УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...
Re: УКРПОШТА радует , посылки быстро приходят ...
вот только сегодня и пришло, забрал, до этого было в пути, ч не первый раз в системе. или может я виноват что мне не приносят в ящик извещения? Кстати иногда даже звонят на мобильный, за что спасибо, но редко
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
я не жду извещения, а иду и забираю, когда по трекингу передается на мою почту
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
я пару раз тоже так приходил - не отдавали, по треку уже есть, а в реале еще не привезли (KVadik писав:я не жду извещения, а иду и забираю, когда по трекингу передается на мою почту
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Информация о передаче появляется до обеда и на почте оно уже вечером (когда иду с работы) есть.Стиг писав:я пару раз тоже так приходил - не отдавали, по треку уже есть, а в реале еще не привезли (
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
я один оставил свой номер почтальону и она мне сама звонит в день, когда приходит посылка?
А по срокам - тоже думаю, что нагрузка просто меньше стала, вот и проще все происходит...
А по срокам - тоже думаю, что нагрузка просто меньше стала, вот и проще все происходит...
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
«Укрпошта» планує доставляти посилки в усі обласні центри України та великі міста за ОДНУ ДОБУ.
Для цього компанія автоматизує свої сортувальні лінії на логістичних терміналах, відмовившись від ручного сортування, завдяки чому зможуть обробляти 5 посилок за секунду.
Компанія вже завершила встановлення автоматичних ліній на терміналі "Київ-Правий". У першому півріччі планують автоматизувати сортувальні термінали в Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові та Хмельницькому.
Загалом у 2024 році компанія встановить автоматизовані лінії у 14-16 логістичних центрах та великих містах. Також оптимізує маршрути доставки між терміналами та депо без зайвих об'їздів та зупинок.
Для цього компанія автоматизує свої сортувальні лінії на логістичних терміналах, відмовившись від ручного сортування, завдяки чому зможуть обробляти 5 посилок за секунду.
Компанія вже завершила встановлення автоматичних ліній на терміналі "Київ-Правий". У першому півріччі планують автоматизувати сортувальні термінали в Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові та Хмельницькому.
Загалом у 2024 році компанія встановить автоматизовані лінії у 14-16 логістичних центрах та великих містах. Також оптимізує маршрути доставки між терміналами та депо без зайвих об'їздів та зупинок.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 955 разів
- Подякували: 1638 разів
якщо наблизять свій сервіс до рівня НовоїПошти з радістю буду ними користуватись, але маю великі сумніви в спроможності це зробити Укрпошті
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Там ж не тільки час доставки, а й час видачі товару ,,храмає,, , м'яко кажучи. Приїде вона за день, а втратити пів години або й годину, щоб її отримати. Ті баби з цією кількістю клієнтів не вигрібають, що буде при Х3...3...5?
-
- Активіст
- Дякував (ла): 24 рази
- Подякували: 23 рази
Якщо на НП скинути обмін лампочок і комуналку, пенсіонери її "положать" за пару днів
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Це точно. Не с того кінця вони починають оптимізацію. У більшості випадків мені байдуже буде воно їхати день чи три або п'ять. Мені бажано не витрачати зайвий час при отриманні. І там не тільки в "бабах" проблема. Треба оптимізувати та автоматизувати самі процеси. Бо навіть молодих дівчат та хлопців (є там і такі) виходить не набагато швидше.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ