Нова пошта «NOVA»
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Нова пошта «NOVA»
Раньше минимальная стоимость в Киев была 18 грн, сейчас 22-23 грн :(
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Re: Новая почта подняла цены!
"Нова Пошта" вперше за останній рік переглядає вартість своїх послуг, базуючись на зміну зовнішніх факторів, які впливають на ціноутворення в галузі: зростаючу інфляцію, різке зростання вартості палива та введення додаткових вимог безпеки.
Зміни відбудуться у таких складових ціни: вартість оформлення становитиме 17 грн, тариф за доставку 1 кг ваги відправлення підвищується в середньому на 10 % в залежності від тарифної зони.
Сума комісії від оголошеної вартості залишається 0,5%, але не менше ніж 3 грн.
Новий тариф для інтернет-магазинів становитиме 1,85 грн за доставку 1 кг ваги відправлення в будь-яку точку України.
Незважаючи на те, що в останній раз тарифи на доставку за технологією Двері-Двері змінювалися ще в 2011 році, звертаємо Вашу увагу на те, що тарифи на адресну доставку відправлень до 50 кг залишаються незмінними, а вартість адресної доставки відправлень понад 50 кг змінилася в середньому на 5% в залежності від тарифної зони.
Ми представляємо нові тарифи, продовжуючи орієнтуватися на пропоновані переваги для наших постійних Клієнтів: відтепер вартість самостійно оформлених товаро-транспортних накладних на сайті в особистому кабінеті або за допомогою API становитиме 15 грн.
Нова Пошта продовжує надавати Клієнтам безкоштовні сервіси, наприклад, смс-інформування, зберігання відправлень у відділенні впродовж 5-ти днів чи доставки на поверх вантажів вагою до 30 кг, також безкоштовно надаються фірмові пакети та конверти для дрібних відправлень.
Ми цінуємо Вашу довіру та сподіваємось на плідну співпрацю і надалі.
Для ознайомлення з новими тарифами перейдіть за наступними посиланнями:
Тарифи на послуги доставки
Тарифи на доставку інтернет-магазинів
Також звертаємо увагу на перелік послуг, тарифи на які залишилися без змін:
- доставка документів
- доставка палет
- доставка шин та дисків
- додаткові послуги.
http://novaposhta.ua/news/item?id=1748
Зміни відбудуться у таких складових ціни: вартість оформлення становитиме 17 грн, тариф за доставку 1 кг ваги відправлення підвищується в середньому на 10 % в залежності від тарифної зони.
Сума комісії від оголошеної вартості залишається 0,5%, але не менше ніж 3 грн.
Новий тариф для інтернет-магазинів становитиме 1,85 грн за доставку 1 кг ваги відправлення в будь-яку точку України.
Незважаючи на те, що в останній раз тарифи на доставку за технологією Двері-Двері змінювалися ще в 2011 році, звертаємо Вашу увагу на те, що тарифи на адресну доставку відправлень до 50 кг залишаються незмінними, а вартість адресної доставки відправлень понад 50 кг змінилася в середньому на 5% в залежності від тарифної зони.
Ми представляємо нові тарифи, продовжуючи орієнтуватися на пропоновані переваги для наших постійних Клієнтів: відтепер вартість самостійно оформлених товаро-транспортних накладних на сайті в особистому кабінеті або за допомогою API становитиме 15 грн.
Нова Пошта продовжує надавати Клієнтам безкоштовні сервіси, наприклад, смс-інформування, зберігання відправлень у відділенні впродовж 5-ти днів чи доставки на поверх вантажів вагою до 30 кг, також безкоштовно надаються фірмові пакети та конверти для дрібних відправлень.
Ми цінуємо Вашу довіру та сподіваємось на плідну співпрацю і надалі.
Для ознайомлення з новими тарифами перейдіть за наступними посиланнями:
Тарифи на послуги доставки
Тарифи на доставку інтернет-магазинів
Також звертаємо увагу на перелік послуг, тарифи на які залишилися без змін:
- доставка документів
- доставка палет
- доставка шин та дисків
- додаткові послуги.
http://novaposhta.ua/news/item?id=1748
Востаннє редагувалось 16 квітня 2014, 21:10 користувачем ash, всього редагувалось 1 раз.
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
в ізяслав сьогодні відправляв 22грн. Вага 1кг. Думав може тому що регіон
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
вартість оформлення становитиме 17 грн,
... відтепер вартість самостійно оформлених товаро-транспортних накладних на сайті в особистому кабінеті або за допомогою API становитиме 15 грн.
==========
то есть дешевле самому оформлять посылку на 2 грн дома?
... відтепер вартість самостійно оформлених товаро-транспортних накладних на сайті в особистому кабінеті або за допомогою API становитиме 15 грн.
==========
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Та і на Розетці ціни мінімум вже на 100 грн підняли, правда поки що не на всі товари. Думаю далі всі інет магазини також піднімуть, якщо ще не підняли.
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
$Trentemoller писав:Та і на Розетці ціни мінімум вже на 100 грн підняли, правда поки що не на всі товари. Думаю далі всі інет магазини також піднімуть, якщо ще не підняли.
Раньше минимальное оформление через интернет было 16 грн. Сейчас 18 грн. Все зависит от веса товара.
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
так але треба то все ще й роздрукувати на лазерному принтері ..це їх вимогаСтиг писав:вартість оформлення становитиме 17 грн,
==========
корисно? натисни палець вверх
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=