Революция Тема для обсуждения и последних новостей.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1310 разів
Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.
Хто їх знає. Всяко може бути. Але занадто мудрі люди там є. Можливо просто бояться за себе та своїх близьких....[/quote]
А може відверто рахують що вони праві?
Никто не хочет у них стать изгоем. Или что бы их называли "предателями". Рассчитывают на то, что это быстро пройдет и забудется.bandera77 писав:Хто їх знає. Всяко може бути. Але занадто мудрі люди там є. Можливо просто бояться за себе та своїх близьких....
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Теж можливо. Але я ж написав, що там є достатньо мудрі люди - тому і підписали. Звичайний і цілком виправданий страх....sergej1974007 писав:
Бог там, де всім добре.....
- bandera77
- Поважний користувач
І я про те. Бояться. А тих (Макар, БГ, Бутусов, Шевчук та інші) - хто вважає інакше - вже офіційно вважають зрадниками. Незабаром з'явиться ресурс (ІМХО - predateli.net/com), де будуть публікуватися імена "незгодних" з офіційною політикою Кремля...Nemezida писав:Никто не хочет у них стать изгоем. Или что бы их называли "предателями". Рассчитывают на то, что это быстро пройдет и забудется.bandera77 писав:Хто їх знає. Всяко може бути. Але занадто мудрі люди там є. Можливо просто бояться за себе та своїх близьких....
- sergej1974007
- Легенда Форуму
bandera77 писав:Теж можливо. Але я ж написав, що там є достатньо мудрі люди - тому і підписали. Звичайний і цілком виправданий страх....sergej1974007 писав:
Чому зразу страх?
А де просто впевненість в тому що вони праві?
Багато з тих людей про кого Ви пишете можуть вже завтра працювати по професіі і жити на Заході.
До чого тут страх?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
А може в тих людей думка формується під впливом таких роликів?
ps.Я чомусь більш ніж переконаний що з тих людей кого Ви вважаєте мудрими --цей патріот знає тільки Бєзрукова.
ps.Я чомусь більш ніж переконаний що з тих людей кого Ви вважаєте мудрими --цей патріот знає тільки Бєзрукова.
- bandera77
- Поважний користувач
А чому був страх в 1937 році? були такі ж колективні звернення та заяви... А щодо Заходу - їх можуть елементарно не відпустити.... На жаль, суспільство в Росії залякане настільки. що навіть моральні авторитети нації, які знайшли в собі сили піти проти генеральної лінії партії - наражаються на великі проблеми.sergej1974007 писав: Чому зразу страх?
А де просто впевненість в тому що вони праві?
Багато з тих людей про кого Ви пишете можуть вже завтра працювати по професіі і жити на Заході.
До чого тут страх?
Тепер: слідкуйте: в Росії фактично одна політична партія, фактично один телеканал ну і так далі. Авторитаризм (тиранія) - це дуже потужна штука....
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
яныка тоже оправдывали некоторые, до тех пор, пока он не слился.
Сомневаюсь, что там многие по своей воле.
Время покажет.
Сомневаюсь, что там многие по своей воле.
Время покажет.
- bandera77
- Поважний користувач
А не знаю. хто автор цього роліку і де він записаний. Мої враження - провокація. Чому? Має здатися, що людина виступає перед великою аудиторією, але там не більше кількох десятків слухачів. Спікер - "зелений", говорить пургу, нервує та пересмикує. Я цьому відео не вірю, тому що Львів набагато мудріший. Ще раз кажу - я не впевнений. що відео зі Львова.sergej1974007 писав:А може в тих людей думка формується під впливом таких роликів?
Ну, тут ви вже пересмикуєте - не знаючи особисто людину вішати ярлики недобре....sergej1974007 писав:ps.Я чомусь більш ніж переконаний що з тих людей кого Ви вважаєте мудрими --цей патріот знає тільки Бєзрукова.