16 кандидатів на посаду міського голови

Обговорення останніх новин в регіоні

Кому з них ви надаєте перевагу?

Опитування закінчилось 26 травня 2014, 18:41

Горбатюк
3
11%
Карча
0
Немає голосів
Кишлярук
2
7%
Олексюк
16
57%
Попівчук
2
7%
Саєвський
1
4%
Стручкова
1
4%
Цаплюк
0
Немає голосів
Шерстюк
3
11%

Всього голосів: 28

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Re: 16 кандидатів на посаду міського голови

Повідомлення KOTBUS » 05 травня 2014, 22:05

Дельфин писав:
KOTBUS писав: Що значить НЕМА з кого? Ти піди познайомся з ними. поспілкуйся. Якщо ти їх не знаєш, це не значить що нема з кого.
Ну Мы с Вами как бЭ в одном поле не срали ....
А куда мне пойти и с кем поговорить - оставьте пожалуйста мне?
Разве я каким либо образом пытался воздействовать на Ваше волеизъявление? С чего такая симпатия? )
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 05 травня 2014, 22:47

Це точно - я в полях не сру. А чого тобі там приспічило-не знаю. Втомився же пояснювати що звернення "ти" на форумах общеприйняте -це частина інтернет культури. Тільки провінція грає в ігри і балується на ВИ. Тільки на провінційних форумах дуже просять звертатись на ВИ . *facepalm

Це реакція на вічне -"нема за кого"... постав хоч 100 чоловік у список, все одно скажуть "нема за кого"... *balabol*
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 05 травня 2014, 22:52

а не надо "разговаривать" с каждым из них Дельфин, я тоже могу красиво говорить - голосуйте за меня, - надо ДЕЛАТЬ! Что каждый из них сделал для города? Расскажите!
(не для своего бизнеса и кармана - а для города!)
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

KOTBUS
Постійний користувач

Повідомлення KOTBUS » 05 травня 2014, 22:55

Дельфин писав:Це точно - я в полях не сру. Втомився же пояснювати що звернення "ти" на форумах общеприйняте -це частина інтернет культури. Тільки провінція грає в ігри і балується на ВИ. Тільки на провінційних форумах дуже просять звертатись на ВИ .
Уважаемый, да Вы просто БЫДЛО.... Просто не вижу продолжения дискуссии с Вами *hi*
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 05 травня 2014, 23:04

Буду вдячний ВСІМ Форумчанам за подані факти щодо покращення Чернівців претендентами на крісло мера... особисто ні з ким з перелічених претендентів не знайомий... :idea: ....згадується Михайлішин зі спортивними майданчиками... Коломієць з автомайданом... Забродський у минулому з ТВА...та "Теми дня"....Каспрук з останніми подіями щодо соціальних проїздних...Нещодавно прочитав, що Федорук підтримує Каспрука... *mail*

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 05 травня 2014, 23:11

13ый воин писав:а не надо "разговаривать" с каждым из них Дельфин, я тоже могу красиво говорить - голосуйте за меня, - надо ДЕЛАТЬ! Что каждый из них сделал для города? Расскажите!
*scratch* щоб щось робити для МІСТА треба бути на певних посадах і мати змогу щось робити для МІСТА. А поки новачки там не були можна оцінювати лише що вони взагалі робили по життю і які вони люди.

А розмовляти із ними, чи слухати, що вони кажуть, треба хоча б для того, щоб розуміти хто вони і що собою представляють. Ви знову хочете опиратись на "славу", яку здобув той чи інший будучи при владі, а потім скаржетесь, що "всі вони однакові". Там вибирайте молодих і новеньких. Так, вони не відомі, але ті що відомі, вони вже навчені як стригти овець - от в чому проблема.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

KOTBUS
Постійний користувач

Повідомлення KOTBUS » 05 травня 2014, 23:14

Дельфин писав:А розмовляти із ними, чи слухати, що вони кажуть, треба
Я готов совместно с вами проделать то, что Вы предлагаете если видите как. Но меня терзают смутные сомнения ... )

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 05 травня 2014, 23:52

Дельфин писав:
Алмаз писав: Олексюк Петро Васильович, 1983 р. н, освіта вища, м. Чернівці, радник голови Буковинського центру реконструкції та розвитку, позапартійний, самовисування.
Якщо це той про кого я думаю, то дуже шкода, що його так мало знають і внього не багато шансів.
такого би молодого і розумного мера нам, було б класно!
Якщо це той про кого думаєш - то чим він таким "показав себе"? Теж нічого про нього не чув
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Сирень
Зацікавлений

Повідомлення Сирень » 05 травня 2014, 23:59

у меня складывается впечатление из здешней беседы, что кандидату достаточно выставить свою кандидатуру, а уже дальше задача избирателя бегать за ним и задавать вопросы.
ну это ирония, а если серьезно, то где можно прочитать их программы, где будут проводиться встречи, когда они появятся в эфире местных телеканалов? до выборов не так уж много времени, а многие кандидаты - темные лошадки. возможно есть среди них замечательные люди, но как об этом избирателю догадаться?
вот, например, кандидат "Стручкова Наталія Штефанівна, 1961 р. н, освіта вища, м. Чернівці, тимчасово не працює, позапартійна, самовисування." извините, но складывается впечатление, что женщина без работы рассылает резюме на всевозможные вакансии.
хотелось бы сделать обдуманный выбор, но пока не вижу возможности.

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 06 травня 2014, 00:04

Дельфин писав:
13ый воин писав:а не надо "разговаривать" с каждым из них Дельфин, я тоже могу красиво говорить - голосуйте за меня, - надо ДЕЛАТЬ! Что каждый из них сделал для города? Расскажите!
*scratch* щоб щось робити для МІСТА треба бути на певних посадах і мати змогу щось робити для МІСТА. А поки новачки там не були можна оцінювати лише що вони взагалі робили по життю і які вони люди.

А розмовляти із ними, чи слухати, що вони кажуть, треба хоча б для того, щоб розуміти хто вони і що собою представляють. Ви знову хочете опиратись на "славу", яку здобув той чи інший будучи при владі, а потім скаржетесь, що "всі вони однакові". Там вибирайте молодих і новеньких. Так, вони не відомі, але ті що відомі, вони вже навчені як стригти овець - от в чому проблема.
ой как вы ошибаетесь, я не буду приводить примеры, но чтобы помочь городу не нужно быть у власти абсолютно, это под силу практически ЛЮБОМУ гражданину. А разговоры - опять же повторюсь, всего лишь разговоры.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”