Шутка конечно удалась :DTyrex7 писав:Першо квітневий жарт:
"На автозаправках Симферополя в продаже только хот-доги - бензин закончился"
http://censor.net.ua/news/278747/na_avt ... konchilsya
Решат, это для России не проблема
Шутка конечно удалась :DTyrex7 писав:Першо квітневий жарт:
"На автозаправках Симферополя в продаже только хот-доги - бензин закончился"
http://censor.net.ua/news/278747/na_avt ... konchilsya
Я вважаю, що як би він менше по закордонах їздив, ми б зараз в СРСР жили, і не гірше ніж зараз.Tyrex7 писав:Руслан Балан початком і основою розвалу тієї країни стала війна в Афгані. Звісно америкоси сприяли. Але початок закладено було ще до Горбачова. Він просто перехопив естафету.
Це взагалі то окрема тема. Надіюсь ви пам*ятаєте останнє десятеліття тієї країни. Базис розвалу був закладений набагато раніше. ІМХО. Поїздки не мали такого вагомого значення в цьому процесі.Руслан Балан писав: Я вважаю, що як би він менше по закордонах їздив, ми б зараз в СРСР жили, і не гірше ніж зараз.
Ну я не такий давній, щоб пам"ятати базиси розвалу. Все можна було виправити, я думаю. Але Горбачев дуже загрався в перебудову, та його засліпив його ж "прожектор". Як щоб нам не допомагали роз"єднатись добрі люди з западу все би було добре. І в Афганістан нас затягнули хитрістю.Tyrex7 писав:Це взагалі то окрема тема. Надіюсь ви пам*ятаєте останнє десятеліття тієї країни. Базис розвалу був закладений набагато раніше. ІМХО. Поїздки не мали такого вагомого значення в цьому процесі.Руслан Балан писав: Я вважаю, що як би він менше по закордонах їздив, ми б зараз в СРСР жили, і не гірше ніж зараз.
Я цю тему не піднімаю, лише відео розмістив з Міхал Сергійовичем, де він про "революцію" каже. Виходячи з його слів зробив свій коментар під відео. А от Ви тему розпаду СРСР розширюєте і пропонуєте МЕНІ нову тему розпочатиTyrex7 писав:От він і думав, що виправляє перебудовою. По старому не виходило, щось змінити. Основа поразки була економічною. Війна затратна штука. А прибутки впали. Ось вам і крах. Коротше відкривайте по цьому питанню окрему тему. Це все зараз офтоп.