ліки не для мене.Завтра вранці уточню,відпишу.ДЯКУЮ.Сергій писав:поделюсь 2мя катриджами. протофана(до 07.2013)
пользуюсь и помогает без проблем о сроке...
завтра можно забрать(в центре)!
В кого є контакти постачальників ліків (інсулін).
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Re: В кого є контакти постачальників ліків (інсулін).
- oberig
- Модератор
мда......поки ті на горі деребанять владу, профукують країну, страждають хто? як завжди звичайні люди. Як може продижи сім"я з 2 дорослих і 2 школярів, борячись з діабетом при теперішніх цінах. Вона прийшла щойно виговоритися не могла зі злості, нещасна лєнта для ван-тача була 170 потім 200, вчора купили майже за 340.
Клас, хтось на стрибках бакса заробляє, викачує гроші з населення, а комусь що вмирати??????? Ладно ці молоді викручуються,їм просто прикро,чому елементарні речі робляться через....., а як зараз бідним пенсіонерам,що зразу в гроб? а що, навіщо їм дарма пенсію виплачувати, зекономлять казну т ...ні до виборів потримають, гречку пороздають, а потім нехай вже вмирають. А ті хто з раком бореться, чи нехай всі "браковані" відсіються чи як???
коротше до чого це я. Коли будете казати,що у вас все погано, не забувайте,що комусь набагато гірше і в них реальні проблеми. Цінуйте те що є і не жалійтеся дарма.
Клас, хтось на стрибках бакса заробляє, викачує гроші з населення, а комусь що вмирати??????? Ладно ці молоді викручуються,їм просто прикро,чому елементарні речі робляться через....., а як зараз бідним пенсіонерам,що зразу в гроб? а що, навіщо їм дарма пенсію виплачувати, зекономлять казну т ...ні до виборів потримають, гречку пороздають, а потім нехай вже вмирають. А ті хто з раком бореться, чи нехай всі "браковані" відсіються чи як???
коротше до чого це я. Коли будете казати,що у вас все погано, не забувайте,що комусь набагато гірше і в них реальні проблеми. Цінуйте те що є і не жалійтеся дарма.
Востаннє редагувалось 12 квітня 2014, 13:20 користувачем oberig, всього редагувалось 2 разів.
все так і є, геноцид триває. то не знати звідки свинячий/пташиний грип, то перереєстрація ліків, коли неможливо купити потрібний препарат, який ще вчора був скрізь, то рейдерське захоплення заводу Хумодар (виробник вітчизняного інсуліну), тепер шалений ріст цін на ліки. люди лишаються один на один з своїми проблемами. але то таке, головне вулиці перейменовувати(
отже бережіть здоров"я.
отже бережіть здоров"я.
- oberig
- Модератор
Кияни погрожують вийти на діабетичний Майдан через брак життєво необхідного інсуліну
http://tsn.ua/zdorovya/kiyani-pogrozhuy ... 45736.html
http://tsn.ua/zdorovya/kiyani-pogrozhuy ... 45736.html
Останній раз піднімалось oberig на 22 травня 2014, 10:51.