Підтримую розумні, виважені, проаналізовані ідеї щодо можливого покращення життя України та її населення.
Для початку хотілось би дізнатись чи взагалі існує організіція "БУДУЄМ УКРАЇНУ", чи це просто група людей які вирішили себе так назвати, які її цілі - покращити життя людей чи привести до влади її засновників, хоча це важливого значення для мене немає, однак цікаво.
Щодо Ваших ідей які Ви друкуєте на форумі, я вже декілька разів висловлював свою точку зору (поки що жодна з Ваших ідей в мене захоплення не викликала, лише думка що Ваші ідеї повна дурість, можливо в когось інші думки...), не стримаюсь мабуть і цього разу.
Я категорично проти ідеї *дозволу лише на купівлю та зберігання а не носіння та використання.* В багатьох країнах, і в нашій також, існує порядок отриманнядозволів на придбання зброї - мисливської, травматичної, тощо. Кожен третій мажор носить при собі травматику, під час різних сутичок використовується травматика, після лишньої чарки в хід іде зброя, неврівноважені особи отримують доступ до зброї та розстрілюють людей, більшість злочинів за допомогою зброї.
Ваша ідея може призвести лише до збільшення смертності в державі, оскільки Ваш проект розрахований на те,що зброя не буде використовуватись, в протилежному випадку це вже не Ваша проблема, оскільки люди порушили закон.
А щодо спеціальних опломбованих пакетів, взагалі краще мовчати. Я звичайно не спеціаліст, але вважаю, що за зброєю треба доглядати, змащувати її, проводити з неї відстріл по мішеням в тирі, тощо.
Я вважаю, щодо зброї можна прийняти відповідний закон, який би дозволяв військовослужбовцю, на час служби користуватись зброєю (яка була б сертифікована на Україні) яку він собі сам зможе замовити у відповідному військовому магазині за свої кошти, мається на увазі (оптичний чи лазерний приціл, автомат чи гвинтівка нового покоління, покращений бронежилет, тощо). Ідея така: людину призивають на службу снайпером, дають у розпорядження бронижилет і гвинтівку, а людина пише заяву, що він би хотів використовувати інше спорядження, яке є у відповідному мгазині, він його готовий купити. У разі погодження його заяви, військова частина заключає тристоронній договір (частина, снайпер, магазин) про купівлю спорядження, воно йде на баланс частини, і закріплюється за снайпером. По закінченню служби гвинтівка передається на торги, або може бути закріплена за іншим військовим за заявою снайпера.
P.S. Авторські права на ідею належать виключно мені :D Вибачайте за багато букв.
Як видавати зброю населенню.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
Re: Як видавати зброю населенню.
Если начнуть выдавать оружие, то можно сделать так
Главное, успеть его раньше дураков разобрать
Главное, успеть его раньше дураков разобрать
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

Друзья пытаюсь объяснить но видимо использую не те слова,оружие легально продается,кроме скрытого ношения,можно купить АК,можно купить винтовку с оптикой которая бьет до 1000 метров,это очень серьезное оружие и его можно легально купить,все зависит от возможностей
В контру переиграл?))про патроны забылЧел век писав:Мне M16A1 ,ТТ , 5 гранат и електрошокер
Maxi писав:В контру переиграл?))про патроны забылЧел век писав:Мне M16A1 ,ТТ , 5 гранат и електрошокер
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 243 рази
У меня есть оружие. Пусть пневматическое, но оружие. Точная копия, которую особо не отличишь с первого взгляда от оригинала. Долгое время я носил его с собой. Один раз продемонстрировал (но не использовал)... Поверьте дураку. Лучше ходить без оружия. Трезвее голова не опьяненная глупой "властью" и "всесилием". Многие конфликты решаются сами собой спокойным рассудительным разговором. Уже лет пять пылится мой "ствол" в коробках.
Многие им воспользуются под "кайфом", многие будут потом жалеть об этом, но будет поздно...
Многие им воспользуются под "кайфом", многие будут потом жалеть об этом, но будет поздно...
Востаннє редагувалось 25 березня 2014, 08:15 користувачем Jillian, всього редагувалось 1 раз.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...