Правий сектор штурмуе Раду

Обговорення подій які трапились в Україні
Відповісти
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Re: Правий сектор штурмуе Раду

Повідомлення Master » 27 березня 2014, 21:03

Почитайте комменты
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/2 ... _comments/
Востаннє редагувалось 27 березня 2014, 21:06 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 27 березня 2014, 21:17

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 15:11 користувачем Bublik, всього редагувалось 2 разів.

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 27 березня 2014, 21:32

За что боролись на то и напоролись. Во Янукович сейчас наверное доволен, ему наверное интересно как же будет действовать власть... Америка тоже когда-то в Афгане спонсировала и всячески помогала алькаиде...
Там и Ляшко пристроился с матюкальником. Может это его предвыборная кампания *scratch*
Востаннє редагувалось 27 березня 2014, 21:38 користувачем Руслан Балан, всього редагувалось 1 раз.

markus
Досвідчений

Повідомлення markus » 27 березня 2014, 21:36

після того як ярош заявив, що не треба йти в НАТО і ЄС :shock: , мене як кажуть затерзалі смутниє сомнєния - але тепер можливо картина прояснюється - під кордонами куча танків на російських номерах, а повода по Україні покататись нема - і вуаля націствующіе малотчики штурмуют раду *gun* *protiv* *facepalm
Востаннє редагувалось 27 березня 2014, 21:37 користувачем markus, всього редагувалось 1 раз.

West
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення West » 27 березня 2014, 21:40

Bublik писав:Я уже с месяц как понял что ПС это проект Кремля. Яроша и его приближение давно нужно под арест как в свое время сделал Саакашвилли в Грузии.
Так і є,я теж погоджуюсь із цією думкою.Думаю,що починаючи від побиття студентів,створення ситуації майже громадянської війни і до окупації Криму (поки-що) - спланована операція Кремля.
Правий сектор насправді, в моїх очах, дуже сумнівна організація - вбитих серед них на майдані,інститутській,наскільки мені відомо - немає,ніякої конкретики у їх партії та й організації -немає.Займаються лише тим, щоб поставити своїх людей у керма в регіонах та розпіарити новостворену партію.Музичко,як на мене - не заслуговує на те, щоб його згадували як героя майдану.Аваков в даний час,один з небагатьох,хто на своєму місці.
Промо- та інформаційні ролики, кліпи - постпродакшн. Анімація та дизайн логотипів,візитні картки.
http://www.behance.net/leowest
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... a_CD1nqYAt

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 27 березня 2014, 21:42

markus писав:після того як ярош заявив, що не треба йти в НАТО і ЄС :shock: , мене як кажуть затерзалі смутниє сомнєния - але тепер можливо картина прояснюється - під кордонами куча танків на російських номерах, а повода по Україні покататись нема - і вуаля націствующіе малотчики штурмуют раду *gun* *protiv* *facepalm
Скоро Юля со своей свитой из Ростова папы будут вещать с такими темпами.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 27 березня 2014, 21:45

Все так спецом під завтрашнього яника.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 27 березня 2014, 21:51

Бред бредом ....так и знал что у руля все клоуны ...
теперь на ПРавыйСектор пойдет Беркут и менты и командывать будут те кто стоял на Майдане против них :lol:

Не Украина а клоунада..не могут кресла поделить...Яйценюк розпределитель но движ делал ПР на Майдане в то время как он ни хрена ни чем не занимался

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 27 березня 2014, 21:57

Судя по стриму, есть толковые люди, пытаются объяснить что штурм это приговор, но никто толком не слушает.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

MAXIMUSGo
Зацікавлений

Повідомлення MAXIMUSGo » 27 березня 2014, 21:58

Правильно они требуют! Боролись, на Майдане, за ЧЕТКОЕ выполнение Законов (в том числе). А Законы у нас НИКТО не выполняет, в первую очередь те, кто должен смотреть за их выполнением (менты). На начальников всех областей опять понаставили "своих" людей! Никакой разницы НЕТ, тупо перетасовали колоду.
0969707866

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”