Rassel писав:Игорь.
Я вот как раз смотрю на автора и еще на пару людей и если чесно то даже завидую с каким достоинством они говорят и отвечают на вопросы заданные на русском языке-украинским.
И честно скажу тебе , что если бы хотел, то не смотрел бы на то что говорят. Идею свою самому доносить до остальных нужно, а не смотреть на ихниию реакцию.
Ну, Юра, тут, справді все набагато простіше. Можу пояснити на свому прикладі. Я вдома говорю по-українськи, тому мені і писати на форумі, як і усім, хто пише тут на українській мові, набагато зручніше, ніж на російській. Навіть в тому плані, що в мене запас слів більший з української. Тому що вона мені рідна.
Но, тем не менее я свободно разговариваю на русском, очень легко перехожу на него и никакого дискомфорта не ощущаю, ни я, ни мой собеседник.
Кроме того, моя работа уже более 4 лет связана с контентом для сайтов. Российских сайтов, украинских.... Но на русском языке.
Я в день проверяю около 100-150 тысяч знаков текста на русском.
Но...
Як тільки приходить моя доня зі школи, чи мій син, я зразу переключаюсь на ту мову, на якій мені ЗРУЧНО = приємно(тому що і зручно) розмовляти.
Мовної проблеми не бачу. Бачу дебіла табачника, а це вже інше питання. Також не підтримую тих, хто зациклюється на мовному питанні. Не в мові справа. Справа в голові. Тобто в вавці. В когось вона є, а в когось - немає. А в когось дуже велика. :D