберемо мера на прокат,щоб рішив кожного проблему і віддамо назад,в принципі нормально,але що далі.Хороші плакати,не признак якості кандидата,не по плакатах обирають,якщо і взагалі плакатів не було...Я вважаю,що за плакати на стовбах і на дверях під`їздів взагалі штрафувати таких кандидатів потрібно,а не те що й вибирати,бо вони самі засоряють місто,це ж його вислів "Нам тут жити",то нехай і з себе почне.
Так им извините "нас рать"! Имел бы я доходы миллионера, сам бы сделал, а так подсыпали строительным мусором но все равно ямы по колена.
Да и график ремонтов нашего проезда какая то странная, только перед выборами. *beer*
Только в этом году почему то забыли о нас. Вот и хочу напомнить, ну и 2 голоса это не хухры мухры. :D
Востаннє редагувалось 15 травня 2014, 19:05 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 15 травня 2014, 19:09

Dj-Rembrand писав:
ussser писав:посоветуйте,за кого голосовать.... *scratch* а то "потерялася я "(с) :D
За нас "Форумчан"))).А якщо реально,ми не можемо нав`язувати Вам свій вибір,це не законно.А Ви що не з Чернівців,що не вкурсі даних новин чи кандидатів,тільки я Вас прошу не ведіться на хорошу рекламу,відоме прізвищеі обіцянки,бо ніхто,ще людству не догодив,а ці тим більше,головне не заплямованого минулими владами,тим більше останньої.
давайте голосовалку сделаем.... Я посмотрю,кто больше голосов на форуме наберет... Я из Черновцов....но не знаю кандидатов... :(
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 15 травня 2014, 19:10

maestro писав:
Dj-Rembrand писав: Ну ви трохи гоните...Якщо будемо по цій критерії завжди голосувати,то ми далеко поїдемо.Ну,залатає він може ту диру і що далі,він вам більше не потрібен???То давайте виберемо мера на прокат,щоб рішив кожного проблему і віддамо назад,в принципі нормально,але що далі.Хороші плакати,не признак якості кандидата,не по плакатах обирають,якщо і взагалі плакатів не було...Я вважаю,що за плакати на стовбах і на дверях під`їздів взагалі штрафувати таких кандидатів потрібно,а не те що й вибирати,бо вони самі засоряють місто,це ж його вислів "Нам тут жити",то нехай і з себе почне.
Так им извините "нас рать"! Имел бы я доходы миллионера, сам бы сделал, а так подсыпали строительным мусором но все равно ямы по колена.
Да и график ремонтов нашего проезда какая то странная, только перед выборами. *beer*
Только в этом году почему то забыли о нас. Вот и хочу напомнить, ну и 2 голоса это не хухры мухры. :D
Надіюсь ці два Ваші голоса допоможуть даному кандидату і від відразу ж побіжить до Вас латати дири,нехай,я тільки за і свій голос в майбутньому за такого віддам,але в нас таких доріг багато,нехай хоч Б.Хмельницького доведуть до кінця,а то там ужас.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 15 травня 2014, 19:11

ussser писав: давайте голосовалку сделаем.... Я посмотрю,кто больше голосов на форуме наберет... Я из Черновцов....но не знаю кандидатов... :(
Вот тема
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=2&t=29122

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 15 травня 2014, 19:13

оооооо спасибо!
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 15 травня 2014, 19:19

maestro писав:
ussser писав: давайте голосовалку сделаем.... Я посмотрю,кто больше голосов на форуме наберет... Я из Черновцов....но не знаю кандидатов... :(
Вот тема
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=2&t=29122
О,да!Лідер має,аж 4 голоса,варто голосувати!!! *rules* :D

Виктор Ф.
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення Виктор Ф. » 16 травня 2014, 00:23

сайт по автополиву http://www.avtopoliv.cv.ua/
профиль https://www.facebook.com/avtopoliv

bodyabs
Активіст
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення bodyabs » 16 травня 2014, 00:41

Незрозуміло до чого ця новина в даній темі, однак необхідно також знати як це роблять в РФ

P.S. Жодним чином не виправдовую депутатів з БЮТу.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 16 травня 2014, 01:27

bodyabs писав:
Незрозуміло до чого ця новина в даній темі, однак необхідно також знати як це роблять в РФ

P.S. Жодним чином не виправдовую депутатів з БЮТу.
Дармоеды что у нас, что в России, трутни.

А по теме: мне кажется разницы нет за какого певца проголосовать. Пока в Киеве порядка не будет - не будет и на местах. Хотя вроде во Львове нормальный мер.
Клип конечно сила *wtf* , певица вроде на караоке была,помню, раньше смотрел. :oops:
Главного героя знаю. А вот лысого не знаю и ни за что не проголосую.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 16 травня 2014, 10:37

Реально,то немає за кого голосувати,немає професіоналів,тільки балакучі і співучі,а нам цього не потрібно.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”